Komuna wiecznie żywa Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, NIC napisał: Obecna opozycja jest góówno warta Wszyscy bez wyjątku jesteście gówno warci.Doicie gminę,mieszkańców.Tutaj dzialają dwie sitwy i reszta społeczności,która niczego nie rozumie.Podobnie działała jedyna słuszna ideologia PZPR ze swoimi przystawkami.Jak wam skapną to macie a jak nie dadzą to wegetujecie na budżecie z daniny lokalnej społeczności. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zero Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, NIC napisał: Obecna opozycja jest góówno warta banan to na co na fb narzeka? Że ma wózek pusty? To ja mam mu go napełnić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Serek Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Zero napisał: banan to na co na fb narzeka? Że ma wózek pusty? To ja mam mu go napełnić? Tępy banan 🍌 problemu latami nie widział tylko teraz jak musi wózek pchać z młodym Rysiem to zobaczył samochody na chodniku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tereb Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Serek napisał: Tępy banan 🍌 problemu latami nie widział tylko teraz jak musi wózek pchać z młodym Rysiem to zobaczył samochody na chodniku Puknij się w łeb debilu on piszę o problemie parkowania samochodów na chodnikach ale ty pało pewnie jesteś j****** komuchem i ci to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PUSTY ŁEB Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, Tereb napisał: Puknij się w łeb debilu on piszę o problemie parkowania samochodów na chodnikach ale ty pało pewnie jesteś j****** komuchem i ci to nie przeszkadza Na pierwszym miejscu na jego zdjęciu jest pusty wózek a samochody dalej, więc o co temu gaminiowi chodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, PUSTY ŁEB napisał: Na pierwszym miejscu na jego zdjęciu jest pusty wózek a samochody dalej, więc o co temu gaminiowi chodzi? Widać że jesteś tępy jak ma przejść z wózkiem skoro na chodniku stoją auta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ty durniu Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Marek napisał: Widać że jesteś tępy jak ma przejść z wózkiem skoro na chodniku stoją auta Milcz durniu, na fb dziewczyny mu napisały że ma chodzić promenadą ale banan za głupi aby to zrozumieć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Objazd Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Banan niech się zajmie zaparkowanymi autami na Przybrzeżnej bo ciężko tam przejechać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Ty durniu napisał: Milcz durniu, na fb dziewczyny mu napisały że ma chodzić promenadą ale banan za głupi aby to zrozumieć. Spierdalaj komuchu j***** idz tam pod ten sped komuchów i gruchę sobie zwal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Objazd napisał: Banan niech się zajmie zaparkowanymi autami na Przybrzeżnej bo ciężko tam przejechać. Zgłoś to Konopce on jest radnym z tego okręgu ma czas latac do Szkołut I Procyka to niech się chociaż na swojej ulicy wykaże Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu On przynajmniej coś próbuje, a gdzie reszta Górski Konopka i Irena to wasze rewiry. Nie idzie przejść, jeszcze tiry tu jeżdżą! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Rybka napisał: On przynajmniej coś próbuje, a gdzie reszta Górski Konopka i Irena to wasze rewiry. Nie idzie przejść, jeszcze tiry tu jeżdżą! Oni tam są sami nie wiedzą poco Górski wiadomo poco chcę za darmo kanalizacji do chaty ,Konopką dba o pijaczkę Staske i wchodzi w dupe Procy a Irena sama niewie co ona tam robi może chcę znowu etat na ryboustwie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi