Bezradni Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ta niby rada jest co najwyżej opcją byłych 2/3 pustaków a reszta 1/3 to zwolennicy Ewy.Nie ma tam tzw.samorządowców niezależnych.Dyskutują o pierdołach a duże tematy typu: dach na szkołę,ulice i chodniki,dewastacja dróg przez żwirków,rozwiązywanie problemów ze śmieciami leżą.Dług się powiększa bo trzeba brać nowe pożyczki.Na domiar piwiększanie i tak już ogromnej skali urzędników w tym nauczycieli,który w dupac. się powywracało.Może i cyferki Ewa umie liczyć ale trzeba jeszcze mieć z czego doplacać do tzw.wędek rządowo-samorządowych.Natomiast strona przeciwna działa na zasadzie:daj,daj,daj. Z pustego to i Salomon nie naleje. Tutaj potrzeba radnych,którzy zrzekną się swoich apanaży i będą pracować społecznie.Gmina nie ma żadnego planu działania.Łata dziury i tonie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rak Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu 20 godzin temu, Agnieszka napisał: Anita ty ten tydzień pierwsza zmiana to napierdzielaj w tych od Liwaka pozdrawiam Agnieszka, trzeba Ewy bronić bo ona sama nie da rady a skoro mi dała prace to muszę tu pisać, pamietaj że ty też zaraz do mnie ty dołączysz podobno za Leskiwa masz wskoczycz. No to będzie wiarygodny sekretarz🤣🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Antosia Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu O czym ty piszesz oni za grosz będą walczyć ,to są sportowcy ,wiem i ich wszystkich znam oni ,bez zarobku to by się tylko podrapali po jajach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widział jak wynosili Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Tego czego nie ma w gminie to poszło z liwakiem i Michałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bezele Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Dobrze że nie z dymem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi