Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

41 minut temu, Legenad napisał:

Przecież te pieniądze pójdą w kieszeń dla klisia halejcia i Smolińskiego. I dalej ta szmacianka będzie ciągnąć kasę z gminy dla zaciągu Rusko - szczecińskiego 

Ciesz się lepiej że dzięki Inie o naszej małej miejscowości jest głośno, jedyna rozrywka w tej miejscowości a jak chcesz się zamienić z chłopakami myślę ze nie będą robić problemu .Ave Ina i tylko Ina

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, Legenad napisał:

Przecież te pieniądze pójdą w kieszeń dla klisia halejcia i Smolińskiego. I dalej ta szmacianka będzie ciągnąć kasę z gminy dla zaciągu Rusko - szczecińskiego 

Wolę dać na Inę gdzie coś się dzieje niż na jakieś potupaje na rivcznice Ińska 

Odnośnik do odpowiedzi

Widać że przygłupy od Szkołut odciągają uwagę od jej niekompetencji i lenistwa ,od naszego klubu w********** jeden z drugim, może jeden z drugim zbierać sobie podpisy ale jak się cała społeczność klubu w***** to zacznie zbierać podpisy nad usunięciem Ewki z urzędu i napewno szybko to pójdzie 

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Omg napisał:

Czy to prawda że na konserwatora w szkole został wybrany człowiek z Chociwla mimo że z Ińska byli chętni. Niechęć do ludzi z Ińska przez obecną Burmistrz żle o niej świadczy 

Ludzie są na nią tak wkur... że szkoda gadać. Co z tym referendum, bo Krzysia aptekarza to chyba nastraszyli że zrezygnował. 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Mieszkanka napisał:

Ludzie są na nią tak wkur... że szkoda gadać. Co z tym referendum, bo Krzysia aptekarza to chyba nastraszyli że zrezygnował. 

Nie będzie referendum. P.Burmistrz dogadała się ze żwirownią i przestanie ją atakować. Wydała już decyzję środowiskową na budowę zaplecza socjalno-biurowego, którą długo blokowała. Ludzi którzy wspomagali ją w słusznej walce z szkodliwością żwirowni,"poprosiła" ,aby dali sobie spokój. I dali sobie spokój."Porozumienie" że żwirownią, jest na rękę jej krytykantom i jak widać i słychać, pomysł referendum umiera śmiercią naturalną. 

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, żwir napisał:

Nie będzie referendum. P.Burmistrz dogadała się ze żwirownią i przestanie ją atakować. Wydała już decyzję środowiskową na budowę zaplecza socjalno-biurowego, którą długo blokowała. Ludzi którzy wspomagali ją w słusznej walce z szkodliwością żwirowni,"poprosiła" ,aby dali sobie spokój. I dali sobie spokój."Porozumienie" że żwirownią, jest na rękę jej krytykantom i jak widać i słychać, pomysł referendum umiera śmiercią naturalną. 

Czyli kłamczucha okłamała wyborców. Z resztą, jak widać po tym, to co piszesz żwirownia była dla niej tylko tematem wyborów, żeby wygrać z Liwakiem. Po inwestycjach widać, że ona się nie nadaję. U nas w rodzinie na nią głosowaliśmy i czujemy się oszukani. Zwalnia zatrudnia obcych, walczy z ludźmi którzy coś robili w tym Ińsku, promowali je. A ona wrzuci zdjęcie zachodu słońca i myśli że to jest promocja śmiech na sali. Ludzie gdziekolwiek jestem w Stargardzie Łobzie śmieją się z nas pytają co my za Burmistrza mamy, że ciągle skandale.   Jak będzie referendum, moja rodzina pójdzie ja odwołać. Teraz wiemy, że wybór jej to był błąd.

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Krystyna napisał:

Czyli kłamczucha okłamała wyborców. Z resztą, jak widać po tym, to co piszesz żwirownia była dla niej tylko tematem wyborów, żeby wygrać z Liwakiem. Po inwestycjach widać, że ona się nie nadaję. U nas w rodzinie na nią głosowaliśmy i czujemy się oszukani. Zwalnia zatrudnia obcych, walczy z ludźmi którzy coś robili w tym Ińsku, promowali je. A ona wrzuci zdjęcie zachodu słońca i myśli że to jest promocja śmiech na sali. Ludzie gdziekolwiek jestem w Stargardzie Łobzie śmieją się z nas pytają co my za Burmistrza mamy, że ciągle skandale.   Jak będzie referendum, moja rodzina pójdzie ja odwołać. Teraz wiemy, że wybór jej to był błąd.

Michał ciężko ci z tym teraz żyć.A wystarczyło żyć w zgodzie z z Włodkiem,Zbyszkiem i Kazikiem.To był wasz błąd.

Odnośnik do odpowiedzi

Ta czterodrzwiowa szafa dobije gminę zarówno głupotą jak i tworzoną nową kliką.Mieszkańcy dali się naciągnąć a skutek będzie coraz bardziej opłakany.Zwirownia kopie dzień i noc .Jak nie na Ińsku to na Storkowie.Żwirki mają w du.ie gminę.Wiedzą komu sypać do wora.

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Upadek gminy napisał:

Ta czterodrzwiowa szafa dobije gminę zarówno głupotą jak i tworzoną nową kliką.Mieszkańcy dali się naciągnąć a skutek będzie coraz bardziej opłakany.Zwirownia kopie dzień i noc .Jak nie na Ińsku to na Storkowie.Żwirki mają w du.ie gminę.Wiedzą komu sypać do wora.

Zaczęło się od Lewaka.To on po cichu dał zgodę na funkcjonowanie żwirowni.Przykro mi.Zapomnimy o turystyczno-wypoczynkowym  Ińsku.

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Upadek gminy napisał:

Co otworzyliście oczy w końcu, mówiłam od początku że ta Pni nie nadaje się na urząd Burmistrza. Zero pomysłów-zero wizji rozwoju tylko referendum I odwołać ją w trybie natychmiastowym. Mazurek, Szafran i cała ekipa która ją popierała też już żałuje że wrzucili ją na stołek 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...