Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Gówno Burze nakręcił banan z pucharami niech idzie do gazety popisać prywatne szlabany płoty nad jeziorem otwarcie żwirowni przez lewaka 🤨 a przeparaszam to wszystko to wina obecnej władzy 😉czemuś głupi boś banan czemuś banan boś głupi 😝 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3.7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

7 minut temu, widz napisał:

Oczywiście w kinie nic się nie dzieje oni siedzą piją kawki ,jedzą ciasteczka ,widać po grubej Jolci,pieprzą głupoty ,a dekiel banan teą tam bywa często.

Tam wszyscy do wylotu,nic a nic nie robią to wszyscy widzą i mówią na Ińsku .A banan czy tam jest jakaś twoja ulubienica że tak zażarcie bronisz.ho ho

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Krzysiek napisał:

Ot tak Aśka poszła złożyła rezygnację bo stwierdziła, że źle pracuje. Co ty pieprzysz!!

Ja do niej nic nie mam ale teraz jak na to patrzę  to coś tam śmierdzi. Nikt uczciwy nie godzi się na odejście bez walki. Musiała coś zawalić i to po całości. 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Michał napisał:

Banan zajmij się żonką i przyglądaj się ja potomek ci rośnie ,bo przegapisz.

Ty beszczelna hejterko! Otoczyłaś się bandą szuj pełnych jadu. Jak ci nie wstyd. Jesteś niszczycielką Ińska. Nigdy ci nie wybaczę. Wyjedziesz na taczkach razem ze swoimi poplecznikami  

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Agnieszko co pani posiała to zbierze. Całe zło, nienawiść wróci. Zapraszam do mnie, uroczyście przekażę  pani tekst piosenki który napisałem o pani nawiedzeniu! Nienawidzę Pani! Pani szkodliwe działania dla Gminy Ińsko, którą Kocham i o którą walczyłem. 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Kazimierz napisał:

Pani Agnieszko co pani posiała to zbierze. Całe zło, nienawiść wróci. Zapraszam do mnie, uroczyście przekażę  pani tekst piosenki który napisałem o pani nawiedzeniu! Nienawidzę Pani! Pani szkodliwe działania dla Gminy Ińsko, którą Kocham i o którą walczyłem. 

PIEPRZ sie gnoju

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Szkołut napisał:

Ty beszczelna hejterko! Otoczyłaś się bandą szuj pełnych jadu. Jak ci nie wstyd. Jesteś niszczycielką Ińska. Nigdy ci nie wybaczę. Wyjedziesz na taczkach razem ze swoimi poplecznikami  

Żebyś siee przypadkiem nie zes,rał

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kolo napisał:

Ja do niej nic nie mam ale teraz jak na to patrzę  to coś tam śmierdzi. Nikt uczciwy nie godzi się na odejście bez walki. Musiała coś zawalić i to po całości. 

Też tak na to patrzę mogła zostać jako pracownik ICK nie chciała a jakby nie miała nic pod skrzydełkami to i bez walki by nie odeszła  czyli coś grubo tylko dziwi mnie ze jej obrońcy nic nie wspomną o zostaniu jako pracownik tylko cheja chyba że i im się urwalo

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Heniek napisał:

Też tak na to patrzę mogła zostać jako pracownik ICK nie chciała a jakby nie miała nic pod skrzydełkami to i bez walki by nie odeszła  czyli coś grubo tylko dziwi mnie ze jej obrońcy nic nie wspomną o zostaniu jako pracownik tylko cheja chyba że i im się urwalo

Przecież ona została mianowana kierowniczką jeden dzień przed koncem kadencji liwaka. To było zrobione po chamsku, liwak mianował swojaka na stołek.

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Pytam napisał:

A kiedy odejdzie ze szkoły naczelny gminny dzieciorób?

A dlaczego miałby odchodzić?Jako dyrektor prowadzi porządnie szkołę i wymaga wiele od nauczycieli.Jeśli jest dzieciorobem to co nam do tego? Z uczennicami tego nie robi.

?

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Niestety napisał:

A dlaczego miałby odchodzić?Jako dyrektor prowadzi porządnie szkołę i wymaga wiele od nauczycieli.Jeśli jest dzieciorobem to co nam do tego? Z uczennicami tego nie robi.

?

Bo go zatrudnił śfagier po rodzinie, bo nie poprawił wyników nauki w szkole, bo stworzył sitwę ze swojaków nauczycieli, bo go ciągle nie ma w pracy, bo dorabia na boku zamiast pilnować szkoły, bo zawalił remont za 2 miliony, bo pozwolił na remont stołówki bez umowy czyli na gębę czyli po znajomości, bo zatrudnił maryśkę wieśniarę popleczniczkę liwaka.

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Dlatego napisał:

Bo go zatrudnił śfagier po rodzinie, bo nie poprawił wyników nauki w szkole, bo stworzył sitwę ze swojaków nauczycieli, bo go ciągle nie ma w pracy, bo dorabia na boku zamiast pilnować szkoły, bo zawalił remont za 2 miliony, bo pozwolił na remont stołówki bez umowy czyli na gębę czyli po znajomości, bo zatrudnił maryśkę wieśniarę popleczniczkę liwaka.

Jad już mózg ci całkowicie zjadł. 

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Dlatego napisał:

Marycha wet ,ona tam jest jako szpieg banana

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Wyborca napisał:

No właśnie i dlaczego ja liwak z kupą zwolnili, dlaczego nikt jej nie bronił też straciła pracę ale to wam odpowiadało bo mogliście robić ci chcieliście no i weszło szydło z worka, ktoś się w końcu za to wziął 

Zwolnił ją Klym za to, że nie chodziła do pracy. Ciągnęła zwolnienia byleby nie chodzić. I w końcu zapomniała, że już się skończyło, więc po prostu nie przychodziła, a już powinna. Sama mu mówiła, że będzie lecieć w kulki i przedłużać nieobecność. Nikt normalny nie mówi tak do szefa raczej.

Robiła z siebie kierowniczkę kina, a była tylko zwykłym pracownikiem. 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Heniek napisał:

Przygłupie, nie przechodzi się automatycznie na zwykłego pracownika. Trzeba dostać nową umowę, a z tego, co wiadomo nikt takiej nie zaproponował. Także tfu burmistrzowa tfu nieźle zagrała

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Gakwbdkf napisał:

Przygłupie, nie przechodzi się automatycznie na zwykłego pracownika. Trzeba dostać nową umowę, a z tego, co wiadomo nikt takiej nie zaproponował. Także tfu burmistrzowa tfu nieźle zagrała

A tak uczciwie Agnieszka poszła na urlop macierzyński i została zwolniona.Wystarczyło Agnieszce złożyć pozew do sądu i miałaby sprawę wygraną.A Pan Ryszard Dyrektor szkoły ma poważne problemy z chodzeniem i bez leczenia problemy nie znikną.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Niestety napisał:

A tak uczciwie Agnieszka poszła na urlop macierzyński i została zwolniona.Wystarczyło Agnieszce złożyć pozew do sądu i miałaby sprawę wygraną.A Pan Ryszard Dyrektor szkoły ma poważne problemy z chodzeniem i bez leczenia problemy nie znikną.

On już miał poważne problemy z prostatą ale nie przeszkodziło mu to w robieniu dzieci teraz wymyślił problemy z chodzeniem bo kończy mu sie kontrakt i olewa robotę.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...