Kogo reprezentują? Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Bezradni wybrańcy napisał: Gmino dlaczego jesteś taka nierozgarnięta i podzielona na liczne kliki?Gdzie interes mieszkańców?W sporcie i ICK czy raczej w dostępie do świadczeń lekarskich,dlaczego nie widzicie tysiące ciężkich samochodów jeżdżacych przez miasteczko Przecież to wasz interes aby było bezpiecznie i spokojnie,nie zależy wam na tym?Żwirki robią kasę i niszczą gminę.Spójrzcie na drogę do Drawska.To zdewastowana przez SKSM też droga powiatowa.Oni robią kasę jako spółka a wy patrzycie na to jak barany.Pomijam tych kilku przekupnych radnych,zdrajców. Też tak uważam to skorumpowane matoły różnych układów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Daniel Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Kogo reprezentują? napisał: Też tak uważam to skorumpowane matoły różnych układów. Nie mów tak bo Marek już papiery na twoją pancie szykuje i będzie koniec kariery Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Skąd Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Hezy napisał: A coś tam słyszałem że SAREŁO UKRADŁ PODDTĘPEM ZIEMIE NIEMCOM Powiedz kiedy ukradli i skąd ci Niemcy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Irek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cała Gmina o tym wie że ludzie z Niemiec starsze małżenstwo dało mu szmal na kupno ziemi a on ich na konću wysiudał a teraz wielki obrońca jeziora i moralności paszoł wond z takim człowiekiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Napisano 54 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 54 minuty temu Ja mam tylko jedno pytanie. Kiedy wreszcie ktoś zajmie się chorymi ludźmi w Ińsku? Przychodnia jeszcze jest!!!! Może nasza szanowna Pani burmistrz i radni wybrani przez nas wreszcie poruszà temat lekarzy. Jeden ,, lekarz przyjmujący w przychodni. Gdzie są inni specjaliści ?. Czy ja muszę jeździć i szukać pomocy w innym mieście? . Gdyby przyjeżdżali nawet raz w tygodniu odpłatnie np: okulista, pediatra, . Zaznaczam, że w Ińsku jest dużo ludzi w podeszłym wieku, którzy chętnie sami poszli by sobie po pomoc do lekarza a nie stawiali całą rodzinę na nogi ( transport itp.). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jasiu Napisano 23 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 minuty temu 27 minut temu, Adam napisał: Ja mam tylko jedno pytanie. Kiedy wreszcie ktoś zajmie się chorymi ludźmi w Ińsku? Przychodnia jeszcze jest!!!! Może nasza szanowna Pani burmistrz i radni wybrani przez nas wreszcie poruszà temat lekarzy. Jeden ,, lekarz przyjmujący w przychodni. Gdzie są inni specjaliści ?. Czy ja muszę jeździć i szukać pomocy w innym mieście? . Gdyby przyjeżdżali nawet raz w tygodniu odpłatnie np: okulista, pediatra, . Zaznaczam, że w Ińsku jest dużo ludzi w podeszłym wieku, którzy chętnie sami poszli by sobie po pomoc do lekarza a nie stawiali całą rodzinę na nogi ( transport itp.). To nie Sanatorium lekarzom specjalistom nie opłaca się przyjeżdzać do małych ośrodków nawet odpłatnie a NFZ nie może ich do tego zmuśic ani Burmistrz ani Prezydent . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Chora. Napisano 4 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 minuty temu Pani burmistrz widać jeszcze nie potrzebuje specjalistów. Zamiast latać po imprezach fotografując się z każdej strony może pomyśli też o seniorach, dzieciach. Niestety lekarz nie będzie się sam pchał nieproszony.. No tak najlepiej zaorać wszystko co jeszcze pozostało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olka Napisano teraz Zgłoś Udostępnij Napisano teraz W Ińsku już się nic nie opłaca. Obładujmy Ińsko parkomatami i cieszmy się z zarobku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi