Mieszkaniec Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mieszkaniec napisał: Mam nadzieję,że są mieszkańcy w Ińsku którzy nie wierzą w magiczną różdżkę Banasiewicza,Liwaka i ich świty. Zagrywką Liwaka jest doprowadzić do Referendum. Po to są te wszystkie akcje.Rzepa przyjaciel,razem wszystko ukartowali. Elita z Warszawy spotkała się przypadkowo?Proszę nie robić z ludzi debili. Jakim trzeba być człowiekiem,żeby pomimo dwóch lat od wyborów nadal nie móc się pogodzić z porażką. Pani Huk,wspaniała kierownik,która twierdzi,że na stanowisko Kierownika OPS dostała się bez znajomości.Ile osób przed nią musiało opuścić ten stołek bez swojej woli?Mam nadzieję,że w naszym Ińsku nie ma ciemnogrodu i ludzie widzą co ci ludzie wyprawiają. I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mieszkaniec napisał: I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy.... Chyba ktoś w dzieciństwie puzelków nie składał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nie Napisano 41 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 41 minut temu 36 minut temu, Mieszkaniec napisał: Mam nadzieję,że są mieszkańcy w Ińsku którzy nie wierzą w magiczną różdżkę Banasiewicza,Liwaka i ich świty. Zagrywką Liwaka jest doprowadzić do Referendum. Po to są te wszystkie akcje.Rzepa przyjaciel,razem wszystko ukartowali. Elita z Warszawy spotkała się przypadkowo?Proszę nie robić z ludzi debili. Jakim trzeba być człowiekiem,żeby pomimo dwóch lat od wyborów nadal nie móc się pogodzić z porażką. Pani Huk,wspaniała kierownik,która twierdzi,że na stanowisko Kierownika OPS dostała się bez znajomości.Ile osób przed nią musiało opuścić ten stołek bez swojej woli?Mam nadzieję,że w naszym Ińsku nie ma ciemnogrodu i ludzie widzą co ci ludzie wyprawiają. Tak jak mówisz gownoburza jak zawsze Co powiedział Poseł Rzepa na sesji że już jest za późno aż tu nagle jednak nie było zapóźno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 38 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 38 minut temu 31 minut temu, Mieszkaniec napisał: I co jeszcze? Rzepa złożył też wniosek za burmistrza Kalisza? Ludzie wy sie k**** obudźcie bo za 3 lata to nie wiem gdzie będziemy.... Dziwne a na sesji Kalarepa powiedział że to jest zapużno że nie da się nic zrobić ,pewnie dla Ewki bo dla Jacętego dało radę brawo Kalarepa wybory niedługo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
LUCEK Napisano 26 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 26 minut temu Wszyscy wiedzą że to była USTAWKA przeciw burmistrza ,żeby ją niewolić ,zgnębić ,ZNISZCZYĆ .WIADIMO,ŻE ZIEMIA BĘDZIE NASZA, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 minut temu 21 godzin temu, Gość napisał: Oczywiście nikt nie zabiera Gminie poligonu! To jest ustawka, aby Banasiewicz mógł organizować referendum. Ale niech pamięta, że razem z Burmistrzem odwoływana będzie Rada, bo stronnicy Ewy o to wystąpią ! Przypominam mój wpis z przed kilku dni !? I co hektary pozostały i nikt na nie nie robił zamachu ! A zobaczcie komu dziękuje Rzepa ? Zaraz będzie huczało o referendum!? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
HANKA Napisano 19 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 minut temu Pojechali do WARSZAWY WIEŚNIAKI NA WYCIECZKE. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
juruś Napisano 15 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 minut temu jacek liwak sie preżny ,żeby muc startować z je- ba- ny- m kopciuchem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wadza Napisano 14 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 minut temu 2 godziny temu, Cuma napisał: Ustawka???"Mądrość cię goniła, ale ty byłeś szybszy ".Wystąpią???Chyba Górski. Spokojna twoja kiepeła? Stronnicy Ewy są nie tylko w Radzie gamoniu ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wójt Napisano 11 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 minut temu 5 minut temu, HANKA napisał: Pojechali do WARSZAWY WIEŚNIAKI NA WYCIECZKE. Sprawdzamy czy Liwak wziął urlop na ten wyjazd ? Czy Rzepa wystawił mu delegację aby dostał dietę ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi