Komitet Napisano Sobota o 15:42 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 15:42 Godzinę temu, Olek napisał: Mieszkańcy lub Radni Nie istotne kto,tylko czy rozumieją powagę sytuacji gminy.Gdyby nie wszelkiego typu dotarcje,wsparcia i programy to gminy już by splajtowała.Większość budżetu nie idzie na rozwój lecz utrzymywanie tego ogromnego stada.Tutaj nic by nie funkcjonowało bez programów.Czy w ramach infrastruktóry stworzono cokolwiek z własnego budżetu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Antek Napisano Sobota o 17:20 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 17:20 1 godzinę temu, Komitet napisał: Nie istotne kto,tylko czy rozumieją powagę sytuacji gminy.Gdyby nie wszelkiego typu dotarcje,wsparcia i programy to gminy już by splajtowała.Większość budżetu nie idzie na rozwój lecz utrzymywanie tego ogromnego stada.Tutaj nic by nie funkcjonowało bez programów.Czy w ramach infrastruktóry stworzono cokolwiek z własnego budżetu? Przestań baranie filozofować Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wera Napisano Sobota o 20:51 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 20:51 Sareło czemu ty kłamałeś stary zbuku że Koło Przyjaciół Jeziora Ińsko to twoji ziomki skoro dali oświadczenie ze nie chcà mieć z tobą nic wspólnego ,następny oszust taki sam jak jego kochanka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Szanowni Ińszczanie.Do jutra,czyli 16 grudnia do godz.16.00 bierzmy udział w ankiecie"Konsultacje Społecznne" w sprawie granic Gminy Ińsko. Wyraź swoją opinię czy wyłączyć z Gminy Ińsko część obrębu ewidencyjnego Studnica i włączyć ją do Gminy Kalisz Pomorski. Każdy ubytek gminy to mniejsze środki w budżecie Gminy Ińsko.Ankiety (formularze) są do pobrania do 16 grudnia 2025r. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obłuda Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, tak napisał: Szanowni Ińszczanie.Do jutra,czyli 16 grudnia do godz.16.00 bierzmy udział w ankiecie"Konsultacje Społecznne" w sprawie granic Gminy Ińsko. Wyraź swoją opinię czy wyłączyć z Gminy Ińsko część obrębu ewidencyjnego Studnica i włączyć ją do Gminy Kalisz Pomorski. Każdy ubytek gminy to mniejsze środki w budżecie Gminy Ińsko.Ankiety (formularze) są do pobrania do 16 grudnia 2025r. Dlaczego nie podajecie jaka to suma?Podobnie jak suma ze żwirowni czy wypalarni drzewa.O bioetanolu nie wspomnę.Jak trwoga to szanowni mieszkańcy a jak sesja to wynocha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Obłuda napisał: Dlaczego nie podajecie jaka to suma?Podobnie jak suma ze żwirowni czy wypalarni drzewa.O bioetanolu nie wspomnę.Jak trwoga to szanowni mieszkańcy a jak sesja to wynocha. Nie jestem ani urzędnikiem, ani też radnym gminy. Jestem mieszkańcem Ińska i wiem, że każde zubożenie gminy w sensie powierzchni przyczynia się do zmniejszenia dotacji. Gdy burmistrz Liwak odzyskał część gruntów z poligonu, to buł sukces. Czas na ankietę konsultacyjną dobiega końca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Z boku Napisano 38 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 38 minut temu 56 minut temu, Ińszczanin napisał: Nie jestem ani urzędnikiem, ani też radnym gminy. Jestem mieszkańcem Ińska i wiem, że każde zubożenie gminy w sensie powierzchni przyczynia się do zmniejszenia dotacji. Gdy burmistrz Liwak odzyskał część gruntów z poligonu, to buł sukces. Czas na ankietę konsultacyjną dobiega końca. A teraz jest coraz większa klęska bo sukcesów nie ma? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 7 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 minut temu 30 minut temu, Z boku napisał: A teraz jest coraz większa klęska bo sukcesów nie ma? A co ty wymagasz od takiego matoła jak ona najgorsze co mogło nas spotkać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi