Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Mieszkaniec napisał:

Mam nadzieję,że są mieszkańcy w Ińsku którzy nie wierzą w magiczną różdżkę Banasiewicza,Liwaka i ich świty. Zagrywką Liwaka jest doprowadzić do Referendum. Po to są te wszystkie akcje.Rzepa przyjaciel,razem wszystko ukartowali. Elita z Warszawy spotkała się przypadkowo?Proszę nie robić z ludzi debili. Jakim trzeba być człowiekiem,żeby pomimo dwóch lat od wyborów nadal nie móc się pogodzić z porażką. Pani Huk,wspaniała kierownik,która twierdzi,że na stanowisko Kierownika OPS dostała się bez znajomości.Ile osób przed nią musiało opuścić ten stołek bez swojej woli?Mam nadzieję,że w naszym Ińsku nie ma ciemnogrodu i ludzie widzą co ci ludzie wyprawiają.

I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy....

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 7.5 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

1 minutę temu, Mieszkaniec napisał:

I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy....

Chyba ktoś w dzieciństwie puzelków nie składał.

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Mieszkaniec napisał:

Mam nadzieję,że są mieszkańcy w Ińsku którzy nie wierzą w magiczną różdżkę Banasiewicza,Liwaka i ich świty. Zagrywką Liwaka jest doprowadzić do Referendum. Po to są te wszystkie akcje.Rzepa przyjaciel,razem wszystko ukartowali. Elita z Warszawy spotkała się przypadkowo?Proszę nie robić z ludzi debili. Jakim trzeba być człowiekiem,żeby pomimo dwóch lat od wyborów nadal nie móc się pogodzić z porażką. Pani Huk,wspaniała kierownik,która twierdzi,że na stanowisko Kierownika OPS dostała się bez znajomości.Ile osób przed nią musiało opuścić ten stołek bez swojej woli?Mam nadzieję,że w naszym Ińsku nie ma ciemnogrodu i ludzie widzą co ci ludzie wyprawiają.

Tak jak mówisz gownoburza jak zawsze 

Co powiedział Poseł Rzepa na sesji że już jest za późno aż tu nagle jednak nie było zapóźno 

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Mieszkaniec napisał:

Dziwne a na sesji Kalarepa powiedział że to jest  zapużno że nie da się nic zrobić ,pewnie dla  Ewki bo dla Jacętego dało  radę brawo Kalarepa wybory niedługo

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Gość napisał:

Oczywiście nikt nie zabiera Gminie poligonu! To jest ustawka, aby Banasiewicz mógł organizować referendum. Ale niech pamięta, że razem z Burmistrzem odwoływana będzie Rada, bo stronnicy Ewy o to wystąpią !

Przypominam mój wpis z przed kilku dni !? I co hektary pozostały i nikt na nie nie robił zamachu ! A zobaczcie komu dziękuje Rzepa ? Zaraz będzie huczało o referendum!?

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...