Ola Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Paweł napisał: Mylisz się ale radni to tylko krzykacze i rozrbiaki, zero skuteczności. Nie myle poczytaj sobie statut a dopiero się udzielaj ,i do gawlikowej na koropetycje bo widać po twoim wpisie że 8 klas skończyłeś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Moje 8 klas to i tak lepiej niż wasza gwiazda przewodnicząca co nie potrafi czytać co przez internet idzie w świat Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Paweł napisał: Moje 8 klas to i tak lepiej niż wasza gwiazda przewodnicząca co nie potrafi czytać co przez internet idzie w świat Widzisz ty 8 klas ona studia taka mała róznica , twoja gwiszda to robi biznesy sprzedajr busa z salonu za 90 tys ,kupuje z komisu 3 letnie auto za 70 biznes życia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 44 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 44 minuty temu 34 minuty temu, Olek napisał: Widzisz ty 8 klas ona studia taka mała róznica , twoja gwiszda to robi biznesy sprzedajr busa z salonu za 90 tys ,kupuje z komisu 3 letnie auto za 70 biznes życia Kto ma te studia? Chyba nie ta wieśniaczka ze studnicy? A moja gwiazda właśnie pije ze mną kawe, innej nie mam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 21 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 minut temu 21 minut temu, Paweł napisał: Kto ma te studia? Chyba nie ta wieśniaczka ze studnicy? A moja gwiazda właśnie pije ze mną kawe, innej nie mam Przecież Paweł każdy wie że ty lubisz chłopców takze pij kawe ze swoim lubym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi