Tomek Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Gówno Burze nakręcił banan z pucharami niech idzie do gazety popisać prywatne szlabany płoty nad jeziorem otwarcie żwirowni przez lewaka 🤨 a przeparaszam to wszystko to wina obecnej władzy 😉czemuś głupi boś banan czemuś banan boś głupi 😝 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Banan zajmij się żonką i przyglądaj się ja potomek ci rośnie ,bo przegapisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wieka prawda Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu To wsystko zło jest przez liwaka ,kopciucha ,komunistke i przydupków oślepionych Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Żabka Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, widz napisał: Oczywiście w kinie nic się nie dzieje oni siedzą piją kawki ,jedzą ciasteczka ,widać po grubej Jolci,pieprzą głupoty ,a dekiel banan teą tam bywa często. Tam wszyscy do wylotu,nic a nic nie robią to wszyscy widzą i mówią na Ińsku .A banan czy tam jest jakaś twoja ulubienica że tak zażarcie bronisz.ho ho Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolo Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Godzinę temu, Krzysiek napisał: Ot tak Aśka poszła złożyła rezygnację bo stwierdziła, że źle pracuje. Co ty pieprzysz!! Ja do niej nic nie mam ale teraz jak na to patrzę to coś tam śmierdzi. Nikt uczciwy nie godzi się na odejście bez walki. Musiała coś zawalić i to po całości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szkołut Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Michał napisał: Banan zajmij się żonką i przyglądaj się ja potomek ci rośnie ,bo przegapisz. Ty beszczelna hejterko! Otoczyłaś się bandą szuj pełnych jadu. Jak ci nie wstyd. Jesteś niszczycielką Ińska. Nigdy ci nie wybaczę. Wyjedziesz na taczkach razem ze swoimi poplecznikami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazimierz Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Pani Agnieszko co pani posiała to zbierze. Całe zło, nienawiść wróci. Zapraszam do mnie, uroczyście przekażę pani tekst piosenki który napisałem o pani nawiedzeniu! Nienawidzę Pani! Pani szkodliwe działania dla Gminy Ińsko, którą Kocham i o którą walczyłem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, Kazimierz napisał: Pani Agnieszko co pani posiała to zbierze. Całe zło, nienawiść wróci. Zapraszam do mnie, uroczyście przekażę pani tekst piosenki który napisałem o pani nawiedzeniu! Nienawidzę Pani! Pani szkodliwe działania dla Gminy Ińsko, którą Kocham i o którą walczyłem. PIEPRZ sie gnoju Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miś Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, Szkołut napisał: Ty beszczelna hejterko! Otoczyłaś się bandą szuj pełnych jadu. Jak ci nie wstyd. Jesteś niszczycielką Ińska. Nigdy ci nie wybaczę. Wyjedziesz na taczkach razem ze swoimi poplecznikami Żebyś siee przypadkiem nie zes,rał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Heniek Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Kolo napisał: Ja do niej nic nie mam ale teraz jak na to patrzę to coś tam śmierdzi. Nikt uczciwy nie godzi się na odejście bez walki. Musiała coś zawalić i to po całości. Też tak na to patrzę mogła zostać jako pracownik ICK nie chciała a jakby nie miała nic pod skrzydełkami to i bez walki by nie odeszła czyli coś grubo tylko dziwi mnie ze jej obrońcy nic nie wspomną o zostaniu jako pracownik tylko cheja chyba że i im się urwalo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
alex Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Kadam dorabia na sprzątaniu sklepow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kosa Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 24 minuty temu, Heniek napisał: Też tak na to patrzę mogła zostać jako pracownik ICK nie chciała a jakby nie miała nic pod skrzydełkami to i bez walki by nie odeszła czyli coś grubo tylko dziwi mnie ze jej obrońcy nic nie wspomną o zostaniu jako pracownik tylko cheja chyba że i im się urwalo Przecież ona została mianowana kierowniczką jeden dzień przed koncem kadencji liwaka. To było zrobione po chamsku, liwak mianował swojaka na stołek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pytam Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu A kiedy odejdzie ze szkoły naczelny gminny dzieciorób? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, Pytam napisał: A kiedy odejdzie ze szkoły naczelny gminny dzieciorób? A dlaczego miałby odchodzić?Jako dyrektor prowadzi porządnie szkołę i wymaga wiele od nauczycieli.Jeśli jest dzieciorobem to co nam do tego? Z uczennicami tego nie robi. ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dlatego Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Niestety napisał: A dlaczego miałby odchodzić?Jako dyrektor prowadzi porządnie szkołę i wymaga wiele od nauczycieli.Jeśli jest dzieciorobem to co nam do tego? Z uczennicami tego nie robi. ? Bo go zatrudnił śfagier po rodzinie, bo nie poprawił wyników nauki w szkole, bo stworzył sitwę ze swojaków nauczycieli, bo go ciągle nie ma w pracy, bo dorabia na boku zamiast pilnować szkoły, bo zawalił remont za 2 miliony, bo pozwolił na remont stołówki bez umowy czyli na gębę czyli po znajomości, bo zatrudnił maryśkę wieśniarę popleczniczkę liwaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jad Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Dlatego napisał: Bo go zatrudnił śfagier po rodzinie, bo nie poprawił wyników nauki w szkole, bo stworzył sitwę ze swojaków nauczycieli, bo go ciągle nie ma w pracy, bo dorabia na boku zamiast pilnować szkoły, bo zawalił remont za 2 miliony, bo pozwolił na remont stołówki bez umowy czyli na gębę czyli po znajomości, bo zatrudnił maryśkę wieśniarę popleczniczkę liwaka. Jad już mózg ci całkowicie zjadł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Karol Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, Jad napisał: Jad już mózg ci całkowicie zjadł. Anita i Wojtaszkowa to dwa przygłupów Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fres Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Żreć się ku.r.wy pluć jadem nienawidzić się,a i tak w jednym kotle wyladujecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
huyt56e Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 54 minuty temu, Dlatego napisał: Bo go zatrudnił śfagier po rodzinie, bo nie poprawił wyników nauki w szkole, bo stworzył sitwę ze swojaków nauczycieli, bo go ciągle nie ma w pracy, bo dorabia na boku zamiast pilnować szkoły, bo zawalił remont za 2 miliony, bo pozwolił na remont stołówki bez umowy czyli na gębę czyli po znajomości, bo zatrudnił maryśkę wieśniarę popleczniczkę liwaka. Marycha wet ,ona tam jest jako szpieg banana Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kol Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Rychu tak ciężko pracuje na dyrektorskim stołku że się przepracował i poszedł na l-4 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Huk Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 17 minut temu, kol napisał: Rychu tak ciężko pracuje na dyrektorskim stołku że się przepracował i poszedł na l-4 Huczka to samo załamała sie po ujemnych wynikach kontroli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gakab Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 7 godzin temu, Wyborca napisał: No właśnie i dlaczego ja liwak z kupą zwolnili, dlaczego nikt jej nie bronił też straciła pracę ale to wam odpowiadało bo mogliście robić ci chcieliście no i weszło szydło z worka, ktoś się w końcu za to wziął Zwolnił ją Klym za to, że nie chodziła do pracy. Ciągnęła zwolnienia byleby nie chodzić. I w końcu zapomniała, że już się skończyło, więc po prostu nie przychodziła, a już powinna. Sama mu mówiła, że będzie lecieć w kulki i przedłużać nieobecność. Nikt normalny nie mówi tak do szefa raczej. Robiła z siebie kierowniczkę kina, a była tylko zwykłym pracownikiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gakwbdkf Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Heniek napisał: Też tak na to patrzę mogła zostać jako pracownik ICK nie chciała a jakby nie miała nic pod skrzydełkami to i bez walki by nie odeszła czyli coś grubo tylko dziwi mnie ze jej obrońcy nic nie wspomną o zostaniu jako pracownik tylko cheja chyba że i im się urwalo Przygłupie, nie przechodzi się automatycznie na zwykłego pracownika. Trzeba dostać nową umowę, a z tego, co wiadomo nikt takiej nie zaproponował. Także tfu burmistrzowa tfu nieźle zagrała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Gakwbdkf napisał: Przygłupie, nie przechodzi się automatycznie na zwykłego pracownika. Trzeba dostać nową umowę, a z tego, co wiadomo nikt takiej nie zaproponował. Także tfu burmistrzowa tfu nieźle zagrała A tak uczciwie Agnieszka poszła na urlop macierzyński i została zwolniona.Wystarczyło Agnieszce złożyć pozew do sądu i miałaby sprawę wygraną.A Pan Ryszard Dyrektor szkoły ma poważne problemy z chodzeniem i bez leczenia problemy nie znikną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sowa Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Godzinę temu, Niestety napisał: A tak uczciwie Agnieszka poszła na urlop macierzyński i została zwolniona.Wystarczyło Agnieszce złożyć pozew do sądu i miałaby sprawę wygraną.A Pan Ryszard Dyrektor szkoły ma poważne problemy z chodzeniem i bez leczenia problemy nie znikną. On już miał poważne problemy z prostatą ale nie przeszkodziło mu to w robieniu dzieci teraz wymyślił problemy z chodzeniem bo kończy mu sie kontrakt i olewa robotę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi