Dobra Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ona pewnie też w dobrej chciała rządzić i cieszą się że już tam nie mieszka, ujada tylko jak pies prowadzony przez kupę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Znajomy Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu W dniu 20.07.2025 o 05:54, Wiem napisał: Mąż tej dyrektorki kupe kasy za scenę wziął. Bo jego firma się tym zajmuje. Niech radni to sprawdzą, bo jest konflikt interesów Godzinę temu, Dobra napisał: Ona pewnie też w dobrej chciała rządzić i cieszą się że już tam nie mieszka, ujada tylko jak pies prowadzony przez kupę Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała rządzić i palcem pokazywać co robić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Znajomy napisał: Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała rządzić i palcem pokazywać co robić Głupku tylko za 2 lata nie płacz że dziury na drodze są Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Larwa Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Znajomy napisał: Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała rządzić i palcem pokazywać co robić banaszewska ma niezwyłky talent do robienia sobie wrogów i niedługo ze ściennego ją pogonią Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do roboty szczekacze Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Do roboty szczekacze napisał: I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie? Jak będziesz w gównie pływać to zobaczysz dlaczego jest to ważna sprawa, ale Szkołut ma to w d**** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Kolo napisał: I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie? Trzeba pisać głupoty,by nie widzieć,że właśnie główne ulice w Ińsku są remontowane i zaczęto głównie od chodników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, tak napisał: Trzeba pisać głupoty,by nie widzieć,że właśnie główne ulice w Ińsku są remontowane i zaczęto głównie od chodników. I to załatwił Liwak. Dalej jedziemy na Liwaka osiągnięciach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lulek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Gość napisał: I to załatwił Liwak. Dalej jedziemy na Liwaka osiągnięciach lIwak to był niedojda Ińska ,czego się dotknął to wszystko teraz trzeba poprawiać .To wszyscy widzą nie da się ukryć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Xxx Napisano 48 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 48 minut temu Załatwił to sobie dom w gudowie, droga est powiatowa i to powiat robi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 3 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 minuty temu 55 minut temu, Lulek napisał: lIwak to był niedojda Ińska ,czego się dotknął to wszystko teraz trzeba poprawiać .To wszyscy widzą nie da się ukryć. Pokaż w końcu dokonania tej niedorajdy Szkołutowej wstyd mi za nią wieśniara do potęgi nawet mieszkańców olała jak problem z oczyszczalnią to na urlop poszła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi