Niestety Napisano Poniedziałek o 13:32 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:32 1 godzinę temu, Ptasie móżdżki napisał: Tępe, głupie łepetyny z gminy i jeszcze bardziej tępej rady.Kiedy zrozumiecie że droga powiatowa będzie całkowicie rozwalona przez żwirków.Omijają Chociwel a jadą na Ińsko.Komu wy służycie ♈? to durnie ,biorą dobry szmal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotrek Napisano Poniedziałek o 17:33 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:33 3 godziny temu, Niestety napisał: to durnie ,biorą dobry szmal Debil to twoja stara dała ci na imie Stary jak by wiedział że Debil taki będzie z ciebie to by w krzaki się zlał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano wczoraj o 10:27 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 10:27 16 godzin temu, Piotrek napisał: Debil to twoja stara dała ci na imie Stary jak by wiedział że Debil taki będzie z ciebie to by w krzaki się zlał Pogadaj sobie, nie dołuku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cele gminy Napisano wczoraj o 11:19 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:19 Jak płukanie rur pomoże w ich oczyszczeniu skoro to zaśniedziałe i zardzewiałe od środka rury starego typu.W nich są zarazki,które nic nie zniszczy.Tylko wymiana na nowe,plastikowe może coś zmienić.Nie widzicie ile jest w nich kamienia i rdzy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Uczestniczka. Napisano wczoraj o 13:23 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:23 W dniu 21.03.2026 o 20:57, Kultura napisał: Dobrze niech będą zajęcia, ale nie koniecznie aż tyle tego bo to nie jest wydarzenie związane z rozwojem kultury, kultura to inne wydarzenia ! A tak wogóle to te zajęcia kulinarne w tym holu i ta toaleta w której to jest myte, przygotowywane no nie wiem czy sanepid zadowolony by był no to tak na marginesie ale to ich sprawa. Filmy lecą, na które przychodzi 5-8 czasami więcej osób no ale projektor jest. Słabo to wszystko wygląda. Zobaczymy jaka majówka, dzień ińska itd. Same zajęcia dla dzieci to nie jest mega wyczyn, dzieci mają zajęcia w szkole, przedszkolu itp. Wydarzenie kulturalne to spektakl, recital, przedstawienie. To jest kultura. Ale jaka kultura taka gmina i jej „U nas nic się nie dzieje” – serio? Kiedy przygotowane jest wydarzenie, dopięte na ostatni guzik, z pomysłem, sercem i konkretną wartością, frekwencja mówi coś zupełnie innego niż te słowa. Dzień Kobiet był dokładnie taki, jak powinien być 🌷 Tulipanowa, dopracowana oprawa. Przemyślany, dietetyczny poczęstunek. Wiedza, inspiracje, przestrzeń do rozmów i bycia razem. Klimat, którego nie da się „odtworzyć” z relacji czy zdjęć. I co? Część miejsc została pusta. Najłatwiej narzekać. Najłatwiej powiedzieć, że nic się nie dzieje. Tylko że „nic” bardzo często oznacza: „nie przyszłam, nie sprawdziłam, nie skorzystałam”. Za każdym wydarzeniem stoi czyjaś praca, czas i zaangażowanie. To nie robi się samo. Zamiast mówić- nic się nie dzieje – przyjdź. Zobacz. Doświadcz. Albo po prostu powiedz wprost: „nie chciało mi się” – to przynajmniej będzie uczciwe. W kinie na seansach- parę osób. Na projekcja i dyskusjach w klubie filmowym- parę osób. Nauka gry na pianinie, a jakże też jest. I co. Kilkoro dzieci, a przecież każdy może skorzystać!!! Gdzie jesteście wszyscy ci, którzy narzekacie!!! Bo wydarzenia są. Tylko trzeba chcieć w nich uczestniczyć!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Napisano wczoraj o 14:02 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 14:02 39 minut temu, Uczestniczka. napisał: „U nas nic się nie dzieje” – serio? Kiedy przygotowane jest wydarzenie, dopięte na ostatni guzik, z pomysłem, sercem i konkretną wartością, frekwencja mówi coś zupełnie innego niż te słowa. Dzień Kobiet był dokładnie taki, jak powinien być 🌷 Tulipanowa, dopracowana oprawa. Przemyślany, dietetyczny poczęstunek. Wiedza, inspiracje, przestrzeń do rozmów i bycia razem. Klimat, którego nie da się „odtworzyć” z relacji czy zdjęć. I co? Część miejsc została pusta. Najłatwiej narzekać. Najłatwiej powiedzieć, że nic się nie dzieje. Tylko że „nic” bardzo często oznacza: „nie przyszłam, nie sprawdziłam, nie skorzystałam”. Za każdym wydarzeniem stoi czyjaś praca, czas i zaangażowanie. To nie robi się samo. Zamiast mówić- nic się nie dzieje – przyjdź. Zobacz. Doświadcz. Albo po prostu powiedz wprost: „nie chciało mi się” – to przynajmniej będzie uczciwe. W kinie na seansach- parę osób. Na projekcja i dyskusjach w klubie filmowym- parę osób. Nauka gry na pianinie, a jakże też jest. I co. Kilkoro dzieci, a przecież każdy może skorzystać!!! Gdzie jesteście wszyscy ci, którzy narzekacie!!! Bo wydarzenia są. Tylko trzeba chcieć w nich uczestniczyć!!! Dokładnie co by nie zrobić to nie dogodzi 👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano wczoraj o 18:18 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 18:18 https://kobieta.wp.pl/wytrzymal-rok-jej-ojciec-wrocil-na-tarczy-z-hiszpanii-7262751042758848a To co w Ińsku wiemy od lat. A niektórzy wyzywają piszących że to kłamstwa i plotki. Takie właśnie patologie kształtują resztę ciemnego ludu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano wczoraj o 19:19 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 19:19 59 minut temu, prawda napisał: https://kobieta.wp.pl/wytrzymal-rok-jej-ojciec-wrocil-na-tarczy-z-hiszpanii-7262751042758848a To co w Ińsku wiemy od lat. A niektórzy wyzywają piszących że to kłamstwa i plotki. Takie właśnie patologie kształtują resztę ciemnego ludu. Rysiek nieudacznik wrócił bo interes nie wypalił i musiał na nowo wrócić do włażenia w d*** władzy żeby dostać ciepłą posadkę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano wczoraj o 19:52 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 19:52 30 minut temu, Marian napisał: Rysiek nieudacznik wrócił bo interes nie wypalił i musiał na nowo wrócić do włażenia w d*** władzy żeby dostać ciepłą posadkę Nie prosił władzę tylko jak pies z podkulonym ogonem wrócił do żony. To ona odstąpiła bydlakowi miejsce oddając przedszkole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kasia Napisano wczoraj o 19:53 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 19:53 Teraz, wstyd napisał: Nie prosił władzę tylko jak pies z podkulonym ogonem wrócił do żony. To ona odstąpiła bydlakowi miejsce oddając przedszkole. Chora kobieta po tylu zdradach romansach jeszcze się lituje i trzyma dziada Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, Marian napisał: Rysiek nieudacznik wrócił bo interes nie wypalił i musiał na nowo wrócić do włażenia w d*** władzy żeby dostać ciepłą posadkę Nie prosił władzę tylko jak pies z podkulonym ogonem wrócił do żony. To ona odstąpiła bydlakowi miejsce oddając przedszkole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, wstyd napisał: Nie prosił władzę tylko jak pies z podkulonym ogonem wrócił do żony. To ona odstąpiła bydlakowi miejsce oddając przedszkole. Żona jego jest i ubezwłasnowolniona przez męża jak synowa jej przez syna który tak samo jak tatuś wali ją po rogach a ta musi to akceptować i siedzieć cicho pewnie tatuś jest dumny z syna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gdzie jest rozum? Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ktoś mądrze podkreślił głupotę lokalnych decydentów odnośnie jazdy pojazdów o wysokim tonażu.A takimi są dziesiątki a nawet setki pojazdów wożących żwir przez Ińsko.Opamiętajcie się bo zniszczycie doszczętnie miasteczko.Dlaczego lokalny burmistrz nie podejmuje działań. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Faza Napisano 10 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 minut temu Godzinę temu, Gdzie jest rozum? napisał: Ktoś mądrze podkreślił głupotę lokalnych decydentów odnośnie jazdy pojazdów o wysokim tonażu.A takimi są dziesiątki a nawet setki pojazdów wożących żwir przez Ińsko.Opamiętajcie się bo zniszczycie doszczętnie miasteczko.Dlaczego lokalny burmistrz nie podejmuje działań. To zadaj sobie jedno proste pytanie kto zrobił remont drogi powiatowej - A-Gmina B-Powiat Droga jest publiczna i mogą jeżdzic na niej zarówno samochody do Tartaku,Wypalarni,Żwirki,Biedronkibi inne cieżarówki . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi