Bogusia Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września Szkołutowa weź się do roboty niemota gdzie twoje inwestycje naprzyjmowała koleżanek do roboty plus tego Pricyka który robi za szofera bezrobotnyxh wstyd I hańba dla ludu który ją wybrał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano Środa o 18:27 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 18:27 Burmistrzem jest Procyk nie Ewa. Ewa jest figurą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Apostoł Napisano Środa o 19:01 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:01 Super że ona ma.nowego sponsora. Myślę że teraz zostawi pieniądze gminne w spokoju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Legenad Napisano Środa o 19:03 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:03 Przecież te pieniądze pójdą w kieszeń dla klisia halejcia i Smolińskiego. I dalej ta szmacianka będzie ciągnąć kasę z gminy dla zaciągu Rusko - szczecińskiego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano Środa o 19:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:31 Już się wzięli za ine. Jeżeli ktoś chce podpisać dokumentu odnośnie zmniejszenia funduszy dla Iny to zapraszamy do sołtysów ciemnika, ściennego i linowka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kędzior Napisano Środa o 19:48 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:48 41 minut temu, Legenad napisał: Przecież te pieniądze pójdą w kieszeń dla klisia halejcia i Smolińskiego. I dalej ta szmacianka będzie ciągnąć kasę z gminy dla zaciągu Rusko - szczecińskiego Ciesz się lepiej że dzięki Inie o naszej małej miejscowości jest głośno, jedyna rozrywka w tej miejscowości a jak chcesz się zamienić z chłopakami myślę ze nie będą robić problemu .Ave Ina i tylko Ina Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
112 Napisano Środa o 19:52 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:52 47 minut temu, Legenad napisał: Przecież te pieniądze pójdą w kieszeń dla klisia halejcia i Smolińskiego. I dalej ta szmacianka będzie ciągnąć kasę z gminy dla zaciągu Rusko - szczecińskiego Wolę dać na Inę gdzie coś się dzieje niż na jakieś potupaje na rivcznice Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Daniel Napisano Środa o 19:58 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:58 Widać że przygłupy od Szkołut odciągają uwagę od jej niekompetencji i lenistwa ,od naszego klubu w********** jeden z drugim, może jeden z drugim zbierać sobie podpisy ale jak się cała społeczność klubu w***** to zacznie zbierać podpisy nad usunięciem Ewki z urzędu i napewno szybko to pójdzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kamila Napisano Środa o 20:07 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 20:07 Ewka co z tym wyciągiem w Ściennym ruszyły już pracę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
JANINA Napisano Środa o 20:44 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 20:44 Boże czytam te wpisy i nie mogę uwierzyć jak można tak pisać na tych Panow pozdrawiam panowie wasza seniorka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano Czwartek o 10:26 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 10:26 14 godzin temu, Kamila napisał: Ewka co z tym wyciągiem w Ściennym ruszyły już pracę Przyjdz bedziemy ciągnąć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Remik Napisano Sobota o 06:14 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 06:14 Kiedy odbędzie się sesja w I nsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano Sobota o 07:05 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 07:05 50 minut temu, Remik napisał: Kiedy odbędzie się sesja w I nsku 30 września Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
KOLEŚ Napisano Sobota o 07:06 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 07:06 Teraz, Maciek napisał: 30 września ok Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
laurka Napisano wczoraj o 12:37 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:37 W kinie robią takie bzdury .To powinno byc robione w szkole podstawowej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kino Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ale jak Jamrożowa za bzdury brała kasę to było dobrze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu 11 minut temu, Kino napisał: Ale jak Jamrożowa za bzdury brała kasę to było dobrze A jak Szkołutowa za nic nie robienie bierze kasę to też jest dobrze i ten mały karakan Don Ped Marek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Omg Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Czy to prawda że na konserwatora w szkole został wybrany człowiek z Chociwla mimo że z Ińska byli chętni. Niechęć do ludzi z Ińska przez obecną Burmistrz żle o niej świadczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Omg napisał: Czy to prawda że na konserwatora w szkole został wybrany człowiek z Chociwla mimo że z Ińska byli chętni. Niechęć do ludzi z Ińska przez obecną Burmistrz żle o niej świadczy Ludzie są na nią tak wkur... że szkoda gadać. Co z tym referendum, bo Krzysia aptekarza to chyba nastraszyli że zrezygnował. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Mieszkanka napisał: Ludzie są na nią tak wkur... że szkoda gadać. Co z tym referendum, bo Krzysia aptekarza to chyba nastraszyli że zrezygnował. Nie będzie referendum. P.Burmistrz dogadała się ze żwirownią i przestanie ją atakować. Wydała już decyzję środowiskową na budowę zaplecza socjalno-biurowego, którą długo blokowała. Ludzi którzy wspomagali ją w słusznej walce z szkodliwością żwirowni,"poprosiła" ,aby dali sobie spokój. I dali sobie spokój."Porozumienie" że żwirownią, jest na rękę jej krytykantom i jak widać i słychać, pomysł referendum umiera śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krystyna Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, żwir napisał: Nie będzie referendum. P.Burmistrz dogadała się ze żwirownią i przestanie ją atakować. Wydała już decyzję środowiskową na budowę zaplecza socjalno-biurowego, którą długo blokowała. Ludzi którzy wspomagali ją w słusznej walce z szkodliwością żwirowni,"poprosiła" ,aby dali sobie spokój. I dali sobie spokój."Porozumienie" że żwirownią, jest na rękę jej krytykantom i jak widać i słychać, pomysł referendum umiera śmiercią naturalną. Czyli kłamczucha okłamała wyborców. Z resztą, jak widać po tym, to co piszesz żwirownia była dla niej tylko tematem wyborów, żeby wygrać z Liwakiem. Po inwestycjach widać, że ona się nie nadaję. U nas w rodzinie na nią głosowaliśmy i czujemy się oszukani. Zwalnia zatrudnia obcych, walczy z ludźmi którzy coś robili w tym Ińsku, promowali je. A ona wrzuci zdjęcie zachodu słońca i myśli że to jest promocja śmiech na sali. Ludzie gdziekolwiek jestem w Stargardzie Łobzie śmieją się z nas pytają co my za Burmistrza mamy, że ciągle skandale. Jak będzie referendum, moja rodzina pójdzie ja odwołać. Teraz wiemy, że wybór jej to był błąd. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Krystyna napisał: Czyli kłamczucha okłamała wyborców. Z resztą, jak widać po tym, to co piszesz żwirownia była dla niej tylko tematem wyborów, żeby wygrać z Liwakiem. Po inwestycjach widać, że ona się nie nadaję. U nas w rodzinie na nią głosowaliśmy i czujemy się oszukani. Zwalnia zatrudnia obcych, walczy z ludźmi którzy coś robili w tym Ińsku, promowali je. A ona wrzuci zdjęcie zachodu słońca i myśli że to jest promocja śmiech na sali. Ludzie gdziekolwiek jestem w Stargardzie Łobzie śmieją się z nas pytają co my za Burmistrza mamy, że ciągle skandale. Jak będzie referendum, moja rodzina pójdzie ja odwołać. Teraz wiemy, że wybór jej to był błąd. Michał ciężko ci z tym teraz żyć.A wystarczyło żyć w zgodzie z z Włodkiem,Zbyszkiem i Kazikiem.To był wasz błąd. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Upadek gminy Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ta czterodrzwiowa szafa dobije gminę zarówno głupotą jak i tworzoną nową kliką.Mieszkańcy dali się naciągnąć a skutek będzie coraz bardziej opłakany.Zwirownia kopie dzień i noc .Jak nie na Ińsku to na Storkowie.Żwirki mają w du.ie gminę.Wiedzą komu sypać do wora. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Upadek gminy napisał: Ta czterodrzwiowa szafa dobije gminę zarówno głupotą jak i tworzoną nową kliką.Mieszkańcy dali się naciągnąć a skutek będzie coraz bardziej opłakany.Zwirownia kopie dzień i noc .Jak nie na Ińsku to na Storkowie.Żwirki mają w du.ie gminę.Wiedzą komu sypać do wora. Zaczęło się od Lewaka.To on po cichu dał zgodę na funkcjonowanie żwirowni.Przykro mi.Zapomnimy o turystyczno-wypoczynkowym Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dorota Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Upadek gminy napisał: Ta czterodrzwiowa szafa dobije gminę zarówno głupotą jak i tworzoną nową kliką.Mieszkańcy dali się naciągnąć a skutek będzie coraz bardziej opłakany.Zwirownia kopie dzień i noc .Jak nie na Ińsku to na Storkowie.Żwirki mają w du.ie gminę.Wiedzą komu sypać do wora. Co otworzyliście oczy w końcu, mówiłam od początku że ta Pni nie nadaje się na urząd Burmistrza. Zero pomysłów-zero wizji rozwoju tylko referendum I odwołać ją w trybie natychmiastowym. Mazurek, Szafran i cała ekipa która ją popierała też już żałuje że wrzucili ją na stołek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi