Aśka Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 11 godzin temu, Uje napisał: Dobrze to Janek zrobił Ukraince do dzisiaj chodzi jak pokraka a ty lepiej pochwal się jak na lewo szambo w puszczałeś do jeziora ,boli że żródełko uschło i zazdrościsz łysa pało O jakiej Ukraince tu piszesz ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MIESZKANIEC ińska Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu To najlepsza burmistrz Ińska od lat .A wy ludzie lewaka nie możecie się z tym pogodzić, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krajobraz gminy Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Tyle lat pierdziała w stołek ta wasza najlepsza burmistrz i co się nauczyła?Ile środków uzyskała dla gminy? Czemu się oparła w degradacji gminy? Nawet żwirki mają ją w poważaniu.Za to imprezy z jej udziałem to pokazy mody.A co teraz ją stać na utrzymanie swojego aptekarza.To nowa sekta zresztą podobna do poprzedniej.Kolejny błąd w wyborach.Wszystko oparło się o kilka głosów.A teraz szukanie posad dla swoich zwolenników.Odwieczna metoda koryt nie tylko samorządowych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Edek Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Krajobraz gminy napisał: Tyle lat pierdziała w stołek ta wasza najlepsza burmistrz i co się nauczyła?Ile środków uzyskała dla gminy? Czemu się oparła w degradacji gminy? Nawet żwirki mają ją w poważaniu.Za to imprezy z jej udziałem to pokazy mody.A co teraz ją stać na utrzymanie swojego aptekarza.To nowa sekta zresztą podobna do poprzedniej.Kolejny błąd w wyborach.Wszystko oparło się o kilka głosów.A teraz szukanie posad dla swoich zwolenników.Odwieczna metoda koryt nie tylko samorządowych. Ile funduszy unijnych pozyskał specjalista lewaka śmierdzący potem palec z tłustą grzywką 🤔Zapomniałem on tylko pozyskuje prywatnie dla ludzi którzy mu to zleca za pensje urzędnicza niechce się nadrabiać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Urzędnicza historia zysków Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, Edek napisał: Ile funduszy unijnych pozyskał specjalista lewaka śmierdzący potem palec z tłustą grzywką 🤔Zapomniałem on tylko pozyskuje prywatnie dla ludzi którzy mu to zleca za pensje urzędnicza niechce się nadrabiać Prawda,całe urzędnicze pierdzenie w stołek nic dobrego dla gminy nie zrobił.Co się jednak obłowił w trakcie to tylko zainteresowani wiedzą i ten z grzywką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
112 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Urzędnicza historia zysków napisał: Prawda,całe urzędnicze pierdzenie w stołek nic dobrego dla gminy nie zrobił.Co się jednak obłowił w trakcie to tylko zainteresowani wiedzą i ten z grzywką. Bierz tą swoją Ewkę i niech na twojej hacie rządzi od Gminy paszoł wąd ,wstyd takie coś mieć za burmistrza ani ładu ani składu ważne że co miesiąc po 15 koła wylatuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu No taką ma ustalona pensje, liwak też miał a i kupa mu prawie dorownywal bo brał zawsze dodatki jeszcze, dlatego nie mogą się pogodzić bo oderwani są od korytka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomasz Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Wyborca napisał: No taką ma ustalona pensje, liwak też miał a i kupa mu prawie dorownywal bo brał zawsze dodatki jeszcze, dlatego nie mogą się pogodzić bo oderwani są od korytka Człowieku zmien płytę tylko Liwak I Kupczyński co mnie oni obchodzi interesuje mnie to co robi obecna Burmistrz a tak naprawdę nic nie robi tylko żeruje z Procykiem na tej Gminie tu trzeba kogoś na tym stołku z wizją rozwoju a nie od 1 do 1 jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, Tomasz napisał: Człowieku zmien płytę tylko Liwak I Kupczyński co mnie oni obchodzi interesuje mnie to co robi obecna Burmistrz a tak naprawdę nic nie robi tylko żeruje z Procykiem na tej Gminie tu trzeba kogoś na tym stołku z wizją rozwoju a nie od 1 do 1 jakoś to będzie. A mnie obchodzą fundusze sołeckie. Może pan radny Rusielewicz powie po co mi pieniadZe sołeckie do kieszeni. Mało nakradł w lesie ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborcy Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Najgorsza rada w historii inska. Doskonale przewodniczaca załatwiła pracę w szkole i siedzi cicho. Smoła żwirek ma pracę w Ińsku i siedzi cicho Banaszewska też została zatrudniona i siedzi cicho. Także gdzie wy barany czekacie na referendum dwa ich kupiła . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zenek Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Teraz Ewka ma ogarnąć boisko treningowe dla Iny i halejcio.z klisiem.beda też za Ewka. Także referendum nie przejdzie bo rada będzie w mniejszosci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bieda Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu A co u rudego milicjanta bieda zajrzała w oczy że zapisał się do klisia i smoly żeby pieniądze w kieszeń ladaowc. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Zenek napisał: Teraz Ewka ma ogarnąć boisko treningowe dla Iny i halejcio.z klisiem.beda też za Ewka. Także referendum nie przejdzie bo rada będzie w mniejszosci Napewno to się zesrałeś nie martw się o radę martw się lepiej o radnych Ewki ,Górski kiedy zaczniesz mówić może logopeda pomóż ci jak masz kłopoty z mową Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kali Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Przecież tu widać że piszą te przygłupy od Ewki w tym Wojtaszkowa I Sikorska cały czas atak na Radnych z opozycji czemu nie napiszesz o radnych od Ewki ktorzy nie wiadomo poco są w tej radzie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Kali napisał: Przecież tu widać że piszą te przygłupy od Ewki w tym Wojtaszkowa I Sikorska cały czas atak na Radnych z opozycji czemu nie napiszesz o radnych od Ewki ktorzy nie wiadomo poco są w tej radzie . Bo radni opozycyjni załatwiają sobie koryta a ci od Ewy nic dla siebie nie chcą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
777 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, wiem napisał: Bo radni opozycyjni załatwiają sobie koryta a ci od Ewy nic dla siebie nie chcą To spytaj się poco Górski jest w radzie nie wiesz to ci powiem żeby mu Ewka kanalizacje za darmo zrobiła,a reklama Konopki na domu konserwatora to tylko zbieg okoliczności dobra wielbij Panią swoją Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi