Ola Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 21 minut temu, Paweł napisał: Mylisz się ale radni to tylko krzykacze i rozrbiaki, zero skuteczności. Nie myle poczytaj sobie statut a dopiero się udzielaj ,i do gawlikowej na koropetycje bo widać po twoim wpisie że 8 klas skończyłeś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Moje 8 klas to i tak lepiej niż wasza gwiazda przewodnicząca co nie potrafi czytać co przez internet idzie w świat Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 1 minutę temu, Paweł napisał: Moje 8 klas to i tak lepiej niż wasza gwiazda przewodnicząca co nie potrafi czytać co przez internet idzie w świat Widzisz ty 8 klas ona studia taka mała róznica , twoja gwiszda to robi biznesy sprzedajr busa z salonu za 90 tys ,kupuje z komisu 3 letnie auto za 70 biznes życia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 34 minuty temu, Olek napisał: Widzisz ty 8 klas ona studia taka mała róznica , twoja gwiszda to robi biznesy sprzedajr busa z salonu za 90 tys ,kupuje z komisu 3 letnie auto za 70 biznes życia Kto ma te studia? Chyba nie ta wieśniaczka ze studnicy? A moja gwiazda właśnie pije ze mną kawe, innej nie mam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 21 minut temu, Paweł napisał: Kto ma te studia? Chyba nie ta wieśniaczka ze studnicy? A moja gwiazda właśnie pije ze mną kawe, innej nie mam Przecież Paweł każdy wie że ty lubisz chłopców takze pij kawe ze swoim lubym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Coś w trawie piszczy Napisano wczoraj o 12:40 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:40 Idealnie pasuje do tutejszych układów. Radny-pracownik, chcąc uniknąć konfliktów w miejscu pracy, naturalnie wycofuje się z funkcji kontrolnej. Przestaje składać niewygodne interpelacje, rzadziej pyta o nieprawidłowości w wydatkowaniu środków i unika tematów, które mogłyby uderzyć w jego zwierzchnika. Może to prowadzić do zabetonowania lokalnej sceny politycznej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bozena Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Maciej piasek mozna pozamiatac przed swoja posesja. Inni zamiataja dbaja. Ci co zamiataja to widac ze dbaja o czystos tak jak przed domem tak w domu,a inni pewnie brudasy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Omg Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu Dobrze że już niedługo będzie koniec tej farsy szkołutowej mam nadzieje że radni nie dadzą jej votum zaufania i będzie referendum usuwające ją ze stołka pójdzie w pizdu będzie waldkowi apteke sprzątać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przejeżdżałem dzisiaj przez Ścienne i jest tam masakra. Nowiutki asfalt a na nim góry piachu. Syf kiła i mogiła. Macie tam jakiegoś radnego? Może sołtysa? Burmistrz o was zapomniał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ścienne Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Marek napisał: Przejeżdżałem dzisiaj przez Ścienne i jest tam masakra. Nowiutki asfalt a na nim góry piachu. Syf kiła i mogiła. Macie tam jakiegoś radnego? Może sołtysa? Burmistrz o was zapomniał? Tak mamy radna. Akurat jutro idzie sprzątać wies jak co roku. A co do piachu to burmistrz obiecała to posprzątać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Włodek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, Marek napisał: Przejeżdżałem dzisiaj przez Ścienne i jest tam masakra. Nowiutki asfalt a na nim góry piachu. Syf kiła i mogiła. Macie tam jakiegoś radnego? Może sołtysa? Burmistrz o was zapomniał? Dla tego nie trza było robić tej drogi bo wieśniaki nic nie uszanują Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 1 minutę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 minutę temu Gość Napisano wczoraj o 12:27 W kinie się chwalą śmieszną pracą ,co nie ma nic wspólnego z kulturą .Zabawianie i karmienie dzieci to chyba coś jest z głowami tych co tam pracują .Proszę zobaczyć czym powinna zajmować się kultura . Napewno nie takimi pierdołami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
heniczka Napisano teraz Zgłoś Udostępnij Napisano teraz Teraz, Niestety napisał: Gość Napisano wczoraj o 12:27 W kinie się chwalą śmieszną pracą ,co nie ma nic wspólnego z kulturą .Zabawianie i karmienie dzieci to chyba coś jest z głowami tych co tam pracują .Proszę zobaczyć czym powinna zajmować się kultura . Napewno nie takimi pierdołami Jolka lubi żryć i co zrobić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi