dorota Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 15 minut temu, Ania napisał: Mam pytanie do mieszkańców Storkowa,czy to prawda,że na wczorajszym zebraniu Burmistrz powiedziała,że mieszkańcy mają się dołożyć do nowej hydroforni?. Jeżeli to prawda to hit ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
henio Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września a na ostatniej sesji radni p********* nie od rzeczy ,jak by sie nacpali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
henio Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września a na ostatniej sesji radni p********* nie od rzeczy ,jak by sie nacpali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pytam Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Pytanie do burmistrzyni Ińska i jej pracowników. Dlaczego wasza strona BIP jest tak nieczytelna a podawane dokumenty trudno dostępne? Czy to świadome ukrywanie swoich działań,czy też utrudnianie mieszkańcom gminy i nie tylko dostępu do wszelkich informacji publicznych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anita Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 10 minut temu, Pytam napisał: Pytanie do burmistrzyni Ińska i jej pracowników. Dlaczego wasza strona BIP jest tak nieczytelna a podawane dokumenty trudno dostępne? Czy to świadome ukrywanie swoich działań,czy też utrudnianie mieszkańcom gminy i nie tylko dostępu do wszelkich informacji publicznych. Nie wiesz gdzie Burmistrz przyjmuje idź do niej i zadaj jej te pytania a nie tu piszesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ani ta,ani tamta Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Dlaczego ja mam pytać o coś co powinno działać dla dobra mieszkanców.Ukrywanie badź komplikowanie dostępu do danych to zasrany obowiązek gminy.Bip ma slużyć mieszkańcom,ulatwiać dostęp do informacji publicznych.A jest zagmatwany.Jak lrości ludzie mają sobie poradzič? Chyba że obecna władza idzie wzorem poprzedników,ukrywających co tylko się dało.Przeczytaleś geniuszu to i zapewne Szkołutowa też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Darusia Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Nie wiesz co robią,ja wiem latali po imprezach ,tylko szkoda że w Ińsku nic się nie dzieje .Ludzie pracujące w kinie to nieroby co d*** spadli i tylko aby do wypłaty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Diabeł Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września W dniu 21.09.2024 o 20:16, Wiem napisał: Alina tych kamyczków się nie kupuje, zostawia się w różnych miejscach i kto znajdzie to może zawieźć go do innego miasta lub zostawić sobie, i pochwalić ze znalazłaś. Wiem że to wiesz, tylko drwisz z seniorów. Kamyczki możesz kupić ale też i poszukać nawet w jeziorze, kup sobie pisajmki i pomaluj to będziesz miała frajdę, a potem ogłosi na Fejsie i olx że chcesz sprzedać swoje i wtedy możesz zasilić poszkodowanych w powodzi. Te kamyczki włóż sobie do piczki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kamikadze Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Diabeł wsadzałeś swojej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tamta czy ta Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Pani Burmistrz proszę naprawić BIO tak aby był zrozumiały dla wszystkich,także tych spod budki z piwem (wiadomo gdzie).Mieszkańcy nie proszą Was o to lecz żądają.Obecny BIP to krzyżówka dla wykształconych a reszta nic nie znajdzie w tej waszej układance. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Odp do Anity Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 4 godziny temu, Anita napisał: Nie wiesz gdzie Burmistrz przyjmuje idź do niej i zadaj jej te pytania a nie tu piszesz A ty znasz? To po co nadajesz. Widać adres znasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sołtys Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Ta wasza pani sołtys ze Ścienego, to więcej błędów nie może robić?? W każdym piśmie błędy, poprawiane kilka razy.Przydałby się magiczny czerwony długopis. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kuniu Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Ta ta radna to nieporozumienie . Zresztą jak cała jackowa klika. Wszystko pod publiczkę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kibol Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września A dajcie spokój z tymi bananami i cała spółka . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stadion Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Ewka bierz się za porządki w tej gminie . Po to głosowałam na ciebie. Miało by. Sprzątanie kliki Jacentego a tu widzę że nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michałek Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Ona to może sobie posprzątać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Praca Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Najpierw trzeba zrobić porządek w radzie banan rusielewicz i reszta pyszalkow trzeba pogonić to dziadostwo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca. Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Oni to cieniasy przy klisiach i halejciaku oni gow o nie radnych mają a się dogadali z jacentym i mają podpisany papier dlatego są przy stołkach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elka Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września To może być prawda wystarczy zobaczyć na układ rady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysiek Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Jak to prawda to musi ujrzeć to światło dzienne. To będzie koniec tych oszustów i kłamców. Nie ma nic gorszego jak działać na dwa fronty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Liga Napisano 24 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września Cały smoła . Ja na niego nie głosowałem bo znam jego fałszywość i obłudę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tak Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września Szlabanowy pora się obudzić, zesrałes się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września Spadajcie barany Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września W dniu 21.09.2024 o 20:16, Wiem napisał: Jeszcze ten ,jak piszesz szlabanowy wam pokażę ,wasze nie prawidlosci,Wy potraficie tylko mścić i wyzywać ,oglądałam wasza sesje ,to rozpacz co tam wy wygadujecie .Widać jak chcecie zniszczyć burmistrzowa .To widać jak chcecie , żeby wrócił psuj w pełnym wymiarze były Jacek.Ale to już było i nie wróci. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września Bardzo na tym wszystkim ,stracą ludzie,że wybrali takich nie kompetentnych,mściwych,zarozumiałych,podłych radnych taki jak Ruselewski,banasiewski ,klisio,który robi sobie prywatne w szkole,przez to że jest radny,przewodniczący który nie potrafi wykonywać pracę na sesji ,mąci ,plecie aż się srac chce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi