Kazik Napisano Czwartek o 06:10 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 06:10 13 godzin temu, Nierząd a nie samorząd napisał: Potwierdzam.Nie ścieżka tzw.zdrowia przy pomocy środków z EU (tablica już wisi).Tylko obwodnica na nielegalnie wydobywany w Ińsku żwir (nie ma na ten teren zgody,jest negatywna opinia RDOŚ co do planu MiG Ińsko ponadto teren sztucznie wcześniej zapisano jako otulinę IPK).Żwirki panienkami dewastują jedyną drogę dojazdową do Stargardu.Zarówmo poprzednicy jak i obecny samorząd nic nie robi.Skutki są takie same jak na drodze w kierunku Drawska.Kto i jak was kupił? Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano Czwartek o 09:44 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 09:44 3 godziny temu, Kazik napisał: Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi ma racje napewno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirek Napisano Czwartek o 09:49 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 09:49 3 godziny temu, Kazik napisał: Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano Czwartek o 11:26 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 11:26 1 godzinę temu, Mirek napisał: Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw. P. SAREŁO MA DUŻO RACJI. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Uje Napisano Czwartek o 11:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 11:31 4 minuty temu, widz napisał: P. SAREŁO MA DUŻO RACJI. Dawać sarełe na burmistrza stary kapeć to da rade Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kierownik Napisano Czwartek o 11:36 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 11:36 Kiedy zostanie zatrudniony kierownik ICK. Coś władze nie ogłaszają konkursu. Szykują się kolejne zmiany na stanowiskach kierowniczych cdn............ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stop Napisano Czwartek o 13:07 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 13:07 3 godziny temu, Mirek napisał: Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw. A co ta kreatura z HH rusza ludzi którzy walczą o środowisko? Pan Sareło robi dobrą robotę a nie daje lizaka świątecznego dla dzieci ze wsi. Burakowi z miałki mówimy stop 🤚 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano Czwartek o 13:14 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 13:14 4 minuty temu, stop napisał: A co ta kreatura z HH rusza ludzi którzy walczą o środowisko? Pan Sareło robi dobrą robotę a nie daje lizaka świątecznego dla dzieci ze wsi. Burakowi z miałki mówimy stop 🤚 Jak robi dobrą robote to niech odda działki ktore zakosił Niemcom taki on ci prawy a co do lizaków to sam się składał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano Czwartek o 15:40 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 15:40 2 godziny temu, Kazik napisał: Jak robi dobrą robote to niech odda działki ktore zakosił Niemcom taki on ci prawy a co do lizaków to sam się składał Cicho chamie niemiecki. Przyjechałeś do Polski niemcow bronić won👉 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Andzia Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Może i dobrze ze Jamroży odszedł,co on zrobił w szkole?? NIC I jeszcze poszło sie do niego żeby pomógł z dziecmi zachowaniem co zrobił ,dogadaja sie dogadaja(z kim z psychologiem??ktorym? ) Daj juz Jamroży żyć!!!! Bardzo dobrze ze cie juz tu nie ma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Nic nie robił dla dzieci,każdy z problemem musiał radzić sobie sam,najważniejsza była kasa i i to nie mała no i darmowi pracownicy w domu opłacani przez szkołę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zuzia Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu A co Banaszewska sołtysową jest?? Udziela sie nie potrzebnie, moze czas zająć sie rodziną,kazdy wie jaka jest.Ale nie tego się nie widzi.Kogoś tak ale siebie i swojej rodzinki to nie.Oj Magda nie chciej abysmy wystawili zdjecia jak Twoje dzieci ĆPAJĄ(mało powiedziane) Jestes naprawdę pier........ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu Chciała być ale nie wyszło ,tylko dlaczego musiała się wyprowadzić z dobrej bo chciała rządzić i mieli jej dość złapała chłopa na dziecko i udaje cwaniarę . Zajmij się domem i rodziną bo jesteś wredna baba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agusia Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Wojtaszkowa jaka fit , seniorki chce wyprostować. Dopiero latała płacząca na l4 po kiermaszach. Zajmij się biblioteką , poprzednia pani serce wkładała , pełno działań a ty czego się nie dotkniesz to wszystko niszczysz , do roboty !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Agusia napisał: Wojtaszkowa jaka fit , seniorki chce wyprostować. Dopiero latała płacząca na l4 po kiermaszach. Zajmij się biblioteką , poprzednia pani serce wkładała , pełno działań a ty czego się nie dotkniesz to wszystko niszczysz , do roboty !! Wojtaszkowa jak Szlołutowa największe zakały Ińska czego się nie dotknie to niszczy ,ludzie otwieramy oczy bo te babsko zniszczy nasze piękne Ińsko i zrujnuje je całkowicie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Danka Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Wojtaszkowa taka pracownica ! w gminie jej nie chcą , bo astma , bo kręgosłup, bo d*** boli . W kinie jej nie chcą bo dysk wypada, bo noga boli . Seniorów też olewa , kolki dostała. Zakała. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaka Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Kobity w domu seniora też Wojtaszkowej nie chcą . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aneta Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Jaka napisał: Kobity w domu seniora też Wojtaszkowej nie chcą . One tam nikogo nie chcą przykład Pani Ostrowska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Aneta napisał: One tam nikogo nie chcą przykład Pani Ostrowska A W KINIE NADAL NIC NIE ROBI SIE POD WZGLĘDEM KULTURY ,CO TO MA BYĆ ,ŻADNEGO NIE MA INSTRUKTORA . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, Niestety napisał: A W KINIE NADAL NIC NIE ROBI SIE POD WZGLĘDEM KULTURY ,CO TO MA BYĆ ,ŻADNEGO NIE MA INSTRUKTORA . Trzeba wywalić tego Gamonia Ewke i na jej miejsce kogoś kto się zna na robocie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
serio Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Np. kto?! Rzuć nazwiska ale nie dla jaj tylko tak serio. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Aneta napisał: One tam nikogo nie chcą przykład Pani Ostrowska A W KINIE NADAL NIC NIE ROBI SIE POD WZGLĘDEM KULTURY ,CO TO MA BYĆ ,ŻADNEGO NIE MA INSTRUKTORA . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jarek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jaka władza ,taka kultura, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Magda Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Zuzia napisał: A co Banaszewska sołtysową jest?? Udziela sie nie potrzebnie, moze czas zająć sie rodziną,kazdy wie jaka jest.Ale nie tego się nie widzi.Kogoś tak ale siebie i swojej rodzinki to nie.Oj Magda nie chciej abysmy wystawili zdjecia jak Twoje dzieci ĆPAJĄ(mało powiedziane) Jestes naprawdę pier........ Dawaj te zdjęcia. Swoją drogą masz bardzo nudne życie skoro fotografujesz cudze dzieci. A moze jestes pedofilem lub pedofiką? Wiesz gdzie Magda mieszka? Na pewno. Idz i powiedz jej to. A nie smarujesz tutaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Głupia ty Napisano 3 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 minuty temu Godzinę temu, Magda napisał: Dawaj te zdjęcia. Swoją drogą masz bardzo nudne życie skoro fotografujesz cudze dzieci. A moze jestes pedofilem lub pedofiką? Wiesz gdzie Magda mieszka? Na pewno. Idz i powiedz jej to. A nie smarujesz tutaj. Dzieci same sie fotografują i wrzucają foty do neta tym bardziej jak są na haju Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi