Kazik Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 13 godzin temu, Nierząd a nie samorząd napisał: Potwierdzam.Nie ścieżka tzw.zdrowia przy pomocy środków z EU (tablica już wisi).Tylko obwodnica na nielegalnie wydobywany w Ińsku żwir (nie ma na ten teren zgody,jest negatywna opinia RDOŚ co do planu MiG Ińsko ponadto teren sztucznie wcześniej zapisano jako otulinę IPK).Żwirki panienkami dewastują jedyną drogę dojazdową do Stargardu.Zarówmo poprzednicy jak i obecny samorząd nic nie robi.Skutki są takie same jak na drodze w kierunku Drawska.Kto i jak was kupił? Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Kazik napisał: Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi ma racje napewno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirek Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Kazik napisał: Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mirek napisał: Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw. P. SAREŁO MA DUŻO RACJI. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Uje Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, widz napisał: P. SAREŁO MA DUŻO RACJI. Dawać sarełe na burmistrza stary kapeć to da rade Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kierownik Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Kiedy zostanie zatrudniony kierownik ICK. Coś władze nie ogłaszają konkursu. Szykują się kolejne zmiany na stanowiskach kierowniczych cdn............ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stop Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Mirek napisał: Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw. A co ta kreatura z HH rusza ludzi którzy walczą o środowisko? Pan Sareło robi dobrą robotę a nie daje lizaka świątecznego dla dzieci ze wsi. Burakowi z miałki mówimy stop 🤚 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, stop napisał: A co ta kreatura z HH rusza ludzi którzy walczą o środowisko? Pan Sareło robi dobrą robotę a nie daje lizaka świątecznego dla dzieci ze wsi. Burakowi z miałki mówimy stop 🤚 Jak robi dobrą robote to niech odda działki ktore zakosił Niemcom taki on ci prawy a co do lizaków to sam się składał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi