Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Barany a nie gmina

Budżet:80 tys. na opracowanie projektu modernizacji budynku gminy.To tylko projekt na papierze.Storkowo 300 tys.syacka uzdatniania wody,wiadomo że o wiele za mało.Lozostale stacje uzdatniania wody tylko 100 tys.zł.dokupienie kolejnego wozu KSP i łodzi tylko po co skoro nie mamy jako jedyna gmina w okolicy ratownictwa medycznego.Cdn.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3.2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

1 godzinę temu, Mak napisał:

Pani burmistrz musi uważać na tzw. swoich doradców.  Niech Pani pamięta, że ten co Pani doradza, ma zawsze własny interes i doradza Pani aby samemu mieć z tego korzyści. Powinna Pani się domyśleć o kim mowa.

Pani Burmistrz może wie ale powiedz nam kogo masz na myśli  ?

Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka z bloku.

Czy gmina ma pomysł aby raz w miesiącu/ dwóch samochód ,zabierał tego typu odpady?Inne gminy już stosują.Sprzedaliście samochód do wożenia dzieci,kupcie dużo tańszy do transportu tych rzeczy.

Ruszają objazdowe zbiórki odpadów. Jak przygotować tekstylia do odbioru?

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Mieszkanka z bloku. napisał:

Czy gmina ma pomysł aby raz w miesiącu/ dwóch samochód ,zabierał tego typu odpady?Inne gminy już stosują.Sprzedaliście samochód do wożenia dzieci,kupcie dużo tańszy do transportu tych rzeczy.

Ruszają objazdowe zbiórki odpadów. Jak przygotować tekstylia do odbioru?

Czego ty oczekujesz od tej władzy po roku czasu żałuję swojego głosu który oddałem na Ewke i mówię to z całą stanowczością i powaga sytuacji. Okłamała mniei moją rodzinę że nie będzie zastępcy a jest Pan Procyk którego ludzie tu ni lubią ponieważ podczas pracy wcześniej w urzędzie nie miał szacunku dla ludzi.

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Wiola napisał:

Daniel może wtedy jak pracował brał przykład z liwaka który też nie miał szacunku do ludzi

Droga Wiolu myślę że Mylisz mnie z Michałem a ja nigdy nie pracowałem i niemam zamiaru pracować w Gminie, poprostu wyraziłem swoje zdanie i nic więcej. 

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie tu trzeba zmian Burmistrzowa nie nadaję się do rządzenia tak samo jak ja paź Marek oni zamiast myśleć o rozwoju Gminy toczą boję z pracownikami z Gminy I nioeobchodzi mnie żaden Mazurek czy Szafran ich czas minoł i niech odpoczywają na zasłużonej emeryturze. Zaraz pewnie będą odpowiedzi typu liwak był 10 lat itp mam to gdzieś patrzę  co jest tu i teraz a jest wielkie szambo i trzeba jak najszybciej ro zmienić także ludu Ińska chyba czas na Referendum w naszej Gminie 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...