Kasia Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Niestety napisał: Obserwowałem sesję na której radny Kliś pokazał się wobec Pani Burmistrz jako arogancki sympatyk żwirowni. Przeszkadzał i przerywał wypowiedzi Pani Burmistrz,a pani przewodnicząca nie zwróciła mu uwagi.Takie zachowania opozycji są karygodne. A gdzie tam było o żwirowni bo oglądałam i było poruszane przez Pana Kliś o marnotrawstwie pieniędzy na ekspres do kawy czy projektor ,a odpowiedzi Pani Burmistrz to błędne koło aby nie odpowiedzieć na pytanie i tak jest za każdym razem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Kasia napisał: A gdzie tam było o żwirowni bo oglądałam i było poruszane przez Pana Kliś o marnotrawstwie pieniędzy na ekspres do kawy czy projektor ,a odpowiedzi Pani Burmistrz to błędne koło aby nie odpowiedzieć na pytanie i tak jest za każdym razem Klis ma rację wyrzuca w błoto nasze pieniądze, a motylowi na środki czystości nie chce dać. Wstyd, że musiał Banan się zlitowac i odda dietę na papier do d**.. przecież to jest wstyd. Na kawki są pieniądze, a na mydło czy papier nie ma maskara Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi