Niestety Napisano wczoraj o 13:32 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:32 1 godzinę temu, Ptasie móżdżki napisał: Tępe, głupie łepetyny z gminy i jeszcze bardziej tępej rady.Kiedy zrozumiecie że droga powiatowa będzie całkowicie rozwalona przez żwirków.Omijają Chociwel a jadą na Ińsko.Komu wy służycie ♈? to durnie ,biorą dobry szmal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotrek Napisano wczoraj o 17:33 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 17:33 3 godziny temu, Niestety napisał: to durnie ,biorą dobry szmal Debil to twoja stara dała ci na imie Stary jak by wiedział że Debil taki będzie z ciebie to by w krzaki się zlał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 godzin temu, Piotrek napisał: Debil to twoja stara dała ci na imie Stary jak by wiedział że Debil taki będzie z ciebie to by w krzaki się zlał Pogadaj sobie, nie dołuku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cele gminy Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jak płukanie rur pomoże w ich oczyszczeniu skoro to zaśniedziałe i zardzewiałe od środka rury starego typu.W nich są zarazki,które nic nie zniszczy.Tylko wymiana na nowe,plastikowe może coś zmienić.Nie widzicie ile jest w nich kamienia i rdzy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Uczestniczka. Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu W dniu 21.03.2026 o 20:57, Kultura napisał: Dobrze niech będą zajęcia, ale nie koniecznie aż tyle tego bo to nie jest wydarzenie związane z rozwojem kultury, kultura to inne wydarzenia ! A tak wogóle to te zajęcia kulinarne w tym holu i ta toaleta w której to jest myte, przygotowywane no nie wiem czy sanepid zadowolony by był no to tak na marginesie ale to ich sprawa. Filmy lecą, na które przychodzi 5-8 czasami więcej osób no ale projektor jest. Słabo to wszystko wygląda. Zobaczymy jaka majówka, dzień ińska itd. Same zajęcia dla dzieci to nie jest mega wyczyn, dzieci mają zajęcia w szkole, przedszkolu itp. Wydarzenie kulturalne to spektakl, recital, przedstawienie. To jest kultura. Ale jaka kultura taka gmina i jej „U nas nic się nie dzieje” – serio? Kiedy przygotowane jest wydarzenie, dopięte na ostatni guzik, z pomysłem, sercem i konkretną wartością, frekwencja mówi coś zupełnie innego niż te słowa. Dzień Kobiet był dokładnie taki, jak powinien być 🌷 Tulipanowa, dopracowana oprawa. Przemyślany, dietetyczny poczęstunek. Wiedza, inspiracje, przestrzeń do rozmów i bycia razem. Klimat, którego nie da się „odtworzyć” z relacji czy zdjęć. I co? Część miejsc została pusta. Najłatwiej narzekać. Najłatwiej powiedzieć, że nic się nie dzieje. Tylko że „nic” bardzo często oznacza: „nie przyszłam, nie sprawdziłam, nie skorzystałam”. Za każdym wydarzeniem stoi czyjaś praca, czas i zaangażowanie. To nie robi się samo. Zamiast mówić- nic się nie dzieje – przyjdź. Zobacz. Doświadcz. Albo po prostu powiedz wprost: „nie chciało mi się” – to przynajmniej będzie uczciwe. W kinie na seansach- parę osób. Na projekcja i dyskusjach w klubie filmowym- parę osób. Nauka gry na pianinie, a jakże też jest. I co. Kilkoro dzieci, a przecież każdy może skorzystać!!! Gdzie jesteście wszyscy ci, którzy narzekacie!!! Bo wydarzenia są. Tylko trzeba chcieć w nich uczestniczyć!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, Uczestniczka. napisał: „U nas nic się nie dzieje” – serio? Kiedy przygotowane jest wydarzenie, dopięte na ostatni guzik, z pomysłem, sercem i konkretną wartością, frekwencja mówi coś zupełnie innego niż te słowa. Dzień Kobiet był dokładnie taki, jak powinien być 🌷 Tulipanowa, dopracowana oprawa. Przemyślany, dietetyczny poczęstunek. Wiedza, inspiracje, przestrzeń do rozmów i bycia razem. Klimat, którego nie da się „odtworzyć” z relacji czy zdjęć. I co? Część miejsc została pusta. Najłatwiej narzekać. Najłatwiej powiedzieć, że nic się nie dzieje. Tylko że „nic” bardzo często oznacza: „nie przyszłam, nie sprawdziłam, nie skorzystałam”. Za każdym wydarzeniem stoi czyjaś praca, czas i zaangażowanie. To nie robi się samo. Zamiast mówić- nic się nie dzieje – przyjdź. Zobacz. Doświadcz. Albo po prostu powiedz wprost: „nie chciało mi się” – to przynajmniej będzie uczciwe. W kinie na seansach- parę osób. Na projekcja i dyskusjach w klubie filmowym- parę osób. Nauka gry na pianinie, a jakże też jest. I co. Kilkoro dzieci, a przecież każdy może skorzystać!!! Gdzie jesteście wszyscy ci, którzy narzekacie!!! Bo wydarzenia są. Tylko trzeba chcieć w nich uczestniczyć!!! Dokładnie co by nie zrobić to nie dogodzi 👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu https://kobieta.wp.pl/wytrzymal-rok-jej-ojciec-wrocil-na-tarczy-z-hiszpanii-7262751042758848a To co w Ińsku wiemy od lat. A niektórzy wyzywają piszących że to kłamstwa i plotki. Takie właśnie patologie kształtują resztę ciemnego ludu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, prawda napisał: https://kobieta.wp.pl/wytrzymal-rok-jej-ojciec-wrocil-na-tarczy-z-hiszpanii-7262751042758848a To co w Ińsku wiemy od lat. A niektórzy wyzywają piszących że to kłamstwa i plotki. Takie właśnie patologie kształtują resztę ciemnego ludu. Rysiek nieudacznik wrócił bo interes nie wypalił i musiał na nowo wrócić do włażenia w d*** władzy żeby dostać ciepłą posadkę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 58 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 58 minut temu 30 minut temu, Marian napisał: Rysiek nieudacznik wrócił bo interes nie wypalił i musiał na nowo wrócić do włażenia w d*** władzy żeby dostać ciepłą posadkę Nie prosił władzę tylko jak pies z podkulonym ogonem wrócił do żony. To ona odstąpiła bydlakowi miejsce oddając przedszkole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kasia Napisano 56 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 56 minut temu Teraz, wstyd napisał: Nie prosił władzę tylko jak pies z podkulonym ogonem wrócił do żony. To ona odstąpiła bydlakowi miejsce oddając przedszkole. Chora kobieta po tylu zdradach romansach jeszcze się lituje i trzyma dziada Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi