Układy Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia W Ińsku zawsze było po świńsku.Tutaj czas się zatrzymał na komunie i lewakach.I tam trwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Było 753 jest 150 osob Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 46 minut temu, Ińsko napisał: W Ińsku taka tradycja że wygrywa się kilkoma głosami, jak tego nie wiesz to sie nie odzywaj 150 osób obecnie popierających najtwardszego elektoratu. Z kilku głosów różnicy wtedy dopuścić obecnie do minus 600 głosów! Wynik mówi sam za siebie. Tylko talent tak potrafi. Nie upokarzajcie się głębiej. Wystarczy uszanować wolę mieszkańców. Poprostu nie uszanowała nas, naszego głosu, naszych próśb.. temat żywienia którym doprowadziła do publicznego skandalu, temat łapówek, ukrywania działań publicznych, gigantyczna cenzura na publicznym profilu gminy, zwalnianie dobrych pracowników i obsadzanie się kolesiostwem które nie ma pojęcia co robi. Nie bądźmy żałośni. Każdy z nas to widzi i nie zakłamujmy rzeczywistości. Wystarczy spojrzeć prawdzie w oczy jak jest naprawdę. Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Opis Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 17 minut temu, Było 753 jest 150 osob napisał: 150 osób obecnie popierających najtwardszego elektoratu. Z kilku głosów różnicy wtedy dopuścić obecnie do minus 600 głosów! Wynik mówi sam za siebie. Tylko talent tak potrafi. Nie upokarzajcie się głębiej. Wystarczy uszanować wolę mieszkańców. Poprostu nie uszanowała nas, naszego głosu, naszych próśb.. temat żywienia którym doprowadziła do publicznego skandalu, temat łapówek, ukrywania działań publicznych, gigantyczna cenzura na publicznym profilu gminy, zwalnianie dobrych pracowników i obsadzanie się kolesiostwem które nie ma pojęcia co robi. Nie bądźmy żałośni. Każdy z nas to widzi i nie zakłamujmy rzeczywistości. Wystarczy spojrzeć prawdzie w oczy jak jest naprawdę. Bez komentarza. Opisałeś dokladnie Jacka i Michała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 13 minut temu, Opis napisał: Opisałeś dokladnie Jacka i Michała Wielu sympatyków Jacka i Michaiła dostaje wytyczne,by na temat nowej władzy pisać paszkwile i tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pasożyty Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Weźcie zię do roboty nieroby a nie plucie na odległość.Szkolutowa to tragedia dla gminy i mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 11 minut temu, Pasożyty napisał: Weźcie zię do roboty nieroby a nie plucie na odległość.Szkolutowa to tragedia dla gminy i mieszkańców. Góówno prawda. Największą tragedię zgotowali nam Liwak i Kupczyniuk otwierając żwirownię. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pytam Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia A gdzie wy wówczas byliście?Co zrobiliście aby to goowno nie powstało? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rasputin Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 23 minuty temu, żwir napisał: Góówno prawda. Największą tragedię zgotowali nam Liwak i Kupczyniuk otwierając żwirownię. 40 minut temu, renia napisał: Wielu sympatyków Jacka i Michaiła dostaje wytyczne,by na temat nowej władzy pisać paszkwile i tak się dzieje. Mieszkańcy mają swoje rozumy. Widzą co się dzieje. Nikt nie pisze tu paszkwili na temat nowej władzy, tylko ma prawo do komentarza. Nikt nie został bardziej zbrukany niż oni i ich radni, rodziny. Także zrób sobie jeden z drugim rachunek sumienia i przestań obrażać, bo sam jeden z drugim nie jedno masz za uszami. Cała ta nagonkę na nową władze, sądzę że robią jej zwolennicy. I nie obrażaj nas mieszkańców i wyborców. Jacek był dwie kadencję, a przegrał 4 głosami, więc o jego porażce nie ma co to mówić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bez honoru Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Teraz, Rasputin napisał: Mieszkańcy mają swoje rozumy. Widzą co się dzieje. Nikt nie pisze tu paszkwili na temat nowej władzy, tylko ma prawo do komentarza. Nikt nie został bardziej zbrukany niż oni i ich radni, rodziny. Także zrób sobie jeden z drugim rachunek sumienia i przestań obrażać, bo sam jeden z drugim nie jedno masz za uszami. Cała ta nagonkę na nową władze, sądzę że robią jej zwolennicy. I nie obrażaj nas mieszkańców i wyborców. Jacek był dwie kadencję, a przegrał 4 głosami, więc o jego porażce nie ma co to mówić. Przegrał i nie potrafi odejść z honorem, dalej robi zadyme bo razem z Michałem hcą wrócić do koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Neutralny Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 6 minut temu, Bez honoru napisał: Przegrał i nie potrafi odejść z honorem, dalej robi zadyme bo razem z Michałem hcą wrócić do koryta. To wy sami ja robicie. Oni obydwoje mają dobrą pracę. Niech burmistrz rozliczy swój bliski elektorat i nastąpi spokój. I wtedy będzie rządzić. Ma złych doradców. To oni robią największą nagonkę. Posłuchajcie ludzi na ulicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Popieram Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 14 minut temu, Neutralny napisał: To wy sami ja robicie. Oni obydwoje mają dobrą pracę. Niech burmistrz rozliczy swój bliski elektorat i nastąpi spokój. I wtedy będzie rządzić. Ma złych doradców. To oni robią największą nagonkę. Posłuchajcie ludzi na ulicy. Tak tylko na okrągło co to poprzednik, Liwak, Kupczynski. To nie telewizja TVP która ciągle tylko to TUSK i TuSk. I w końcu PiS przegrał. Dajcie spokój jedni z drugim. Ile jeszcze pani zepsuje nerwów ludziom? Ja już pani nie ufam, powinniscie zostać zdegradowani bo rządzić to trzeba umieć. A nie wymyślać i opowiadać bajeczki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ich już nie ma tylko Ewa Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 20 minut temu, Neutralny napisał: To wy sami ja robicie. Oni obydwoje mają dobrą pracę. Niech burmistrz rozliczy swój bliski elektorat i nastąpi spokój. I wtedy będzie rządzić. Ma złych doradców. To oni robią największą nagonkę. Posłuchajcie ludzi na ulicy. Oni tu nawet nie chcą wrócić a wy pieprzycie jak najęci. Są inni chętni do objęcia władzy i poprowadzenia tego grajdołu niż oni! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
joanna w Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 30 minut temu, Bez honoru napisał: Przegrał i nie potrafi odejść z honorem, dalej robi zadyme bo razem z Michałem hcą wrócić do koryta. No niestety przegrana boli ,teraz się mszczą jak mogą, oby dokopać . ja mówiłam było żyć i szanować ludzi ,gdy byliście przy władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka W Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 1 minutę temu, joanna w napisał: No niestety przegrana boli ,teraz się mszczą jak mogą, oby dokopać . ja mówiłam było żyć i szanować ludzi ,gdy byliście przy władzy. Pedaly jesteście i tyle! Livakowcy kupczyniaki i banany ja wam pokaże jeszcze co to jest zniszczenie. Zaraz w bibliotece pożegnamy banaszewska prostaczke Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 6 minut temu, Ich już nie ma tylko Ewa napisał: Oni tu nawet nie chcą wrócić a wy pieprzycie jak najęci. Są inni chętni do objęcia władzy i poprowadzenia tego grajdołu niż oni! Niby kto taki chętny? Bo Kupczyniuk to aż przebiera nogami żeby wrócić a najchętniej bez Jacka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do myślenia Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 38 minut temu, Agnieszka W napisał: Pedaly jesteście i tyle! Livakowcy kupczyniaki i banany ja wam pokaże jeszcze co to jest zniszczenie. Zaraz w bibliotece pożegnamy banaszewska prostaczke To jest właśnie wasz poziom. Czy to pisała ta pani czy ktoś się pod nią podszył, tylko tyle potraficie. Nazwanie kogoś PE......M jest hejtem karalnym. A pisanie o pani z biblioteki to łamanie tajemnicy służbowej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Gdyby nie ta p**** Michał to dzieci by śpiewali na wysokim poziomie .Teraz nikogo nie ma do śpiewu na jakim kolwiek poziomie ,a ta cała głupio śmiejąca się Olka nie ma pojęci jak nauczylac śpiewu, to dopiero dobrany element do kina .Tylko brać pensję za nieróbstwo .Pogonić to patalajstwo z tymi Jolkami i innymi kumplami beznadzieja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Grudka Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia A kiedy będzie ta sesyjka ,żeby się pośmiać z tych przemadrzlcow od lewaka i Misia zwariowanego . 22 godziny temu, Jaki hejt? napisał: Osiedlowy jasnowidz. Jaki hejt? Jacka Michała i innych pracowników gminy, szkoły, kina, margaret zrównano z ziemią. Nigdy. Ludzie nie byli tak podzieleni jak za osiedlowego jasnowidza. 21 godzin temu, Jad napisał: Zapomniałem, żarcia nie ma bo jest jad. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 6 minut temu, Grudka napisał: A kiedy będzie ta sesyjka ,żeby się pośmiać z tych przemadrzlcow od lewaka i Misia zwariowanego . Mówią,że osiedlowy jasnowidz to "banan".Czy to on? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Małpa z cyrku? Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Tylko że to jest ♈ jak całe lewactwo wokół niego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do myślenia Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 14 minut temu, widz napisał: Mówią,że osiedlowy jasnowidz to "banan".Czy to on? Pan Maciej nie mieszka na ulicy Osiedle. I ta są właśnie wasze sposoby. Aż szkoda takich ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Vhjkl Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 12 minut temu, Do myślenia napisał: Pan Maciej nie mieszka na ulicy Osiedle. I ta są właśnie wasze sposoby. Aż szkoda takich ludzi. Na osiedlu każdy mówi banan lubi babeczki z osiedla Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 12 minut temu, Vhjkl napisał: Na osiedlu każdy mówi banan lubi babeczki z osiedla Mieszkań na osiedlu i jestem zadowolona, że to właśnie Maciej nas reprezentuje. To co napisałeś to bzdura. Nie siej tutaj nagonki na niego, bo nic nie masz. Pozdrawiam naszego radnego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Opon Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Godzinę temu, Grudka napisał: A kiedy będzie ta sesyjka ,żeby się pośmiać z tych przemadrzlcow od lewaka i Misia zwariowanego . Pośmiać to się możesz z Pani Burmistrz i jej pacynek niemowy ktore siedzą jak sieroty i ani me ani be Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kopiczynska Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 9 minut temu, Opon napisał: Pośmiać to się możesz z Pani Burmistrz i jej pacynek niemowy ktore siedzą jak sieroty i ani me ani be Jaki będzie teraz popisy dawali Wojtek banan no ten wieśniak z Czertynika z tą bladynka że Ściernego.To ekipa pod pier da łączy jakich mało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi