jacuś Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Teraz, Michał napisał: Sam zamknij ryj szwabie Sareo to super chłopina nic nie mogę mu zarzucić,dba o przyszłość turystyczną Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kol Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 35 minut temu, jacuś napisał: Sareo to super chłopina nic nie mogę mu zarzucić,dba o przyszłość turystyczną Ińska Weź Przestań bo Konopka się uśmieje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 3 minuty temu, Kol napisał: Weź Przestań bo Konopka się uśmieje Mówię bo jest super ,nie interesuje mnie opinia nikogo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Muzykant Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca A ile nowych inwestycji załatwił Liwak w swoich pierwszych 10 miesiącach rządów. Też realizował inwestycje rozpoczęte przez poprzednika. Ile czasu musiało minąć żeby rozpoczął realizację własnych pomysłów. Proszę sobie przypomnieć. Porażka wyborcza boli. Ktoś nie może się z tym pogodzić dlatego nawołuje się do referendum. Myślę że ludzie mądrze podejdą do tematu i nie dadzą się wkręcić w przepychanki polityczne. A burmistrza ocenimy za 4 lata przy terminowych wyborach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiolonczela Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca I tu masz rację w 100%,też zaczął robić przed wyborami i dlatego dużo spraw inwestycyjnych spier...ł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 27 minut temu, Muzykant napisał: A ile nowych inwestycji załatwił Liwak w swoich pierwszych 10 miesiącach rządów. Też realizował inwestycje rozpoczęte przez poprzednika. Ile czasu musiało minąć żeby rozpoczął realizację własnych pomysłów. Proszę sobie przypomnieć. Porażka wyborcza boli. Ktoś nie może się z tym pogodzić dlatego nawołuje się do referendum. Myślę że ludzie mądrze podejdą do tematu i nie dadzą się wkręcić w przepychanki polityczne. A burmistrza ocenimy za 4 lata przy terminowych wyborach. Jeśli już referendum marzy się niektórym,to jestem zdecydowanie za,ale powinno ono dotyczyć radnych od piłki,a nie burmistrza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolo Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Ależ burki się boicie,strach przemawia w każdym komentarzu że zostaniecie odsunięci od koryta wyjcie wyjcie nic wam nie pomoże jesteście jak lista hańby mazurek,szkołut,procyk,konopko,kliś,szafran historia was oceni jak szołutowa puchary Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Godzinę temu, Niestety napisał: Jeśli już referendum marzy się niektórym,to jestem zdecydowanie za,ale powinno ono dotyczyć radnych od piłki,a nie burmistrza. Szkołutowa z Procykiem out z tej Gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 16 minut temu, Kolo napisał: Ależ burki się boicie,strach przemawia w każdym komentarzu że zostaniecie odsunięci od koryta wyjcie wyjcie nic wam nie pomoże jesteście jak lista hańby mazurek,szkołut,procyk,konopko,kliś,szafran historia was oceni jak szołutowa puchary A co ty Anita historii też uczysz ,sprzątanie w Amazonie to jest twoja historia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Merc Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Nikt się niczego nie boi. Ale będą jaja jak referendum nie wyjdzie. Pani Izo tylko proszę nie zamawiać ciastka ciesząc się z wygranej bo później będzie Pani odmawiać, a po to ten kłopot....hihi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Odp Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 4 godziny temu, Niestety napisał: Jeśli już referendum marzy się niektórym,to jestem zdecydowanie za,ale powinno ono dotyczyć radnych od piłki,a nie burmistrza. Ciebie nie chcieli i dalej nie będą chcieli mieszkańcy, więc nie pchaj się znowu do rady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cisza Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Cisza zapanowała bo urzędnicy poszli do domów ale wieczorem trolle ożyją. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Monika Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 42 minuty temu, Odp napisał: Ciebie nie chcieli i dalej nie będą chcieli mieszkańcy, więc nie pchaj się znowu do rady. A mój głos i mojej rodziny panowie Prezesi będą mieli ,dziękujemy za wszystko co robicie dla naszych dzieci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wawa Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 35 minut temu, Monika napisał: A mój głos i mojej rodziny panowie Prezesi będą mieli ,dziękujemy za wszystko co robicie dla naszych dzieci Bo jesteś taka sama sprzedajna Sucz jak kliś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 58 minut temu, Wawa napisał: Bo jesteś taka sama sprzedajna Sucz jak kliś Anita uspokój się już i tak nie będziesz nigdy nikim Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka Napisano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca Czekam na wasze jutrzejszy cyrk zwolennicy prezesów,lewej kasy z różnych źródeł i dojenia gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ser Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca Komuch jak się odpalił dostaje niusy od lizusów lewaka bananów i im podobnych . Jak ten ubek potrafi się upodlić żeby tylko osiągnąć swój interes na ośrodku . Dużo musiało mu się ukrócić po przegranych wyborach Lewaka . Ciekawe czy w swoim kole będzie honorowy i zrezygnuje z władzy tak jak zapowiadał 🤔 A przepraszam ubek i honor to nie idzie w parze 😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 10 godzin temu, Agnieszka napisał: Czekam na wasze jutrzejszy cyrk zwolennicy prezesów,lewej kasy z różnych źródeł i dojenia gminy. Anita daj już sobie na luz każdy ma w d**** twoje zdanie w dupe wchodzisz Burmistrzowej pewnie liczysz na następne zlecenie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca Komuch dziury koło żabki za lewaka nie widział a dziś zauważył eureka Nobla mu dać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kleopadra Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca Dawać sesje,zobaczymy debilów od liwaka ,co będą pieprzyć na kacu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Radek Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 15 minut temu, kleopadra napisał: Dawać sesje,zobaczymy debilów od liwaka ,co będą pieprzyć na kacu Na kacu to chyba ty jesteś pało od Szkołut i Konopki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
aaa Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca Kiedy ktoś się zainteresuje główną ścieżką rowerową w miasteczku? Piach po zimie zalega i zagraża jeżdżącym. Rozumiem że Gminy to nie interesuje jak wygląda miasto. Wstyd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rower Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 37 minut temu, aaa napisał: Kiedy ktoś się zainteresuje główną ścieżką rowerową w miasteczku? Piach po zimie zalega i zagraża jeżdżącym. Rozumiem że Gminy to nie interesuje jak wygląda miasto. Wstyd Na łysych oponach sie nie jeżdzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
TRS Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca No i NIE TRZEBA jednak ,,d..y,, ruszać i iść do URZĘDU żeby KOMUŚ POWIEDZIEĆ. Ktoś z Urzędu jednak /chyba ?/ czyta info na tym ...portalu. Promenada nad jeziorem tj.od wieży widokowej do samej plaży miejskiej oczyszczona ze śmieci . I BARDZO DOBRZE .Nawet w koszach/pojemnikach na nieczystości pozakładane worki na śmieci . I extra ... Pozostało jednak sporo do zrobienia na promenadzie : kapitalny remont ławek , tychże pojemników na nieczystości no i samych elementów edukacyjno-rekreacyjnych .Min. altan , tablic informacyjnych itd. Ponadto od czasu wichury sprzed 3 lat leżą w jeziorze przewrócone drzewa itd. Ale początek BARDZO DOBRY... No i jeszcze zostało hmm...miasto i reszta gminnych Sołectw. Pozdrawiam.👍👍👍😉😉😉 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 37 minut temu, aaa napisał: Kiedy ktoś się zainteresuje główną ścieżką rowerową w miasteczku? Piach po zimie zalega i zagraża jeżdżącym. Rozumiem że Gminy to nie interesuje jak wygląda miasto. Wstyd Miały być środki na czyszczenie ścieżek rowerowych,ale "sportowcy "te środki przekazali na "kopaną". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi