Widz Napisano Wtorek o 20:25 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:25 Godzinę temu, Wstyd napisał: Panie Kalinowski jak ci nie wstyd było pisać o blokowaniu komentarzy na fejsbuku gminnym jak teraz sam zablokowałeś taką możliwość. Dyskwalifikuje to pana z wszelkiej polityki. Umie zrobić PR koło siebie. Jak widać to nie umiesz pan udźwignąć krytyki. Ale łatwo było krytykować..... odblokuj pan komentarze albo spadaj na drzewo?! Nie kłam. Wchodzę i można komentować. A tylko na stronie szkołut i gminie Ińsko jest blokada. Pomyliło ci się z dostępnością albo zwyczajnie paplasz kłamstwa. Ewa nie umie udźwignąć krytyki bo jej małe ego nie mieści się w fotelu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Brawo Napisano Wtorek o 20:30 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:30 2 godziny temu, Hhh napisał: Obrońca aptekarza niech on nie obraża i zajmie się swoją niedoszłą rolniczką Panie Krzysiu gratuluje odwagi że masz Pan siłę stawić czoła i mówić prawdę tam gdzie wielu milczy. W czasach gdy zakłamanie i fałsz płyną z ust i jej otoczenia. Każdy głos rozsądku i odwagi jest na wagę złota. Dziękuję że nie boisz się stanąć po stronie mieszkańców! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hejterko Napisano Wtorek o 20:38 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:38 19 minut temu, Bunia napisał: Panie.....pan będziesz mógł jutro spojrzeć ludziom w oczy? Krzyczeć w każdym wpisie o blokowaniu wolności słowa przez burmistrzynię a teraz zrobić to samo!!! Szybko pokazałeś swoją słabość. Kłapać każdy może trochę lepiej lub gorzej.... Naprawdę? Człowiek, który od miesięcy mówi otwarcie, pokazuje twarz, nazwisko, działa publicznie, ma się teraz tłumaczyć przed anonimem który sieje jad? jakość dyskusji, coś, czego właśnie brakuje, którzy chowacie się za kąśliwymi i wulgarnymi komentarzami. Obrażając dobrych ludzi! Słabość to krzyczeć o wolności słowa, a jednocześnie nie mieć odwagi podpisać się pod własnym słowem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nie Napisano Wtorek o 20:38 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:38 6 minut temu, Brawo napisał: Panie Krzysiu gratuluje odwagi że masz Pan siłę stawić czoła i mówić prawdę tam gdzie wielu milczy. W czasach gdy zakłamanie i fałsz płyną z ust i jej otoczenia. Każdy głos rozsądku i odwagi jest na wagę złota. Dziękuję że nie boisz się stanąć po stronie mieszkańców! Co ty pier.dol.isz!? Ja nie życzę sobie aby Kalinowski mnie bronił. Niech spada na drzewo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hetman Napisano Wtorek o 20:58 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:58 16 minut temu, Nie napisał: Co ty pier.dol.isz!? Ja nie życzę sobie aby Kalinowski mnie bronił. Niech spada na drzewo! Ale ja moja rodzina moi sąsiedzi chcemy żeby nas reprezentował,do boju panie Krzysztofie jechać z tymi przykurczami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
LKS INA IŃSKO Napisano Wtorek o 21:04 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:04 Brać z tobą bracie! Krzysztof do boju. Złamasy bez honoru i odwagi nie staną twarzą w twarz bo to szuje co za plecami szczekają! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ojciec Napisano Wtorek o 22:08 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 22:08 A ja sobie nie życzę żeby ktoś taki mnie reprezentował niech kupi ziemi i spier....a z tą rolniczką mącic skąd przyszedł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
weglarz Napisano Wtorek o 22:13 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 22:13 ale jaja julek syn noska bo ten co ją miał frajer bezpłodny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anita Napisano Wtorek o 22:19 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 22:19 Akysz poszła won jadem tryskać w amazonie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano Środa o 02:54 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 02:54 6 godzin temu, Widz napisał: Nie kłam. Wchodzę i można komentować. A tylko na stronie szkołut i gminie Ińsko jest blokada. Pomyliło ci się z dostępnością albo zwyczajnie paplasz kłamstwa. Ewa nie umie udźwignąć krytyki bo jej małe ego nie mieści się w fotelu. Komentować up.Krzysia mogą tylko wybrane osoby !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
TRS Napisano Środa o 05:27 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 05:27 NISZCZENIE przedsiębiorców w Ińsku. Tego ,,świat nie widział,, ! Co się dzieje z przedsiębiorcami w Ińsku i w gminie Ińsko ? Obecna ekipa sprawująca władzę w gminie Ińsko systematycznie zaczyna NISZCZYĆ przedsiębiorców . Czym jest to spowodowane ? Przecież jest to ,,sznur na szyję,, obecnie rządzących . Sami urządzają sobie REFERENDUM . I nie pomoże tutaj tłumaczenie Pani Burmistrz na oficjalnej stronie Urzędu gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szujo Napisano Środa o 05:30 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 05:30 Jak tylko wybrane osoby? Przecież widzę że wszyscy komentują bezmózga tępaczko. Pan Kalinowski to osoba prywatna a Burmistrz Ewa Szkołut to osoba publiczna i to dopiero są jaja jak zablokowała wszystkich. Nie odwracaj pajacu sytuacji która jest wrogiem publicznym! Nie umie poradzić sobie z farsa która opowiada. To jest totalne kłamstwo, otwartosc na rozmowy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano Środa o 05:37 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 05:37 A czego wy oczekujecie od osoby która nigdy nie angażawała się w życie Miasta ,jakie ona ma doświadczenie zero i jeszcze ten jej Marek który myśli że pracownicy Gminy to jego parobki .Referendum to jest jedyna słuszna droga tu trzeba na Burmistrza kogoś kogo zjednoczy wszystkich a nie dzieli ,Panie Procyk Pan jesteś złem tego miasta pozbyli się ciebie z Węgorzyno i każdy odetchnoł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ania Napisano Środa o 05:44 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 05:44 5 minut temu, Lol napisał: A czego wy oczekujecie od osoby która nigdy nie angażawała się w życie Miasta ,jakie ona ma doświadczenie zero i jeszcze ten jej Marek który myśli że pracownicy Gminy to jego parobki .Referendum to jest jedyna słuszna droga tu trzeba na Burmistrza kogoś kogo zjednoczy wszystkich a nie dzieli ,Panie Procyk Pan jesteś złem tego miasta pozbyli się ciebie z Węgorzyno i każdy odetchnoł Z tym że w Węgorzynie otworzyli szampany po pozbyciu się go to prawda 👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
TRS Napisano Środa o 06:02 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:02 22 minuty temu, Lol napisał: A czego wy oczekujecie od osoby która nigdy nie angażawała się w życie Miasta ,jakie ona ma doświadczenie zero i jeszcze ten jej Marek który myśli że pracownicy Gminy to jego parobki .Referendum to jest jedyna słuszna droga tu trzeba na Burmistrza kogoś kogo zjednoczy wszystkich a nie dzieli ,Panie Procyk Pan jesteś złem tego miasta pozbyli się ciebie z Węgorzyno i każdy odetchnoł w sytuacji jaka nastąpiła w ostatnim czasie tj.niszczenia lokalnych przedsiebiroców REFERENDUM zdaje się być jedynym wyjściem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oj tam Napisano Środa o 06:17 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:17 6 minut temu, TRS napisał: w sytuacji jaka nastąpiła w ostatnim czasie tj.niszczenia lokalnych przedsiebiroców REFERENDUM zdaje się być jedynym wyjściem. A jakie w Ińsku masz przedsiębiorstwa? Tartak,ZUBiK,wypalarnia? Przecież nie KADAM!!! Mafijna organizacja przestępcza utworzona przez kopciucha w której działali i działają:Banasiewicz,Łońska,Jagoda Kasprzyk,dyr.Asia z kina,Artur Bujny,kuniu i wielu innych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
luckik Napisano Środa o 06:20 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:20 To całe dziadostwo z Ińska ,ten kadam same niewypały . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano Środa o 06:34 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:34 Najbardziej wszyscy się cieszyli w gminie że kupczynskiego się pozbyli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadam Napisano Środa o 06:37 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:37 15 minut temu, luckik napisał: To całe dziadostwo z Ińska ,ten kadam same niewypały . Kadamu już dawno nie ma. Ale jak już wspominasz o niewypałach to przyjrzyj się swojej starej i sobie w lustrze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkam Napisano Środa o 06:39 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:39 Teraz, Tadam napisał: Kadamu już dawno nie ma. Ale jak już wspominasz o niewypałach to przyjrzyj się swojej starej i sobie w lustrze. kadam dalj działa ,dary nocami wynosili złodzieje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lejem Napisano Środa o 06:40 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:40 banan dalej robi popisy , Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano Środa o 06:48 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:48 5 minut temu, lejem napisał: banan dalej robi popisy , Teraz 🍌będzie zwalał winę za stołówkę szkolną na obecną władzę nie wspomni że to alkocholik umowę podpisał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
TRS Napisano Środa o 06:53 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 06:53 33 minuty temu, Oj tam napisał: A jakie w Ińsku masz przedsiębiorstwa? Tartak,ZUBiK,wypalarnia? Przecież nie KADAM!!! Mafijna organizacja przestępcza utworzona przez kopciucha w której działali i działają:Banasiewicz,Łońska,Jagoda Kasprzyk,dyr.Asia z kina,Artur Bujny,kuniu i wielu innych. Piszę nie tylko o samym Ińsku. O gminie także. A ,,WYKPIWANIE,, - sposób w jaki o tym Ty o tym piszesz - świadczy wyłącznie o braku jakiejkolwiek empati i zwykłej zazdrości. ,, organizacja przestępcza,, ???!!! He he he he ..... jeżeli COŚ wiesz na ten temat to do ...prokuratora . A nie robić tutaj takie wrzutki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano Środa o 07:19 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 07:19 19 minut temu, TRS napisał: Piszę nie tylko o samym Ińsku. O gminie także. A ,,WYKPIWANIE,, - sposób w jaki o tym Ty o tym piszesz - świadczy wyłącznie o braku jakiejkolwiek empati i zwykłej zazdrości. ,, organizacja przestępcza,, ???!!! He he he he ..... jeżeli COŚ wiesz na ten temat to do ...prokuratora . A nie robić tutaj takie wrzutki. Takie "wrzutki"będą ukazywały się tu,aby nasza społeczność wiedziała,że wiele osób z KADAMU w dalszym ciągu ma zapędy do rządzenia i że są to osoby związane z kupczyniukiem i lewakiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano Środa o 07:40 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 07:40 1 godzinę temu, TRS napisał: w sytuacji jaka nastąpiła w ostatnim czasie tj.niszczenia lokalnych przedsiebiroców REFERENDUM zdaje się być jedynym wyjściem. Niszczenie lokalnych przedsiębiorców? DiDi to lokalny biznes ? Przecież Michalska startuje na radną, to nie może prowadzić działalności na mieniu Gminy. Zrobiono jej przysługę. Joaśka to też lokalny przedsiębiorca ? To dopiero dobry początek sprzątania Gminy że złogów Liwaka i Kupczyńskiego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi