Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Mieszkaniec napisał:

Mam nadzieję,że są mieszkańcy w Ińsku którzy nie wierzą w magiczną różdżkę Banasiewicza,Liwaka i ich świty. Zagrywką Liwaka jest doprowadzić do Referendum. Po to są te wszystkie akcje.Rzepa przyjaciel,razem wszystko ukartowali. Elita z Warszawy spotkała się przypadkowo?Proszę nie robić z ludzi debili. Jakim trzeba być człowiekiem,żeby pomimo dwóch lat od wyborów nadal nie móc się pogodzić z porażką. Pani Huk,wspaniała kierownik,która twierdzi,że na stanowisko Kierownika OPS dostała się bez znajomości.Ile osób przed nią musiało opuścić ten stołek bez swojej woli?Mam nadzieję,że w naszym Ińsku nie ma ciemnogrodu i ludzie widzą co ci ludzie wyprawiają.

I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy....

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 7.5 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

1 minutę temu, Mieszkaniec napisał:

I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy....

Chyba ktoś w dzieciństwie puzelków nie składał.

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Mieszkaniec napisał:

Mam nadzieję,że są mieszkańcy w Ińsku którzy nie wierzą w magiczną różdżkę Banasiewicza,Liwaka i ich świty. Zagrywką Liwaka jest doprowadzić do Referendum. Po to są te wszystkie akcje.Rzepa przyjaciel,razem wszystko ukartowali. Elita z Warszawy spotkała się przypadkowo?Proszę nie robić z ludzi debili. Jakim trzeba być człowiekiem,żeby pomimo dwóch lat od wyborów nadal nie móc się pogodzić z porażką. Pani Huk,wspaniała kierownik,która twierdzi,że na stanowisko Kierownika OPS dostała się bez znajomości.Ile osób przed nią musiało opuścić ten stołek bez swojej woli?Mam nadzieję,że w naszym Ińsku nie ma ciemnogrodu i ludzie widzą co ci ludzie wyprawiają.

Tak jak mówisz gownoburza jak zawsze 

Co powiedział Poseł Rzepa na sesji że już jest za późno aż tu nagle jednak nie było zapóźno 

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Mieszkaniec napisał:

Dziwne a na sesji Kalarepa powiedział że to jest  zapużno że nie da się nic zrobić ,pewnie dla  Ewki bo dla Jacętego dało  radę brawo Kalarepa wybory niedługo

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Gość napisał:

Oczywiście nikt nie zabiera Gminie poligonu! To jest ustawka, aby Banasiewicz mógł organizować referendum. Ale niech pamięta, że razem z Burmistrzem odwoływana będzie Rada, bo stronnicy Ewy o to wystąpią !

Przypominam mój wpis z przed kilku dni !? I co hektary pozostały i nikt na nie nie robił zamachu ! A zobaczcie komu dziękuje Rzepa ? Zaraz będzie huczało o referendum!?

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, HANKA napisał:

Pojechali do WARSZAWY WIEŚNIAKI NA WYCIECZKE.

Mam info od Kurowskiego, że to ustawka Rzepy i Liwaka ! Rzepa osobiście woził lipny wniosek Kalisza do Kierwińskiego. Narobił dymu na sesji że już pozamiatane, a tu raptem po kilku dniach, Kurowskiemu niepotrzebne 300 ha a i Kierwiński zapomniał o co kaman ! Jaja jak arbuzy!

Odnośnik do odpowiedzi
Główne problemy

Pani Burmistrz problemem nr.1 są żwirki i jeżdżące wanienki,które niszczą miasteczko i spokój mieszkańców.Brak w Planie Ogólny zapisu o obwodnicach nie rokuje na jakiekolwiek działania związane ze środowiskiem naturalnym.Macie jeszcze czas aby to wszystko poprawić.Was nie będzie ale problem pozostanie.Nie liczcie na tzw.grupę opozycyjną lewaków  i ich poparcie oni zostali "kupieni" przez SKSM i zainteresowanych przewozem wlaścicieli wanienek.Także z Ińska.Smoliński pokazał,że za posadę broni ich interesów,Halejcio załatwił zakaz jazdy przez Linówko.Nic wam to nie mówi? Tereny poligonowe to sztuczna wydmuszka Rzepy,Liwaka i tych obleśnych,cynicznych ludzi,którzy chwalą się pobytem na wycieczce w Warszawie.Ciekawe czy pojechali tam za swoje pieniądze,czy wydoił kasę z gminy?Kilka razy Banasiewicz vel Banan z opozycyjnymi cwaniakami próbowali błędy Liwaka i Kupczyńskiego zwalić na obecną Burmistrz.Jedyna racja w kwestii braku aktywności Palucha i Leskiwa w wyprzedzających działaniach jest ewidentna.Pani Burmistrz wielomilionowe dochody SKSM i właścicieli wanienek powinny być wykorzystane na ochronę Natury 2000 i IPK a nie jego degradację.Gmina Ińsko żyje z turystyki a nie zysków ww.Podjęte przez Panią  w tej sprawie działania będą miały istotny wpływ na ewentualne próby usunięcia Pani w referendum.Proszę to dokładnie przemyśleć dla dobra społeczności.

Odnośnik do odpowiedzi
Dochody gminy

Pani Burmistrz problemem nr.1 są żwirki i jeżdżące wanienki,które niszczą miasteczko i spokój mieszkańców.Brak w Planie Ogólny zapisu o obwodnicach nie rokuje na jakiekolwiek działania związane ze środowiskiem naturalnym.Macie jeszcze czas aby to wszystko poprawić.Was nie będzie ale problem pozostanie.Nie liczcie na tzw.grupę opozycyjną lewaków  i ich poparcie oni zostali "kupieni" przez SKSM i zainteresowanych przewozem wlaścicieli wanienek.Także z Ińska.Smoliński pokazał,że za posadę broni ich interesów,Halejcio załatwił zakaz jazdy przez Linówko.Nic wam to nie mówi? Tereny poligonowe to sztuczna wydmuszka Rzepy,Liwaka i tych obleśnych,cynicznych ludzi,którzy chwalą się pobytem na wycieczce w Warszawie.Ciekawe czy pojechali tam za swoje pieniądze,czy wydoił kasę z gminy?Kilka razy Banasiewicz vel Banan z opozycyjnymi cwaniakami próbowali błędy Liwaka i Kupczyńskiego zwalić na obecną Burmistrz.Jedyna racja w kwestii braku aktywności Palucha i Leskiwa w wyprzedzających działaniach jest ewidentna.Pani Burmistrz wielomilionowe dochody SKSM i właścicieli wanienek powinny być wykorzystane na ochronę Natury 2000 i IPK a nie jego degradację.Gmina Ińsko żyje z turystyki a nie zysków ww.Podjęte przez Panią  w tej sprawie działania będą miały istotny wpływ na ewentualne próby usunięcia Pani w referendum.Proszę to dokładnie przemyśleć dla dobra społeczności.

Lewactwo i zboki zajmijcie się swoimi ułomnościami.Dochody z parkingów będą większe niż zyski ze żwirowni.Szkoda,że w centrum Ińska nie ma opłat za postój w okresie letnim.Kasa była by jeszcze większa niż z krętactw Borkowskiego i Milewskiego.Nic dziwnego że wspierają Liwaka i Kupczyńskiego.

Odnośnik do odpowiedzi

Pani burmistrz jestem zawiedziony podziękowaniami koalicji 13 grudnia za coś czego nie zrobili. Ten filmik który pokazała na ff gminnym to banda oszustów wyborczych. Nic nie zrobili a wykorzystali do swojej wyborczej kampanii. Brzydzę się takimi ludźmi. Mam nadzieję że wyborcy gminy Ińsko i Kalisza zapamiętają Rzepie i jego koleżkom intrygę. Trzeba było wszystkim posłom podziękować no tego wymagała etykieta. Pani wolała pokazać aprobatę dla koalicji 13 grudnia. Łącki nawet nie wie gdzie Ińsko bogacz co z KPO milion wyszarpnął na ośrodek wczasowy dla żony na jacht. Takich złodziei pani chałubi tfuuu 

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, wstyd napisał:

Pani burmistrz jestem zawiedziony podziękowaniami koalicji 13 grudnia za coś czego nie zrobili. Ten filmik który pokazała na ff gminnym to banda oszustów wyborczych. Nic nie zrobili a wykorzystali do swojej wyborczej kampanii. Brzydzę się takimi ludźmi. Mam nadzieję że wyborcy gminy Ińsko i Kalisza zapamiętają Rzepie i jego koleżkom intrygę. Trzeba było wszystkim posłom podziękować no tego wymagała etykieta. Pani wolała pokazać aprobatę dla koalicji 13 grudnia. Łącki nawet nie wie gdzie Ińsko bogacz co z KPO milion wyszarpnął na ośrodek wczasowy dla żony na jacht. Takich złodziei pani chałubi tfuuu 

Każdy trzeźwo myślący mieszkaniec Gminy wie że to ustawka Liwaka i Rzepy ! To z daleka śmierdzi oszustwem. Wszystko przygotowane do wywrotki Ewy. Głupek Banan jest tylko narzędziem w rękach Liwaka. Tak po prawdzie Ewa jest sobie winna. Od początku swoje burmistrzowanie rozgrywa fatalnie. Procyk to wizerunkowa porażka na początek urzędowania. Przewidywana wojna totalna z popłuczynami Liwaka, powinna ją skłonić do szukania większości z kopaczmi gały. A ona nie ma nawet posłuchu wśród swojej czwórki. Parszywa siódemka, rozegrała ją wzorcowo. Niech się nauczy jak nie słucha mądrzjszych 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...