Piotrek Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 1 minutę temu, tak napisał: Wybieramy Osobowość Roku w kategorii Kultura.Nasza ińszczanka zasłużona Teresa Działoszewska startowała w plebiscycie jako Przewodnicząca Stowarzyszenia Ińskie Lato filmowe i zdobyła 2 głosy.Zwycięzca plebiscytu wokalista z Drawska Piotr Płażyński zdobył 670 głosów. A w czym te babsko się zasłużyło chyba w wybudowaniu Bioetanolu który później chciała zamienić na spalarnie śmieci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
HENIA Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca TAKA LUBIANA KOMUSZKA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Co??? Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Co ten Kalinowski znowu od,pier,dala na fb? Referendum mu się zachciało? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 13 minut temu, Co??? napisał: Co ten Kalinowski znowu od,pier,dala na fb? Referendum mu się zachciało? On ma wiele za uszami i to widać gołym okiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
vdtgedt Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca kalinos tabletkami się,bo przeterminują zajmują się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pis Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Godzinę temu, Widz napisał: On ma wiele za uszami i to widać gołym okiem Skąd trzydziestolatek nabrał kasy aby od Marguli za kilka baniek kupić dom. Do tego bryki-elektryki i następne apteki ? Jego św. pamięci tata, przez lata aż do śmierci nie mógł dokończyć budowy nowej apteki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahar Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 11 minut temu, Pis napisał: Skąd trzydziestolatek nabrał kasy aby od Marguli za kilka baniek kupić dom. Do tego bryki-elektryki i następne apteki ? Jego św. pamięci tata, przez lata aż do śmierci nie mógł dokończyć budowy nowej apteki. chachment Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widzę Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 11 minut temu, Pis napisał: Skąd trzydziestolatek nabrał kasy aby od Marguli za kilka baniek kupić dom. Do tego bryki-elektryki i następne apteki ? Jego św. pamięci tata, przez lata aż do śmierci nie mógł dokończyć budowy nowej apteki. "STOWAŻYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZDROWIA" !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radzę Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 34 minuty temu, widzę napisał: "STOWAŻYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZDROWIA" !!! A nie Stowarzyszenie przyjaciół jeziora Ińsko!!!???? Łysolu babunie trzy razy młotek rano wieczorem i na obiad. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Godzinę temu, Pis napisał: Skąd trzydziestolatek nabrał kasy aby od Marguli za kilka baniek kupić dom. Do tego bryki-elektryki i następne apteki ? Jego św. pamięci tata, przez lata aż do śmierci nie mógł dokończyć budowy nowej apteki. Co ty Łysa Pało zaglądasz komuś do portfela nie twoja sprawa ,zazdrosny jesteś bo ty całe życie niczego się nie dorobiłeś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gawweeł Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 43 minuty temu, Paweł napisał: Co ty Łysa Pało zaglądasz komuś do portfela nie twoja sprawa ,zazdrosny jesteś bo ty całe życie niczego się nie dorobiłeś Zagląda albo nie, ale coś mi tu śmierdzi na odległość. Może sie okazać że znajomość z Mateckim wyjdzie mu bokiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
joanna Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 15 godzin temu, Piotrek napisał: Wybieramy Osobowość Roku w kategorii Kultura.Nasza ińszczanka zasłużona Teresa Działoszewska startowała w plebiscycie jako Przewodnicząca Stowarzyszenia Ińskie Lato filmowe i zdobyła 2 głosy.Zwycięzca plebiscytu wokalista z Drawska Piotr Płażyński zdobył 670 głosów. Dajcie ludzie spokój, kto na tą czarownice by głosował,ona to powinna iść do muzeum staroci ,a nie jeszcze się afiszuje ,ja mam mdłości jak ją widzę w oddali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Podpierdalacz Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Pytam gdzie to można zgłosić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Godzinę temu, Gawweeł napisał: Zagląda albo nie, ale coś mi tu śmierdzi na odległość. Może sie okazać że znajomość z Mateckim wyjdzie mu bokiem. No namieszał ten matecki a taki prawy, ciekawe czy zacznie sypać gdzie prał kasę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kop Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 5 godzin temu, Wiem napisał: No namieszał ten matecki a taki prawy, ciekawe czy zacznie sypać gdzie prał kasę Zajmij się łysym za co załatwia fuszki swoim powierników i pociotkom, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Moim zdaniem Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Jeżeli p.Szkołut zdecydowała się wejść w to gniazdo szerszeni to powinna konsekwentnie wyjaśniać wszelkie zarzuty.Forum to też jest forma informacji.Mieszkańcy dużo wiedzą ale bojąc się zemsty ludzi uwikłanych w różne lokalne interesiki wolą się nie ujawniać.Ale gmina ma obowiązek sprawdzania wszelkich ukrywanych faktów.Szczególnie jeżeli to ma związek z utratą gminnych dochodów czy chociażby prestiżu.Burmistrz zarabia bardzo dużo,pracownicy też a więc do roboty.Albo wynocha ze stołków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oblicza łajdaków Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Wielokrotnie pisałam,że gmina jest opanowana przez komunistów,lewaków i wszelkiej maści gumiaków.Nic dziwnego że żrą się o koryto.Zaliczam do nich także Mazurka i jemu podobnych.Oni nienawidzą zwolenników polskiej odmiany Republikanów. Wprost zieją nienawiścią.Okazują to na swoich Facebookach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do pracy gmino Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 19 godzin temu, Moim zdaniem napisał: Jeżeli p.Szkołut zdecydowała się wejść w to gniazdo szerszeni to powinna konsekwentnie wyjaśniać wszelkie zarzuty.Forum to też jest forma informacji.Mieszkańcy dużo wiedzą ale bojąc się zemsty ludzi uwikłanych w różne lokalne interesiki wolą się nie ujawniać.Ale gmina ma obowiązek sprawdzania wszelkich ukrywanych faktów.Szczególnie jeżeli to ma związek z utratą gminnych dochodów czy chociażby prestiżu.Burmistrz zarabia bardzo dużo,pracownicy też a więc do roboty.Albo wynocha ze stołków. Popieram taki tok rozumowania,sprawy tych ośrodków należy wyjaśnić do końca zgodnie z przepisami.To co tam się dzieje to samowola i ukrywanie przekrętów.Pani Burmistrz powinna te wszystkie sprawy natychmiast wyjaśnić,tym bardziej że niedługo będzie lato.Szopy na plaży to cyganeria i zaprzeczenie BHP i Sanepidu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gsjwb Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca W dniu 11.03.2025 o 12:18, JOANNA I BERTA napisał: Przez tego typa w kinie nie ma instruktorów A jacy byli wcześniej? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Byli ale kupa się pozbył wszystkich Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tytus Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca W dniu 13.03.2025 o 12:41, mieszkanka IŃSKA napisał: IDIOCI CHCĄ REFEREDUM ,CHCĄ LIWAKA ,JUŻ JEST GŁOSNO ,JA JUZ WIEM ZACZEŁO RZĄDZIC JUŻ DAWNY kadam .SWOJE MACKI WIESZAJA NA CHAŁUPOACH ,JUŻ mineły wasze czasy jak wynosiliscie z kina nocami dary ,które miały być dla biednych .to się nazywa złodziejstwem. Agniesia, uspokój się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Romek Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Co drugi wpis to Agniesi dzieło. Chce dziewczyna pracować więc się stara. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Yyyy Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 11 godzin temu, Romek napisał: Co drugi wpis to Agniesi dzieło. Chce dziewczyna pracować więc się stara. Sęk w tym, że chce brać pieniądze, ale niekoniecznie pracować. Z resztą za to wyleciała z kina chyba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 5 godzin temu, Yyyy napisał: Sęk w tym, że chce brać pieniądze, ale niekoniecznie pracować. Z resztą za to wyleciała z kina chyba Ledwo zaczęła pracę w bibliotece i już na zwolnieniu...ja rozumiem tydzień ale nie miesiąc. Ale jak widać można jak się pracuje po znajomości Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rodzic Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 39 minut temu, Czytelnik napisał: Ledwo zaczęła pracę w bibliotece i już na zwolnieniu...ja rozumiem tydzień ale nie miesiąc. Ale jak widać można jak się pracuje po znajomości Takie praktyki od lat stosują nauczyciele w szkole Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi