Aśka Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, Uje napisał: Dobrze to Janek zrobił Ukraince do dzisiaj chodzi jak pokraka a ty lepiej pochwal się jak na lewo szambo w puszczałeś do jeziora ,boli że żródełko uschło i zazdrościsz łysa pało O jakiej Ukraince tu piszesz ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MIESZKANIEC ińska Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu To najlepsza burmistrz Ińska od lat .A wy ludzie lewaka nie możecie się z tym pogodzić, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krajobraz gminy Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Tyle lat pierdziała w stołek ta wasza najlepsza burmistrz i co się nauczyła?Ile środków uzyskała dla gminy? Czemu się oparła w degradacji gminy? Nawet żwirki mają ją w poważaniu.Za to imprezy z jej udziałem to pokazy mody.A co teraz ją stać na utrzymanie swojego aptekarza.To nowa sekta zresztą podobna do poprzedniej.Kolejny błąd w wyborach.Wszystko oparło się o kilka głosów.A teraz szukanie posad dla swoich zwolenników.Odwieczna metoda koryt nie tylko samorządowych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Edek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Krajobraz gminy napisał: Tyle lat pierdziała w stołek ta wasza najlepsza burmistrz i co się nauczyła?Ile środków uzyskała dla gminy? Czemu się oparła w degradacji gminy? Nawet żwirki mają ją w poważaniu.Za to imprezy z jej udziałem to pokazy mody.A co teraz ją stać na utrzymanie swojego aptekarza.To nowa sekta zresztą podobna do poprzedniej.Kolejny błąd w wyborach.Wszystko oparło się o kilka głosów.A teraz szukanie posad dla swoich zwolenników.Odwieczna metoda koryt nie tylko samorządowych. Ile funduszy unijnych pozyskał specjalista lewaka śmierdzący potem palec z tłustą grzywką 🤔Zapomniałem on tylko pozyskuje prywatnie dla ludzi którzy mu to zleca za pensje urzędnicza niechce się nadrabiać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Urzędnicza historia zysków Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, Edek napisał: Ile funduszy unijnych pozyskał specjalista lewaka śmierdzący potem palec z tłustą grzywką 🤔Zapomniałem on tylko pozyskuje prywatnie dla ludzi którzy mu to zleca za pensje urzędnicza niechce się nadrabiać Prawda,całe urzędnicze pierdzenie w stołek nic dobrego dla gminy nie zrobił.Co się jednak obłowił w trakcie to tylko zainteresowani wiedzą i ten z grzywką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
112 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Urzędnicza historia zysków napisał: Prawda,całe urzędnicze pierdzenie w stołek nic dobrego dla gminy nie zrobił.Co się jednak obłowił w trakcie to tylko zainteresowani wiedzą i ten z grzywką. Bierz tą swoją Ewkę i niech na twojej hacie rządzi od Gminy paszoł wąd ,wstyd takie coś mieć za burmistrza ani ładu ani składu ważne że co miesiąc po 15 koła wylatuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 22 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 minuty temu No taką ma ustalona pensje, liwak też miał a i kupa mu prawie dorownywal bo brał zawsze dodatki jeszcze, dlatego nie mogą się pogodzić bo oderwani są od korytka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi