Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

W dniu 20.07.2025 o 05:54, Wiem napisał:

Mąż tej dyrektorki kupe kasy za scenę wziął. Bo jego firma się tym zajmuje. Niech radni to sprawdzą, bo jest konflikt interesów

Godzinę temu, Dobra napisał:

Ona pewnie też w dobrej chciała rządzić i cieszą się że już tam nie mieszka, ujada tylko jak pies prowadzony przez kupę 

Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała   rządzić i palcem pokazywać co robić 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Znajomy napisał:

Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała   rządzić i palcem pokazywać co robić 

Głupku tylko za  2 lata nie płacz że dziury na drodze są

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Znajomy napisał:

banaszewska ma niezwyłky talent do robienia sobie wrogów i niedługo ze ściennego ją pogonią

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Do roboty szczekacze napisał:

I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie?

Jak będziesz w gównie pływać to zobaczysz dlaczego jest to ważna sprawa, ale Szkołut ma to w d**** 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Kolo napisał:

I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie?

Trzeba pisać głupoty,by nie widzieć,że  właśnie główne ulice w Ińsku są remontowane i  zaczęto głównie od chodników.

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, Lulek napisał:

lIwak to był niedojda Ińska ,czego się dotknął to wszystko teraz trzeba poprawiać .To wszyscy widzą nie da się ukryć.

Pokaż w końcu dokonania tej niedorajdy Szkołutowej wstyd mi za nią wieśniara do potęgi nawet mieszkańców olała jak problem z oczyszczalnią to na urlop poszła

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...