Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Kogo reprezentują?
5 godzin temu, Bezradni wybrańcy napisał:

Gmino dlaczego jesteś taka nierozgarnięta i podzielona na liczne kliki?Gdzie interes mieszkańców?W sporcie i ICK czy raczej w dostępie do świadczeń lekarskich,dlaczego nie widzicie tysiące ciężkich samochodów jeżdżacych przez miasteczko Przecież to wasz interes aby było bezpiecznie i spokojnie,nie zależy wam na tym?Żwirki robią kasę i niszczą gminę.Spójrzcie na drogę do Drawska.To zdewastowana przez SKSM też droga powiatowa.Oni robią kasę jako spółka a wy patrzycie na to jak barany.Pomijam tych kilku przekupnych radnych,zdrajców.

Też tak uważam to skorumpowane matoły różnych układów.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 6.5 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Ja mam tylko jedno pytanie. Kiedy wreszcie ktoś zajmie się chorymi ludźmi w Ińsku? Przychodnia jeszcze jest!!!! Może nasza szanowna Pani burmistrz i radni wybrani przez nas wreszcie poruszà temat lekarzy.  Jeden ,, lekarz przyjmujący w przychodni. Gdzie są inni specjaliści ?. Czy ja muszę jeździć i szukać pomocy w innym mieście? . Gdyby przyjeżdżali nawet raz w tygodniu odpłatnie np:  okulista, pediatra, . Zaznaczam, że w Ińsku jest dużo ludzi w podeszłym wieku, którzy chętnie sami poszli by sobie po pomoc do lekarza a nie stawiali całą rodzinę na nogi ( transport  itp.). 

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Adam napisał:

Ja mam tylko jedno pytanie. Kiedy wreszcie ktoś zajmie się chorymi ludźmi w Ińsku? Przychodnia jeszcze jest!!!! Może nasza szanowna Pani burmistrz i radni wybrani przez nas wreszcie poruszà temat lekarzy.  Jeden ,, lekarz przyjmujący w przychodni. Gdzie są inni specjaliści ?. Czy ja muszę jeździć i szukać pomocy w innym mieście? . Gdyby przyjeżdżali nawet raz w tygodniu odpłatnie np:  okulista, pediatra, . Zaznaczam, że w Ińsku jest dużo ludzi w podeszłym wieku, którzy chętnie sami poszli by sobie po pomoc do lekarza a nie stawiali całą rodzinę na nogi ( transport  itp.). 

To nie Sanatorium lekarzom specjalistom nie opłaca się przyjeżdzać do małych ośrodków nawet odpłatnie a NFZ nie może ich do tego zmuśic ani Burmistrz ani Prezydent .

Odnośnik do odpowiedzi

Pani burmistrz widać jeszcze nie potrzebuje specjalistów. Zamiast latać po imprezach fotografując się z każdej strony może pomyśli też o seniorach, dzieciach. Niestety lekarz nie będzie się sam pchał nieproszony.. No tak najlepiej zaorać wszystko co jeszcze pozostało.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...