Polk Napisano Niedziela o 20:58 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 20:58 Natrzaskałem aż miło,a wy płaczcie pisory głupie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Polska Napisano Niedziela o 21:18 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 21:18 19 minut temu, Polk napisał: Natrzaskałem aż miło,a wy płaczcie pisory głupie I h** z twoim trzaskaniem jak Karol wygrał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Liberum Napisano wczoraj o 04:48 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 04:48 7 godzin temu, Polk napisał: Natrzaskałem aż miło,a wy płaczcie pisory głupie Teraz to możesz trzaskac gałę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Polak Napisano wczoraj o 06:09 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 06:09 Wyborców Nawrockiego,przekonaj mnie że nie miałem racji głosując na trzaska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Brawo mieszkańcy Napisano wczoraj o 09:21 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:21 Lewactwo wyje z wsciekłości.Jeszcze Polska nie zginęła. Nie zadziałała nawet impreza piątkowa z wszystkimi lewackimi gośćmi nie pomogła w promowaniu Trzaskowskiego.Pani Szkołut już określiła kogo popiera.Niestety nie ma nosa na uczciwość i rozumienie co to znaczy rozwój gminy.Gra pod POpapranców,komuchów i gumiaków została dobrze zrozumiana przez wyborców.Gmina wybrała K.Nawrockiego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Napisano wczoraj o 11:09 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:09 1 godzinę temu, Brawo mieszkańcy napisał: Lewactwo wyje z wsciekłości.Jeszcze Polska nie zginęła. Nie zadziałała nawet impreza piątkowa z wszystkimi lewackimi gośćmi nie pomogła w promowaniu Trzaskowskiego.Pani Szkołut już określiła kogo popiera.Niestety nie ma nosa na uczciwość i rozumienie co to znaczy rozwój gminy.Gra pod POpapranców,komuchów i gumiaków została dobrze zrozumiana przez wyborców.Gmina wybrała K.Nawrockiego. Gmina tak ale Ińsko nie Rafał 520a Karolek 412🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
komuszki Napisano wczoraj o 11:15 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:15 5 minut temu, Rafał napisał: Gmina tak ale Ińsko nie Rafał 520a Karolek 412🤣 W ińsku same komuszki i upaińcy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano wczoraj o 13:06 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:06 Agnieszka co tam w kinie. Takiej ujni jak nam zafundowała Rzeczpospolita Babska z trzepakiem za nasze pieniądze to nawet za Racina nie było. Skończyły się nagonki na kino bo zwolniono Asię, teraz widać jak jest super. Ewka tą imprezą pokazałaś, że nawet zwykłej imprezy nie umiesz zrobić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Buta Trzaska wywaliła Napisano wczoraj o 13:16 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:16 2 godziny temu, Rafał napisał: Gmina tak ale Ińsko nie Rafał 520a Karolek 412🤣 Ale to tylko pokazuje ile lewactwa jest w miasteczku opanowanym przez komuchów.Mieszkańcy wsi są mądrzejsi od lokalnej POst komuny za którą optuje Szkołut.To taka tradycja tych starych ciot dyrygowanych przez wieżę.Patolewica,spadek po PZPR. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik Napisano wczoraj o 13:44 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:44 Patrzcie, teraz nie ma gadki o ludziach kul. ICK i gmina daje jej pisać posty na fb, a ona błędy trzaska jeden za drugim Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Goska Napisano wczoraj o 13:47 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:47 39 minut temu, Gość napisał: Agnieszka co tam w kinie. Takiej ujni jak nam zafundowała Rzeczpospolita Babska z trzepakiem za nasze pieniądze to nawet za Racina nie było. Skończyły się nagonki na kino bo zwolniono Asię, teraz widać jak jest super. Ewka tą imprezą pokazałaś, że nawet zwykłej imprezy nie umiesz zrobić Kasa w błoto a kto zpłaci za to oczywiście my Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano wczoraj o 14:18 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 14:18 Halo Radni bezradni spytajcie się ile ta impreza nas kosztowała. Halo Klis i Banany do roboty, wyciągać od naszej Gwiazdy ile zapłaciła za ten chłam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotrek Napisano wczoraj o 15:03 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 15:03 40 minut temu, Gość napisał: Halo Radni bezradni spytajcie się ile ta impreza nas kosztowała. Halo Klis i Banany do roboty, wyciągać od naszej Gwiazdy ile zapłaciła za ten chłam. Halo a może by tak Radni od Szkołutowej wreszcie się czymś zajęli a nie siedzą jak niemowy na tych sesjach Konopka pierwszy do sprawdzania wszystkich i wszystkiego to niech działa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano wczoraj o 15:17 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 15:17 Też jestem ciekaw ile ta kolesioska impreza kosztowała podatników,halo konopko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ona Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 36 minut temu, Widz napisał: Też jestem ciekaw ile ta kolesioska impreza kosztowała podatników,halo konopko Może niech ktoś inny się tym zajmie, bo on ledwo co czyta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
2x2=5 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Ona napisał: Może niech ktoś inny się tym zajmie, bo on ledwo co czyta Jak większość z was specjaliści od matematyki.Jak was słucham to elity z was jak wasi mocodawcy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu Impreza okazała się totalna farsą. Garstka ludzi, z tego co mówią to imprezę organizowała wieża. Może zamiast emeryta dać to młodym, którzy i tak uciekają z Ińska. Ech burmistrzowa raz kolejny strzał w kolano zadając się Teresą. Jedynie było fajnie to te zdjęcia, przynajmniej jest co powspominać. Jedziemy na wstecznym aż miło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Michał sdjecie z trzaskiem waliłeś i tak nie wygrał, ty liwak ewa teresa jesteście tacy sami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tam byłam Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, Gość napisał: Impreza okazała się totalna farsą. Garstka ludzi, z tego co mówią to imprezę organizowała wieża. Może zamiast emeryta dać to młodym, którzy i tak uciekają z Ińska. Ech burmistrzowa raz kolejny strzał w kolano zadając się Teresą. Jedynie było fajnie to te zdjęcia, przynajmniej jest co powspominać. Jedziemy na wstecznym aż miło. Tak dobrej imprezy to Ińsko nie miał nigdy ,lewakom nie podobało się ,zazdrość ich ogarnia i nie mogą sie pogodzić z przegraną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szykujcie się na Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Kupa jedzie zrobić w Warszawie referendum, bo mu nawet prezydent nie pasuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kosmos Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, tam byłam napisał: Tak dobrej imprezy to Ińsko nie miał nigdy ,lewakom nie podobało się ,zazdrość ich ogarnia i nie mogą sie pogodzić z przegraną. Ale pamiętaj że Ewka to prawdziwa Komunistka z krwi i kości to niech zabiera się razem z nim w podróż Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Turysta Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Żaden burmistrz nie trwonił tyle kasy co ta władza, podatki uciekają,na plaży tyko lodziarz i futtrak,a jeszcze rok temu był bar dmuchane zjeżdżalnie rowerki .władzo jesteś do niczego automaty parkingowe gdzie nikt nie opłaca wszędzie bałagan wstyd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Radny Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, tam byłam napisał: Tak dobrej imprezy to Ińsko nie miał nigdy ,lewakom nie podobało się ,zazdrość ich ogarnia i nie mogą sie pogodzić z przegraną. Impreza za pieniądze podatników dla elit , ciekawe jaki zyski z tego będzie miała gmina . 0 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysiek Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ja mam żal do Andrzeja, Zbyszka, Włodka że taką niemote posadzili na stołek. Już Andrzej mógł startować Każda d*** może zasiąść na tronie, ale nie każda jest tego tronu godna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 37 minut temu, Krzysiek napisał: Ja mam żal do Andrzeja, Zbyszka, Włodka że taką niemote posadzili na stołek. Już Andrzej mógł startować Każda d*** może zasiąść na tronie, ale nie każda jest tego tronu godna. Ani wiedzy ani aparycji prawdziwa niemota weekendowa impreza pokazała gdzie ludzie mają jej imprezy niech dalej z Dzialoszewską działa to wyjdzie jak Zabłocki na mydle ludzi więcej w kościele na mszy niż na tych przebieranych imprezach LGBT Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi