Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

W dniu 20.07.2025 o 05:54, Wiem napisał:

Mąż tej dyrektorki kupe kasy za scenę wziął. Bo jego firma się tym zajmuje. Niech radni to sprawdzą, bo jest konflikt interesów

Godzinę temu, Dobra napisał:

Ona pewnie też w dobrej chciała rządzić i cieszą się że już tam nie mieszka, ujada tylko jak pies prowadzony przez kupę 

Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała   rządzić i palcem pokazywać co robić 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Znajomy napisał:

Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała   rządzić i palcem pokazywać co robić 

Głupku tylko za  2 lata nie płacz że dziury na drodze są

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Znajomy napisał:

banaszewska ma niezwyłky talent do robienia sobie wrogów i niedługo ze ściennego ją pogonią

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Do roboty szczekacze napisał:

I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie?

Jak będziesz w gównie pływać to zobaczysz dlaczego jest to ważna sprawa, ale Szkołut ma to w d**** 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Kolo napisał:

I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie?

Trzeba pisać głupoty,by nie widzieć,że  właśnie główne ulice w Ińsku są remontowane i  zaczęto głównie od chodników.

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, tak napisał:

Trzeba pisać głupoty,by nie widzieć,że  właśnie główne ulice w Ińsku są remontowane i  zaczęto głównie od chodników.

I to załatwił Liwak. Dalej jedziemy na Liwaka osiągnięciach 

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Gość napisał:

I to załatwił Liwak. Dalej jedziemy na Liwaka osiągnięciach 

lIwak to był niedojda Ińska ,czego się dotknął to wszystko teraz trzeba poprawiać .To wszyscy widzą nie da się ukryć.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...