Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Uje napisał:

Dobrze to Janek zrobił Ukraince 

do dzisiaj chodzi jak pokraka a ty lepiej pochwal się jak na lewo szambo w puszczałeś do jeziora ,boli że żródełko uschło i zazdrościsz łysa pało

O jakiej Ukraince tu piszesz ?

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 5.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Krajobraz gminy

Tyle lat pierdziała w stołek ta wasza najlepsza burmistrz i co się nauczyła?Ile środków uzyskała dla gminy? Czemu się oparła w degradacji gminy? Nawet żwirki mają ją w poważaniu.Za to imprezy z jej udziałem to pokazy mody.A co teraz ją stać na utrzymanie swojego aptekarza.To nowa sekta zresztą podobna do poprzedniej.Kolejny błąd w wyborach.Wszystko oparło się o kilka głosów.A teraz szukanie posad dla swoich zwolenników.Odwieczna metoda koryt nie tylko samorządowych.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Krajobraz gminy napisał:

Tyle lat pierdziała w stołek ta wasza najlepsza burmistrz i co się nauczyła?Ile środków uzyskała dla gminy? Czemu się oparła w degradacji gminy? Nawet żwirki mają ją w poważaniu.Za to imprezy z jej udziałem to pokazy mody.A co teraz ją stać na utrzymanie swojego aptekarza.To nowa sekta zresztą podobna do poprzedniej.Kolejny błąd w wyborach.Wszystko oparło się o kilka głosów.A teraz szukanie posad dla swoich zwolenników.Odwieczna metoda koryt nie tylko samorządowych.

Ile funduszy unijnych pozyskał specjalista lewaka śmierdzący potem palec z tłustą grzywką 🤔Zapomniałem on tylko pozyskuje prywatnie dla ludzi którzy mu to zleca za pensje urzędnicza niechce się nadrabiać 

Odnośnik do odpowiedzi
Urzędnicza historia zysków
42 minuty temu, Edek napisał:

Ile funduszy unijnych pozyskał specjalista lewaka śmierdzący potem palec z tłustą grzywką 🤔Zapomniałem on tylko pozyskuje prywatnie dla ludzi którzy mu to zleca za pensje urzędnicza niechce się nadrabiać 

Prawda,całe urzędnicze pierdzenie w stołek nic dobrego dla gminy nie zrobił.Co się jednak obłowił w trakcie to tylko zainteresowani wiedzą i ten z grzywką.

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Urzędnicza historia zysków napisał:

Prawda,całe urzędnicze pierdzenie w stołek nic dobrego dla gminy nie zrobił.Co się jednak obłowił w trakcie to tylko zainteresowani wiedzą i ten z grzywką.

Bierz tą swoją Ewkę i niech na twojej hacie rządzi od Gminy paszoł wąd ,wstyd takie coś mieć za burmistrza ani ładu ani składu ważne że co miesiąc po 15 koła wylatuje 

Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca

No taką ma ustalona pensje, liwak też miał a i kupa mu prawie dorownywal bo brał zawsze dodatki jeszcze, dlatego nie mogą się pogodzić bo oderwani są od korytka 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...