Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

4 godziny temu, Gość napisał:

Nie ośmieszaj się pisząc że pani z kina taka zapracowana była. Staż pracy i ilość wypitych kaw nikogo nie czynią pracownikiem a co dopiero dyrektorem. Chyba że dyrektorem ekspresu do kawy hahhaha bo ona się do niczego innego nie nadaje 

Dobrze, że ty się do czegoś nadajesz, bo inaczej gmina by upadła. Będzie konkurs na dyrektora, to możesz się zgłosić i też brać pieniądze za picie kawy. Ahhhh nie, bo trzeba mieć podstawówkę skończoną 

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Kazik napisał:

Borkowski stary komuch jak się uruchomił szkoda że jak Liwak  był Burmistrzem niebył tak aktywny

Znajomy opowiadał jak uf pan wydymał swoich kolegów montując bramę automatyczną i za piloty do niej kasował 100 zł oczywiście gotówką gdzie taki pilot normalnie kosztuje 25 zł od pomysłowy Dobromir 

Odnośnik do odpowiedzi

No i co banan lżej tobie z blaszkami jeszcze o swoim kreciku z gminy napisz jak po koszach na śmieci grzebie  ciekawe co nowego wygrzebie i pewnie znowu napiszesz że na złomie było choć wiadomo że z kosza wyciągnięte a jeszcze do Warszawy wyślij może Ci ulży 

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Asia napisał:

No i co banan lżej tobie z blaszkami jeszcze o swoim kreciku z gminy napisz jak po koszach na śmieci grzebie  ciekawe co nowego wygrzebie i pewnie znowu napiszesz że na złomie było choć wiadomo że z kosza wyciągnięte a jeszcze do Warszawy wyślij może Ci ulży 

Teraz niech pan🍌 praworządny zrobi porządek z milicjantem z plaży i jego szlabanem oraz z hapa i przejściem brzegiem jeziora 

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Serek napisał:

Teraz niech pan🍌 praworządny zrobi porządek z milicjantem z plaży i jego szlabanem oraz z hapa i przejściem brzegiem jeziora 

On owsiki w gównie zauważy a tego nie widzi niby Pan praworządny 

Odnośnik do odpowiedzi

Maciej Banasiewicz

Tosia Rosiak nie znam powodów zwolnienia Pana Alberta, znam za to historię Pana Jakuba. Pan Jakub wygrał sprawę o mobbing w sądzie, z przewodniczącym komisji społecznej. Pan Jakub rezygnację złożył sam, po czym dochodził swoich spraw w sądzie. Po drugie, od poruszenia kwestii zwolnienia Pana Alberta powinni pytać radni tamtej kadencji, a nie ja. Ja dziś oceniam pracę Burmistrza Ińska kadencji 2024-2029, jako Radny Rady Pozdrawiam                                                                                                                                                                                           WIEM DOKŁADNIE ,PRZEWODNICZĄCY ,sprawy sądowej z panem Klymem nie przegrał . WIĘC GŁUPOT NIECH BANASIEWICZ NIE PISZE ..Klym domagał się 20 tyś i przeprosiny we wszystkich mediach .

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, kolega napisał:

Maciej Banasiewicz

Tosia Rosiak nie znam powodów zwolnienia Pana Alberta, znam za to historię Pana Jakuba. Pan Jakub wygrał sprawę o mobbing w sądzie, z przewodniczącym komisji społecznej. Pan Jakub rezygnację złożył sam, po czym dochodził swoich spraw w sądzie. Po drugie, od poruszenia kwestii zwolnienia Pana Alberta powinni pytać radni tamtej kadencji, a nie ja. Ja dziś oceniam pracę Burmistrza Ińska kadencji 2024-2029, jako Radny Rady Pozdrawiam                                                                                                                                                                                           WIEM DOKŁADNIE ,PRZEWODNICZĄCY ,sprawy sądowej z panem Klymem nie przegrał . WIĘC GŁUPOT NIECH BANASIEWICZ NIE PISZE ..Klym domagał się 20 tyś i przeprosiny we wszystkich mediach .

I CO TEGO NIE BYŁO

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie negatywne wpisy jakiekolwiek pojawiły się na tym forum na temat ICK są wpisami jednej osoby która próbuje po trupach dostać pracę oczerniając inne osoby. Ta osoba zajmuje się tylko knuciem i wypytywaniem o Kino. Zapomniała jak sama pracowała i co robiła. Kobieto zajmij się swoją rodziną. Masz tyle do zrobienia....

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, Prawda napisał:

Wszystkie negatywne wpisy jakiekolwiek pojawiły się na tym forum na temat ICK są wpisami jednej osoby która próbuje po trupach dostać pracę oczerniając inne osoby. Ta osoba zajmuje się tylko knuciem i wypytywaniem o Kino. Zapomniała jak sama pracowała i co robiła. Kobieto zajmij się swoją rodziną. Masz tyle do zrobienia....

TA OSOBA MA RACJI DUŻO

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie i dlaczego ja liwak z kupą zwolnili, dlaczego nikt jej nie bronił też straciła pracę ale to wam odpowiadało bo mogliście robić ci chcieliście no i weszło szydło z worka, ktoś się w końcu za to wziął 

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wyborca napisał:

No właśnie i dlaczego ja liwak z kupą zwolnili, dlaczego nikt jej nie bronił też straciła pracę ale to wam odpowiadało bo mogliście robić ci chcieliście no i weszło szydło z worka, ktoś się w końcu za to wziął 

Wy byliście ku-rw-mi

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Prawda napisał:

Trudno uwierzyć że większość ludzi ma złe zdanie o pracy kina? Banan może manipulować paskiem w spodniach roboczych a nie opinia publiczna. Ludzie swoje wiedzą. Gdyby koleżanka tak wspaniale pracowała to by nie złożyła wypowiedzenia. Narobiła kwiatków więc dostała bukiet. 

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Gość napisał:

Trudno uwierzyć że większość ludzi ma złe zdanie o pracy kina? Banan może manipulować paskiem w spodniach roboczych a nie opinia publiczna. Ludzie swoje wiedzą. Gdyby koleżanka tak wspaniale pracowała to by nie złożyła wypowiedzenia. Narobiła kwiatków więc dostała bukiet. 

Ot tak Aśka poszła złożyła rezygnację bo stwierdziła, że źle pracuje. Co ty pieprzysz!!

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Gość napisał:

Oczywiście w kinie nic się nie dzieje oni siedzą piją kawki ,jedzą ciasteczka ,widać po grubej Jolci,pieprzą głupoty ,a dekiel banan teą tam bywa często.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...