Gdzie Napisano wczoraj o 09:23 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:23 Borkowski co ty tak razem z tą kliką walczycie o powrót Jacka interesy się pokończyły najlpierw zadbaj o swój ośrodek bo ludzie którzy tam przebywają skarżą się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 godzin temu, Gdzie napisał: Borkowski co ty tak razem z tą kliką walczycie o powrót Jacka interesy się pokończyły najlpierw zadbaj o swój ośrodek bo ludzie którzy tam przebywają skarżą się To jest wstyd co robią przeciwnicy burmistrzowej , wszędzie wchodzą na fb wpisują , wygadują głupoty tak to promują Ińsko , pan z okazy mówi i milczeniu pani burmistrz a pytam gdzie on był jak były burmistrz dal milczącą zgodę na żwirownię ?! Teraz wszystko widzi ? Robi te swoje plakaciki z al , pisze , układa piosenki i co jeszcze ? Gdzie jeszcze tak pięknie będzie pan promował Ińsko ? Niech pan sobie promuje ten super ośrodek ! Człowieku zajmij się interesem swoim, nie siej propagandy bo na pana temat to też różnie słychać było kiedyś i teraz. burmistrz robi co do niej należy więc nie siej pan zamętu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Oni tu piszą co im Liwak i kupa karze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ILF dla POst komuny Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 14.07.2026 o 22:21, Tyle znaczycie napisał: Patrząc wstecz to pełna POst komuna istniejąca już przed okrągłym stołem.Towarzyszka Wieża wraz z kupami,prymkami,lewakami,jamrożymi o cenie z dredami,pastułami i tępymi biernymi w rozumowaniu pomarańczowymi bananami,mariuszami,borkowskimi.kahami,suczkami aptekarzem i resztą śmiecia wyją bo tracą koryta pomimo że te przyjezdne łajzy ukradły i okradły co tylko się dało.Miejscowi siedzą w tym gównie i są podatni na wszelkie manipulacje z rzepami i innymi PZPRowcami.w********** z Ińska POst komuno. POst komuna szykuje się teraz na ILF dla nich ekstra nie mnie lewacki i tęczowy Stargard wykosi pobocza.Tak działa od lat dziękiwspólnej ideologi złodziejski u stowarzyszeń. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Edi Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ewka popełniła trzy błędy, o trzy za dużo: 1. Procyk, kompletna prażka, wszyscy byli przeciw tylko Ewka sie na niego uparła. 2. Trzy progi, ja nie będę swoim autem jeździł po progach bo Ewka sobie z ciężarówkami nie potrafi poradzić. 3. Poligon. Tu strata poligonu zaledwie po trzech latach to masakra i tego Ewka w żaden sposób nie obroni. Te trzy błędy powodują że już więcej na Ewkę nie zagłosuję. Amen! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lew Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Edi napisał: Ewka popełniła trzy błędy, o trzy za dużo: 1. Procyk, kompletna prażka, wszyscy byli przeciw tylko Ewka sie na niego uparła. 2. Trzy progi, ja nie będę swoim autem jeździł po progach bo Ewka sobie z ciężarówkami nie potrafi poradzić. 3. Poligon. Tu strata poligonu zaledwie po trzech latach to masakra i tego Ewka w żaden sposób nie obroni. Te trzy błędy powodują że już więcej na Ewkę nie zagłosuję. Amen! A Liwak popełnił jeden największy to jest zgoda na żwirownie a drugie wzioł kucharza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Edi Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Lew napisał: A Liwak popełnił jeden największy to jest zgoda na żwirownie a drugie wzioł kucharza I dlatego odszedł a teraz odejdzie Ewka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi