Ola Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 21 minut temu, Paweł napisał: Mylisz się ale radni to tylko krzykacze i rozrbiaki, zero skuteczności. Nie myle poczytaj sobie statut a dopiero się udzielaj ,i do gawlikowej na koropetycje bo widać po twoim wpisie że 8 klas skończyłeś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Moje 8 klas to i tak lepiej niż wasza gwiazda przewodnicząca co nie potrafi czytać co przez internet idzie w świat Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 1 minutę temu, Paweł napisał: Moje 8 klas to i tak lepiej niż wasza gwiazda przewodnicząca co nie potrafi czytać co przez internet idzie w świat Widzisz ty 8 klas ona studia taka mała róznica , twoja gwiszda to robi biznesy sprzedajr busa z salonu za 90 tys ,kupuje z komisu 3 letnie auto za 70 biznes życia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 34 minuty temu, Olek napisał: Widzisz ty 8 klas ona studia taka mała róznica , twoja gwiszda to robi biznesy sprzedajr busa z salonu za 90 tys ,kupuje z komisu 3 letnie auto za 70 biznes życia Kto ma te studia? Chyba nie ta wieśniaczka ze studnicy? A moja gwiazda właśnie pije ze mną kawe, innej nie mam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 21 minut temu, Paweł napisał: Kto ma te studia? Chyba nie ta wieśniaczka ze studnicy? A moja gwiazda właśnie pije ze mną kawe, innej nie mam Przecież Paweł każdy wie że ty lubisz chłopców takze pij kawe ze swoim lubym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Coś w trawie piszczy Napisano wczoraj o 12:40 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:40 Idealnie pasuje do tutejszych układów. Radny-pracownik, chcąc uniknąć konfliktów w miejscu pracy, naturalnie wycofuje się z funkcji kontrolnej. Przestaje składać niewygodne interpelacje, rzadziej pyta o nieprawidłowości w wydatkowaniu środków i unika tematów, które mogłyby uderzyć w jego zwierzchnika. Może to prowadzić do zabetonowania lokalnej sceny politycznej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bozena Napisano wczoraj o 19:06 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 19:06 Maciej piasek mozna pozamiatac przed swoja posesja. Inni zamiataja dbaja. Ci co zamiataja to widac ze dbaja o czystos tak jak przed domem tak w domu,a inni pewnie brudasy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Omg Napisano wczoraj o 19:47 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 19:47 Dobrze że już niedługo będzie koniec tej farsy szkołutowej mam nadzieje że radni nie dadzą jej votum zaufania i będzie referendum usuwające ją ze stołka pójdzie w pizdu będzie waldkowi apteke sprzątać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Przejeżdżałem dzisiaj przez Ścienne i jest tam masakra. Nowiutki asfalt a na nim góry piachu. Syf kiła i mogiła. Macie tam jakiegoś radnego? Może sołtysa? Burmistrz o was zapomniał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ścienne Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Marek napisał: Przejeżdżałem dzisiaj przez Ścienne i jest tam masakra. Nowiutki asfalt a na nim góry piachu. Syf kiła i mogiła. Macie tam jakiegoś radnego? Może sołtysa? Burmistrz o was zapomniał? Tak mamy radna. Akurat jutro idzie sprzątać wies jak co roku. A co do piachu to burmistrz obiecała to posprzątać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Włodek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, Marek napisał: Przejeżdżałem dzisiaj przez Ścienne i jest tam masakra. Nowiutki asfalt a na nim góry piachu. Syf kiła i mogiła. Macie tam jakiegoś radnego? Może sołtysa? Burmistrz o was zapomniał? Dla tego nie trza było robić tej drogi bo wieśniaki nic nie uszanują Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Gość Napisano wczoraj o 12:27 W kinie się chwalą śmieszną pracą ,co nie ma nic wspólnego z kulturą .Zabawianie i karmienie dzieci to chyba coś jest z głowami tych co tam pracują .Proszę zobaczyć czym powinna zajmować się kultura . Napewno nie takimi pierdołami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
heniczka Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, Niestety napisał: Gość Napisano wczoraj o 12:27 W kinie się chwalą śmieszną pracą ,co nie ma nic wspólnego z kulturą .Zabawianie i karmienie dzieci to chyba coś jest z głowami tych co tam pracują .Proszę zobaczyć czym powinna zajmować się kultura . Napewno nie takimi pierdołami Jolka lubi żryć i co zrobić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, heniczka napisał: Jolka lubi żryć i co zrobić To tak jak Ewka spasła się już i ledwo to chodzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Scienne Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Po wypowiedzi Ewy Szołut nie wierzę już w nic co ona mówi .Sasy ,Deski i Lechowskie i inne przydupasy typu Szafrany ,Mazurki może odnieśiecie się w koncu i pokażecie jaja bo narazie wasza pani jedzie na kłamstwie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 26 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 26 minut temu 5 godzin temu, Niestety napisał: Gość Napisano wczoraj o 12:27 W kinie się chwalą śmieszną pracą ,co nie ma nic wspólnego z kulturą .Zabawianie i karmienie dzieci to chyba coś jest z głowami tych co tam pracują .Proszę zobaczyć czym powinna zajmować się kultura . Napewno nie takimi pierdołami A ja uważam że dziewczyny w kinie robią świetną robotę. Zajęcia są dla dzieci i dorosłych. Fajna sprawa. Kultura to nie tylko....wierszyki, śpiewanie itp. prowadzone przez KOMPETENTNE OSOBY. Kulturą dla mnie jest to, że dzieci i dorośli robią coś razem. Spędzają razem czas, cieszą się z tego co zrobili wspólnymi siłami. Dziewczyny to dzięki wam w kinie coś się dzieje. Oby więcej fajnych zajęć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi