Bip Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 8 godzin temu, Antek napisał: To nie Królowie to judasze Nie da się tego czytać. Czy tego pana to cieszy ? Kontrole bipu ? I co to kogo obchodzi panie radny ? To będą kontrole No tak ale on musi o tym pisać , tylko mieszkańców interesują normalne sprawy - śmieci , drogi , chodniki itd, to nas interesuje! a nie co kto kogo będzie kontrolować . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawnik Napisano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Ciekawe ile uchwał było odrzuconych przez wojewodę za czasów byłego burmistrza ale wtedy to się nie liczy , wtedy prawnicy byli super , teraz źli bo od Szkołut . Żeby być dobrym politykiem trzeba być obiektywnym ? Wtedy nie interesowało pana , panie radny z Osiecka ile uchwał nie zatwierdził wojewoda z powodu złej interpretacji prawników urzędu ? Dziwne to trochę . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Iza Napisano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 16 minut temu, Prawnik napisał: Ciekawe ile uchwał było odrzuconych przez wojewodę za czasów byłego burmistrza ale wtedy to się nie liczy , wtedy prawnicy byli super , teraz źli bo od Szkołut . Żeby być dobrym politykiem trzeba być obiektywnym ? Wtedy nie interesowało pana , panie radny z Osiecka ile uchwał nie zatwierdził wojewoda z powodu złej interpretacji prawników urzędu ? Dziwne to trochę . Banan to głupek do potęgi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbyszek Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia A głupek Banan to już chyba całkiem oczadział prokurator w spódnicy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bogumiła Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Szkoda ze nie mam tego Faceboka (ale kolezanka czytala mi komentarze) Jamrozy nastepny..... krytyke tylko potrafi. Niech zajmie sie swoja du... Za niego nic w szkole nie bylo,nawet jak sie poszlo sprawe zalatwic,to nic nie wiedzial. Ale krytykowac kogos potrafi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jarek Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu 54 minuty temu, Bogumiła napisał: Szkoda ze nie mam tego Faceboka (ale kolezanka czytala mi komentarze) Jamrozy nastepny..... krytyke tylko potrafi. Niech zajmie sie swoja du... Za niego nic w szkole nie bylo,nawet jak sie poszlo sprawe zalatwic,to nic nie wiedzial. Ale krytykowac kogos potrafi. Niech on się pochwali ile synuś w więzieniu siedział za walki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wróble ćwierkają głośno Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Bananowiec chce iść na burka i dlatego robi zamęt po całości Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szyyyyy Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu A on to moze sobie myslec,niech sie zajmie soba najpiere. Liwak mu mowi co ma pisac a on co on powie pisze i mowi.powinnien zastanowic sie za nim cos piepsznie.jest beszczelny jednym slowem. Czepia sie wszystkiego a polowe nawet nie wie o co. Niech sie zajmnie najpierw od siebie. Niech zrobi porzadki kolo domu swojego 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Szyyyyy napisał: A on to moze sobie myslec,niech sie zajmie soba najpiere. Liwak mu mowi co ma pisac a on co on powie pisze i mowi.powinnien zastanowic sie za nim cos piepsznie.jest beszczelny jednym slowem. Czepia sie wszystkiego a polowe nawet nie wie o co. Niech sie zajmnie najpierw od siebie. Niech zrobi porzadki kolo domu swojego 🤣🤣 Napewno jest lepszy od Szkołut Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIE Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ola napisał: Napewno jest lepszy od Szkołut Banan to głupek i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kryzys bezradnych Napisano 13 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 minut temu Banan ty tlumoku od dawna jest sytuacja kryzysowa z nową zwirownią i przejazdem 50 tonowych wanienek przez miasteczko,dojazdem do grobów.Dziury od ponad 40 lat.Brakiem nadzoru nad tzw.ściekami przemysłowymi.Wodociągiem z rurami oślizgłymi od syfu tworzonego w starych,50 letnich rurach.To jest kryzys.Siedzicie na d***.ch na każdej sesji i mieszacie w wydawaniu środków na sport a nie ww.problemy.Klisiu i reszta waszych pomagierów chce przejąć zadania straży, policji i wojsk terytorialnych.Douczcie się i nie przeszkadzajcie pracować gminie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szyyy Napisano 4 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 minuty temu 1 godzinę temu, Ola napisał: Napewno jest lepszy od Szkołut A Szkołut nie znam wiec nie wypowiem się,na jej temat.Jeszcze nie mialem doczynienia z ta Pania wiec nie wiem jaka jest.Banana znam dobrze ze szkoly i wiem jaki tlumok jest.Niech kazdy zajmnie sie swoja d*** a bedzie dobrze..a nie tylko wiecznie pod gorke kazdemu robic. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi