Fan Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 11 minut temu, Daniel napisał: Co ty p********* zobacz ile inwestycji zrobił Liwak a ile na tą chwilę Pani Burmistrz. Przypominam ci że kasę na drogę załatwił Liwak ,tak samo na drogę w Ściennym, Oczyszczalnie w Ińsku, promenada, wieża widokową mam dalej wymieniać ona niema zaplecza politycznego i guzik załatwi. Kupa, kasę na tą wyliczankę załatwił Livak? Czy ty się z chu*jem na łby pomieniałeś ? Te pieniądze przyniosła mu w zębach Pawlakowa ,pissówa z BGK, jak PiS kupował korupcjogennie samorządy. Więc nie pier*dol że Liwak coś załatwił. Czy byłby Racin, czy Teresa czy koń Cezara to kasa ( tak naprawdę bez pokrycia w budżecie kraju !!) by przyszła ! Teraz Tusk ją spłaca, bo jest ciągłość. Ale Gmina coś wybuduje, zrobi, załatwi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca To przypomnij co zrobil w pierwszym roku też nic Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Teraz, wyborca napisał: To przypomnij co zrobil w pierwszym roku też nic Napewno Nie miał związków zawodowych w Gminie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julka Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Huczka wiedziała co robi zakładając związki zawodowe może ja obronią za ten piękny protokół pokontrolny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lolka Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 12 minut temu, Julka napisał: Huczka wiedziała co robi zakładając związki zawodowe może ja obronią za ten piękny protokół pokontrolny Banan chciał związki ,wiedział jaki powód byl Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rudy Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 6 minut temu, Lolka napisał: Banan chciał związki ,wiedział jaki powód byl To ja się pytam, Banan a co ty zrobisz jak sie urodzi rude? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
He he he Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Przefarbuje wlosy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Głupota Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Te dwa ostatnie wpisy poniżej wszelkich norm moralnych i kulturalnych. Żeby swoją głupotę i zazdrość w dzieci wymierzać. Czyje dzieci czy dziecko ma jeszcze takiego koloru włosy i co? Za takie wpisy powinno się deklarować ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ojciec Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Rude nie rude, moje nie moje, będę kochał jak swoje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Luluś rudy Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 5 minut temu, Ojciec napisał: Rude nie rude, moje nie moje, będę kochał jak swoje Banan lodówka przydałaby się ,bo zryc mi się chce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pukpuk Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 26 minut temu, Luluś rudy napisał: Banan lodówka przydałaby się ,bo zryc mi się chce To se dzika w lesie upoluj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rym cyk cyk Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Banan nie zapominaj że ty bierzesz diete z naszych podatków i twojej żonce my sie na wypłąte składamy więc nie zamierzamy sie z tobą pieścić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
800 + Napisano Czwartek o 07:28 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 07:28 10 godzin temu, Rym cyk cyk napisał: Banan nie zapominaj że ty bierzesz diete z naszych podatków i twojej żonce my sie na wypłąte składamy więc nie zamierzamy sie z tobą pieścić Składasz się na swoje 800+ i te wszystkie rozliczenia od podatku po złożeniu deklaracji rocznej do zwrotu na dzieci. To mu się jeszcze może na ciebie dorzucamy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano Czwartek o 19:18 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 19:18 Niewygodne dla gminy informacje trudno odnaleźć na BiP.One są ukrywane aby mieszkańcy nie mogli się dowiedzieć prawdy.Nikt nie wie ile placą za dzierżawę bazy płetwonurków,pola namiotowego,ośrodków wypoczynkowych,budki na plaży oraz za zajęte wokół tereny.Aż śmierdzi ukrywaniem faktów. Nie mogliśmy znaleźć tej strony Sprawdź poprawność wpisanego adresu.Jeśli adres jest prawidłowy, możliwe, że strona została usunięta lub przeniesiona. Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki lub menu nawigacyjnego, aby znaleźć poszukiwane informacje.Dziękujemy za wyrozumiałość i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do piesków Napisano Piątek o 15:52 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 15:52 20 godzin temu, Mieszkanka napisał: Niewygodne dla gminy informacje trudno odnaleźć na BiP.One są ukrywane aby mieszkańcy nie mogli się dowiedzieć prawdy.Nikt nie wie ile placą za dzierżawę bazy płetwonurków,pola namiotowego,ośrodków wypoczynkowych,budki na plaży oraz za zajęte wokół tereny.Aż śmierdzi ukrywaniem faktów. Nie mogliśmy znaleźć tej strony Sprawdź poprawność wpisanego adresu.Jeśli adres jest prawidłowy, możliwe, że strona została usunięta lub przeniesiona. Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki lub menu nawigacyjnego, aby znaleźć poszukiwane informacje.Dziękujemy za wyrozumiałość i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Dlaczego zakute pały nie zajmujecie się faktami tylko obszczekujecie jak psy rzekomych przeciwników.Większego rasizmu niż wasze ujadanie w tej gminie nie ma.Sitwa wasza jak była tak jest. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Droga Napisano Piątek o 16:47 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 16:47 53 minuty temu, Do piesków napisał: Dlaczego zakute pały nie zajmujecie się faktami tylko obszczekujecie jak psy rzekomych przeciwników.Większego rasizmu niż wasze ujadanie w tej gminie nie ma.Sitwa wasza jak była tak jest. Post jest. Idź na drogę krzyżową i przemysł swoje ujadanie tutaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mam to samo pytanie Napisano Sobota o 16:19 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 16:19 Czy gmina na jakikolwiek pomysł aby odbierać tekstylia od mieszkanców,czy mamy biustonosze ,majtki i skarpet z dziurami wyrzucać do rowów?Do tzw.PSZOK mogą chodzić młodzi ekooszołomy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kto zapłaci?My? Napisano Niedziela o 11:30 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 11:30 Czy gmina złożyła stosowny wniosek,czy zamierza uszczuplić i tak skromny budżet? Rozpoczął się nabór wniosków o dofinansowanie zakupu samochodów ratowniczo-gaśniczych dla jednostek Ochotniczych Straży Pożarnych. Termin na złożenie dokumentów upływa 25 marca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gdzie jesteście mędry rady Napisano Niedziela o 17:39 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 17:39 Chyba czas najwyższy do zrewidowania opłaty śmieciowej i podniesienia przynajmniej do 5 zł/MSC za kompostowniki na bioodpady.Od lat 2 zł/,msc zakrawa na kpinę Pani Burmistrz. Gminy zwracają się do mieszkańców. Zasady dotyczące kompostowania bioodpadów różnią się w zależności od samorządu, ale w wielu przypadkach właściciele nieruchomości mogą liczyć na ulgę w opłatach za odbiór odpadów - zazwyczaj w wysokości kilku złotych miesięcznie na osobę. Celem tego rozwiązania jest ograniczenie ilości bioodpadów trafiających do śmieciarek i zmniejszenie kosztów ich przetwarzania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ela Napisano Niedziela o 20:22 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 20:22 2 godziny temu, Gdzie jesteście mędry rady napisał: Chyba czas najwyższy do zrewidowania opłaty śmieciowej i podniesienia przynajmniej do 5 zł/MSC za kompostowniki na bioodpady.Od lat 2 zł/,msc zakrawa na kpinę Pani Burmistrz. Gminy zwracają się do mieszkańców. Zasady dotyczące kompostowania bioodpadów różnią się w zależności od samorządu, ale w wielu przypadkach właściciele nieruchomości mogą liczyć na ulgę w opłatach za odbiór odpadów - zazwyczaj w wysokości kilku złotych miesięcznie na osobę. Celem tego rozwiązania jest ograniczenie ilości bioodpadów trafiających do śmieciarek i zmniejszenie kosztów ich przetwarzania. Ha ,ha .Mam zaznaczone w deklaracji ,że mam kompostownik ,a i tak liczone za normalne śmieci . I później cyk ponaglenie do zapłaty .Nikt nawet nie liczy tego,że ktoś ma własny kompostownik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano Poniedziałek o 07:47 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:47 Ela to biegiem do urzędu i tam się żalić, pokaz deklaracje i niech ci zrobią korektę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jula Napisano Poniedziałek o 08:07 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:07 W sobotę w ICK odbyło się wydarzenie z okazji dnia kobiet. Nie było ani burmistrzowej, ani za przeproszeniem łysego. Mógłby się chociaż pojawić i tej garstce kobiet, które tam były kwiaty wręczyć. Liwak jaki był, taki był, ale o tym zawsze pamiętał. A ten to tylko od inwigilacji pracownik jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fiolek Napisano Poniedziałek o 08:13 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:13 5 minut temu, Jula napisał: W sobotę w ICK odbyło się wydarzenie z okazji dnia kobiet. Nie było ani burmistrzowej, ani za przeproszeniem łysego. Mógłby się chociaż pojawić i tej garstce kobiet, które tam były kwiaty wręczyć. Liwak jaki był, taki był, ale o tym zawsze pamiętał. A ten to tylko od inwigilacji pracownik jest Tak tak Liwak przed wyborami latał po Ińsku z kwiatkami tylko zapomniał że na wioskach też są kobiety Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fiolek Napisano Poniedziałek o 08:14 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:14 1 minutę temu, Fiolek napisał: Tak tak Liwak przed wyborami latał po Ińsku z kwiatkami tylko zapomniał że na wioskach też są kobiety Sobota dzień wolny tak więc wcale nie musieli być w ick Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jula Napisano Poniedziałek o 08:24 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:24 6 minut temu, Fiolek napisał: Sobota dzień wolny tak więc wcale nie musieli być w ick Nie chodzi o to, czy muszą, bo nawet w tygodniu nie muszą tam przychodzić. Tylko praca burmistrza nie polega na siedzeniu w urzędzie, robieniu sobie zdjęć. Za darmo tego nie robią, a bycie na takim stanowisku wymaga trochę poświęcenia. Ale tak właśnie pokazują, że olewają mieszkańców, a w tym wypadku kobiety. I to w podległej im placówce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi