Berło Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Oliwia napisał: Debilu a czy wtedy Banan był radnym Nie ale latał węszył obciągał żeby żonie pracę załatwić i był przygłupem jak ty ! Teraz jest radnym i może naprawić błędy swojego guru lewaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Serek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Bolo napisał: Ale lizał doopę Liwakowi i kupie Do tej pory ma brązowy język Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Serek napisał: Do tej pory ma brązowy język Ty to pewnie fajke liżesz Procy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ytr Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Bolo napisał: Ale lizał doopę Liwakowi i kupie Dupe to ty lizesz Ewce i to po śraniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do Bolo Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, Bolo napisał: Ale lizał doopę Liwakowi i kupie Boli czy Bólową przegrana boli. Dopiero byłby cyrk radzie i na sesjach i pośmiewisko na całą Polskę. Maciej jest super radnym i nudne już są te wpisy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Bozena weź przestań nie siedzisz tu to się nie wypowiadaj siedź u Niemca i rób swoje, taki super radny bo mu o niedorobkach swoich mówi Michał i lewak, żeby ośmieszyć Burmistrz Ewę, nie robili nic przez kadencje tylko gnębili ludzi i na krzywy ryj się wszędzie wkrecali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Wiem napisał: Bozena weź przestań nie siedzisz tu to się nie wypowiadaj siedź u Niemca i rób swoje, taki super radny bo mu o niedorobkach swoich mówi Michał i lewak, żeby ośmieszyć Burmistrz Ewę, nie robili nic przez kadencje tylko gnębili ludzi i na krzywy ryj się wszędzie wkrecali Zbychu idz liż jaja Procy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Darek Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Wiem napisał: Bozena weź przestań nie siedzisz tu to się nie wypowiadaj siedź u Niemca i rób swoje, taki super radny bo mu o niedorobkach swoich mówi Michał i lewak, żeby ośmieszyć Burmistrz Ewę, nie robili nic przez kadencje tylko gnębili ludzi i na krzywy ryj się wszędzie wkrecali Ona to plociuch ciągnie pałę Niemca podciera im d*** Mieszka tam na stałe a tu się udziela poszła w ciul Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Glośno dawajka Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Darek napisał: Ona to plociuch ciągnie pałę Niemca podciera im d*** Mieszka tam na stałe a tu się udziela poszła w ciul Zawsze ciągnęła albo dawała za prezenty.A powinna być przy autostradzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ścienne Napisano 56 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 56 minut temu Godzinę temu, Glośno dawajka napisał: Zawsze ciągnęła albo dawała za prezenty.A powinna być przy autostradzie. To tak jak Procyk z Szkołutowa za drogę w Ściennym pewnie trochę przytuli kasy skoro pozwoli na odebranie takiego bubla Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Javudiowu Napisano 18 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 minut temu To już nie chcę liczyć ile kasy przytulił liwak i kupa za te spizprzone wszystkie inwestycje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olx2 Napisano 5 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 minut temu 9 minut temu, Javudiowu napisał: To już nie chcę liczyć ile kasy przytulił liwak i kupa za te spizprzone wszystkie inwestycje Naucz się pisać gałganie po podstawówce nieee zachowuj się jak twoja ciotka Teresa która liże dupsko Ewce do białej kości stara rumpa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi