Zero Napisano wczoraj o 09:25 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:25 Niestety brudy po poprzednikach nie da się szybko uporządkować.Do tego opozycyjni głupki,zwolennicy zwirków pod hasłami sportu.Tak naprawdę poza wyciąganiem kasy nic dobrego dla gminy nie zrobili. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu PANI Burmistrz proszę zobaczyć, jak działa ICK ,BO JAK KTOŚ OSTATNIO GRAŁ,CZY BUCZAŁ POD KINEM TO MASAKRA CO TAM SIE WYPRAWIA . JESTEM PRZEKONANA, ŻE KTOŚ BYŁ NAPITY ,LUB NACPANY. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
LILIA Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu A CO PO NICH SIĘ SPODZIEWASZ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Co ty gadasz to za dyr asie tak było i cały kadam tak robił, nikt tego nie mówi co tam wyprawiali aż się rozwiązali żeby nie wyszło na światło dzienne ale my wiemy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 godzin temu, Niestety napisał: PANI Burmistrz proszę zobaczyć, jak działa ICK ,BO JAK KTOŚ OSTATNIO GRAŁ,CZY BUCZAŁ POD KINEM TO MASAKRA CO TAM SIE WYPRAWIA . JESTEM PRZEKONANA, ŻE KTOŚ BYŁ NAPITY ,LUB NACPANY. Hała na całego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Polonistka Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, widz napisał: Hała na całego Banan na Dyrektora Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi