Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, tak napisał:

Wybieramy Osobowość Roku w kategorii Kultura.Nasza ińszczanka zasłużona Teresa Działoszewska startowała w plebiscycie jako Przewodnicząca Stowarzyszenia Ińskie Lato filmowe i zdobyła 2 głosy.Zwycięzca plebiscytu wokalista z Drawska  Piotr Płażyński zdobył 670 głosów.

A w czym te babsko się zasłużyło chyba w wybudowaniu Bioetanolu który później chciała zamienić na spalarnie śmieci 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 4.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Godzinę temu, Widz napisał:

On ma wiele za uszami i to widać gołym okiem

Skąd trzydziestolatek nabrał kasy aby od Marguli za kilka baniek kupić dom. Do tego bryki-elektryki i następne apteki ? Jego św. pamięci tata, przez lata aż do śmierci nie mógł dokończyć budowy nowej apteki. 

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Pis napisał:

Skąd trzydziestolatek nabrał kasy aby od Marguli za kilka baniek kupić dom. Do tego bryki-elektryki i następne apteki ? Jego św. pamięci tata, przez lata aż do śmierci nie mógł dokończyć budowy nowej apteki. 

chachment

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Pis napisał:

"STOWAŻYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZDROWIA"  !!!

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, widzę napisał:

"STOWAŻYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZDROWIA"  !!!

A nie Stowarzyszenie przyjaciół jeziora Ińsko!!!???? Łysolu babunie trzy razy młotek rano wieczorem i na obiad.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Pis napisał:

Co ty Łysa Pało zaglądasz komuś do portfela nie twoja sprawa ,zazdrosny jesteś bo ty całe życie niczego się nie dorobiłeś 

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Paweł napisał:

Co ty Łysa Pało zaglądasz komuś do portfela nie twoja sprawa ,zazdrosny jesteś bo ty całe życie niczego się nie dorobiłeś 

Zagląda albo nie, ale coś mi tu śmierdzi na odległość. Może sie okazać że znajomość z Mateckim wyjdzie mu bokiem.

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Piotrek napisał:

Wybieramy Osobowość Roku w kategorii Kultura.Nasza ińszczanka zasłużona Teresa Działoszewska startowała w plebiscycie jako Przewodnicząca Stowarzyszenia Ińskie Lato filmowe i zdobyła 2 głosy.Zwycięzca plebiscytu wokalista z Drawska  Piotr Płażyński zdobył 670 głosów.                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dajcie ludzie spokój, kto na tą czarownice by głosował,ona to powinna iść do muzeum staroci ,a nie jeszcze się afiszuje ,ja mam mdłości jak ją widzę w oddali.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gawweeł napisał:

Zagląda albo nie, ale coś mi tu śmierdzi na odległość. Może sie okazać że znajomość z Mateckim wyjdzie mu bokiem.

No namieszał ten matecki a taki prawy, ciekawe czy zacznie sypać gdzie prał kasę 

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Wiem napisał:

No namieszał ten matecki a taki prawy, ciekawe czy zacznie sypać gdzie prał kasę 

Zajmij się łysym za co załatwia fuszki  swoim powierników i pociotkom, 

Odnośnik do odpowiedzi
Moim zdaniem

Jeżeli p.Szkołut zdecydowała się wejść w to gniazdo szerszeni to powinna konsekwentnie wyjaśniać wszelkie zarzuty.Forum to też jest forma informacji.Mieszkańcy dużo wiedzą ale bojąc się zemsty ludzi uwikłanych w różne lokalne interesiki wolą się nie ujawniać.Ale gmina ma obowiązek sprawdzania wszelkich ukrywanych faktów.Szczególnie jeżeli to ma związek z utratą gminnych dochodów czy chociażby prestiżu.Burmistrz zarabia bardzo dużo,pracownicy też a więc do roboty.Albo wynocha ze stołków.

Odnośnik do odpowiedzi
Oblicza łajdaków

Wielokrotnie pisałam,że gmina jest opanowana przez komunistów,lewaków i wszelkiej maści gumiaków.Nic dziwnego że żrą się o koryto.Zaliczam do nich także Mazurka i jemu podobnych.Oni nienawidzą zwolenników polskiej odmiany Republikanów. Wprost zieją nienawiścią.Okazują to na swoich Facebookach.

Odnośnik do odpowiedzi
Do pracy gmino
19 godzin temu, Moim zdaniem napisał:

Jeżeli p.Szkołut zdecydowała się wejść w to gniazdo szerszeni to powinna konsekwentnie wyjaśniać wszelkie zarzuty.Forum to też jest forma informacji.Mieszkańcy dużo wiedzą ale bojąc się zemsty ludzi uwikłanych w różne lokalne interesiki wolą się nie ujawniać.Ale gmina ma obowiązek sprawdzania wszelkich ukrywanych faktów.Szczególnie jeżeli to ma związek z utratą gminnych dochodów czy chociażby prestiżu.Burmistrz zarabia bardzo dużo,pracownicy też a więc do roboty.Albo wynocha ze stołków.

Popieram taki tok rozumowania,sprawy tych ośrodków należy wyjaśnić do końca zgodnie z przepisami.To co tam się dzieje to samowola i ukrywanie przekrętów.Pani Burmistrz powinna te wszystkie sprawy natychmiast wyjaśnić,tym bardziej że niedługo będzie lato.Szopy na plaży to cyganeria i zaprzeczenie BHP i Sanepidu.

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.03.2025 o 12:41, mieszkanka IŃSKA napisał:

IDIOCI CHCĄ REFEREDUM ,CHCĄ LIWAKA ,JUŻ JEST GŁOSNO ,JA JUZ WIEM ZACZEŁO RZĄDZIC JUŻ DAWNY kadam .SWOJE MACKI WIESZAJA NA CHAŁUPOACH ,JUŻ mineły wasze czasy jak  wynosiliscie z kina nocami dary ,które miały być dla biednych .to się nazywa złodziejstwem.

Agniesia, uspokój się 

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Romek napisał:

Co drugi wpis to Agniesi dzieło. Chce dziewczyna pracować więc się stara.

Sęk w tym, że chce brać pieniądze, ale niekoniecznie pracować. Z resztą za to wyleciała z kina chyba

Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik
5 godzin temu, Yyyy napisał:

Sęk w tym, że chce brać pieniądze, ale niekoniecznie pracować. Z resztą za to wyleciała z kina chyba

Ledwo zaczęła pracę w bibliotece i już na zwolnieniu...ja rozumiem tydzień ale nie miesiąc. Ale jak widać można jak się pracuje po znajomości 

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Czytelnik napisał:

Ledwo zaczęła pracę w bibliotece i już na zwolnieniu...ja rozumiem tydzień ale nie miesiąc. Ale jak widać można jak się pracuje po znajomości 

Takie praktyki od lat stosują nauczyciele w szkole 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...