Dobra Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ona pewnie też w dobrej chciała rządzić i cieszą się że już tam nie mieszka, ujada tylko jak pies prowadzony przez kupę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Znajomy Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 20.07.2025 o 05:54, Wiem napisał: Mąż tej dyrektorki kupe kasy za scenę wziął. Bo jego firma się tym zajmuje. Niech radni to sprawdzą, bo jest konflikt interesów Godzinę temu, Dobra napisał: Ona pewnie też w dobrej chciała rządzić i cieszą się że już tam nie mieszka, ujada tylko jak pies prowadzony przez kupę Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała rządzić i palcem pokazywać co robić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Znajomy napisał: Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała rządzić i palcem pokazywać co robić Głupku tylko za 2 lata nie płacz że dziury na drodze są Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Larwa Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Znajomy napisał: Też tak słyszałem że chciała rządzić w Dobrej a z sąsiadami to się też nie lubiła szczęśliwi byli że poszła chociaż spokój bo tylko chciała rządzić i palcem pokazywać co robić banaszewska ma niezwyłky talent do robienia sobie wrogów i niedługo ze ściennego ją pogonią Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do roboty szczekacze Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Do roboty szczekacze napisał: I dlatego zajmujecie się plotkami?I dlatego sesja dla jednej sprawy?A ulica dalej jak po wojnie? Jak będziesz w gównie pływać to zobaczysz dlaczego jest to ważna sprawa, ale Szkołut ma to w d**** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi