Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Nierząd a nie samorząd napisał:

Potwierdzam.Nie ścieżka tzw.zdrowia przy pomocy środków z EU (tablica już wisi).Tylko obwodnica na nielegalnie wydobywany w Ińsku żwir (nie ma na ten teren zgody,jest negatywna opinia RDOŚ co do planu MiG Ińsko ponadto teren sztucznie wcześniej zapisano jako otulinę IPK).Żwirki panienkami dewastują jedyną drogę dojazdową do Stargardu.Zarówmo poprzednicy jak i obecny samorząd nic nie robi.Skutki są takie same jak na drodze w kierunku Drawska.Kto i jak was kupił?

Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 7.1 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

3 godziny temu, Kazik napisał:

Sareło stary durniu wybrałeś sobie Ewke na Burmistrza to poco tu skomlisz a po drugie wybudowanie obwodnicy to są miliony złotych a za rządów Tuska napewno to nie nastąpi

ma racje napewno

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Kazik napisał:

Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Mirek napisał:

Panie Macieju siedź sobie na tym poletku na Miałce i nie szczekaj jak kundel. Na kogo głosowałem moja sprawa i mój wybór. Możesz cwaniaczyć w tym wesołym kole przyjaciół. Może tam cię ktoś słucha bo dla mnie to ty tłuk jesteś nieprzeciętny. Zamilcz i kop ten staw.

P. SAREŁO MA DUŻO RACJI.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...