Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

A ile nowych inwestycji załatwił Liwak w swoich pierwszych 10 miesiącach rządów. Też realizował inwestycje rozpoczęte przez poprzednika. Ile czasu musiało minąć żeby rozpoczął realizację własnych pomysłów. Proszę sobie przypomnieć. Porażka wyborcza boli. Ktoś nie może się z tym pogodzić dlatego nawołuje się do referendum. Myślę że ludzie mądrze podejdą do tematu i nie dadzą się wkręcić w przepychanki polityczne. A burmistrza ocenimy za 4 lata przy terminowych wyborach.

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Muzykant napisał:

A ile nowych inwestycji załatwił Liwak w swoich pierwszych 10 miesiącach rządów. Też realizował inwestycje rozpoczęte przez poprzednika. Ile czasu musiało minąć żeby rozpoczął realizację własnych pomysłów. Proszę sobie przypomnieć. Porażka wyborcza boli. Ktoś nie może się z tym pogodzić dlatego nawołuje się do referendum. Myślę że ludzie mądrze podejdą do tematu i nie dadzą się wkręcić w przepychanki polityczne. A burmistrza ocenimy za 4 lata przy terminowych wyborach.

Jeśli już referendum marzy się niektórym,to jestem zdecydowanie za,ale powinno ono dotyczyć radnych od piłki,a nie burmistrza.

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ burki się boicie,strach przemawia w każdym komentarzu  że zostaniecie odsunięci od koryta wyjcie wyjcie nic wam nie pomoże jesteście jak lista hańby mazurek,szkołut,procyk,konopko,kliś,szafran historia was oceni jak szołutowa puchary

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Niestety napisał:

Jeśli już referendum marzy się niektórym,to jestem zdecydowanie za,ale powinno ono dotyczyć radnych od piłki,a nie burmistrza.

Szkołutowa z Procykiem out z tej Gminy 

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Kolo napisał:

Ależ burki się boicie,strach przemawia w każdym komentarzu  że zostaniecie odsunięci od koryta wyjcie wyjcie nic wam nie pomoże jesteście jak lista hańby mazurek,szkołut,procyk,konopko,kliś,szafran historia was oceni jak szołutowa puchary

A co ty Anita historii też uczysz ,sprzątanie w Amazonie to jest twoja historia 

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt się niczego nie boi. Ale będą jaja jak referendum nie wyjdzie. Pani Izo tylko proszę nie zamawiać ciastka ciesząc się z wygranej bo później będzie Pani odmawiać, a po to ten kłopot....hihi

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Niestety napisał:

Ciebie nie chcieli i dalej nie będą chcieli mieszkańcy, więc nie pchaj się znowu do rady. 

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, Odp napisał:

Ciebie nie chcieli i dalej nie będą chcieli mieszkańcy, więc nie pchaj się znowu do rady. 

A mój głos i mojej rodziny panowie Prezesi będą mieli ,dziękujemy za wszystko co robicie dla naszych dzieci 

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Monika napisał:

A mój głos i mojej rodziny panowie Prezesi będą mieli ,dziękujemy za wszystko co robicie dla naszych dzieci 

Bo jesteś taka sama sprzedajna Sucz jak kliś

Odnośnik do odpowiedzi

Komuch jak się odpalił dostaje niusy od lizusów lewaka bananów i im podobnych . Jak ten ubek potrafi się upodlić żeby tylko osiągnąć swój interes na ośrodku . Dużo musiało mu się ukrócić po przegranych wyborach Lewaka . Ciekawe czy w swoim kole będzie honorowy i zrezygnuje z władzy tak jak zapowiadał 🤔 A przepraszam ubek i honor to nie idzie w parze 😂

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Agnieszka napisał:

Czekam na wasze jutrzejszy cyrk zwolennicy prezesów,lewej kasy z różnych źródeł i dojenia gminy.

Anita daj już sobie na luz każdy ma w d**** twoje zdanie  w dupe wchodzisz Burmistrzowej pewnie liczysz na następne zlecenie 

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ktoś się zainteresuje główną ścieżką rowerową w miasteczku? Piach po zimie zalega i zagraża jeżdżącym. Rozumiem że Gminy to nie interesuje jak wygląda miasto. Wstyd

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, aaa napisał:

Kiedy ktoś się zainteresuje główną ścieżką rowerową w miasteczku? Piach po zimie zalega i zagraża jeżdżącym. Rozumiem że Gminy to nie interesuje jak wygląda miasto. Wstyd

Na łysych oponach sie nie jeżdzi

Odnośnik do odpowiedzi

No i NIE TRZEBA jednak ,,d..y,, ruszać i iść do URZĘDU żeby KOMUŚ POWIEDZIEĆ. Ktoś z Urzędu jednak /chyba ?/ czyta info na tym ...portalu. Promenada nad jeziorem tj.od wieży widokowej do samej plaży miejskiej oczyszczona ze śmieci . I BARDZO DOBRZE .Nawet w koszach/pojemnikach na nieczystości pozakładane worki na śmieci . I extra ... Pozostało jednak sporo do zrobienia na promenadzie : kapitalny remont ławek , tychże pojemników na nieczystości  no i samych elementów edukacyjno-rekreacyjnych .Min. altan , tablic informacyjnych itd. Ponadto od czasu wichury sprzed 3 lat leżą w jeziorze przewrócone drzewa itd.

Ale początek BARDZO DOBRY...

No i jeszcze zostało hmm...miasto i reszta gminnych Sołectw. Pozdrawiam.👍👍👍😉😉😉

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, aaa napisał:

Miały być środki na czyszczenie ścieżek rowerowych,ale "sportowcy "te środki przekazali na "kopaną".

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...