Szkoła Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Wzorem szkoły oceniam na 1 napisał: Tak wybraliście to macie swoje cudo.Osobiście nie widziałam tej burmistrzyni,chociażby gdziekolwiek na bocznych ulicach celem zapoznania się ze stanem tych ulic.O drodze dojazdowej na cmentarz i potencjalnym parkingu dla odwiedzających trudno ciągle przypominać.Ta kobieta po prostu nie nadaje się na funkcję zarządzającego gminą.Przejęła praktycznie styl poprzedników polegający na odlewaniu mieszkańców. Adamska jeszcze nie jest Dyrektorem a już stanowiska obsadza ,dziewczyno ty się nadajesz na Dyrektora jak ja na Biskupa następny gamoń jak Szkołutowa czy wy nie macie za grosz honoru Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Radna bezradna Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Radna Banaszewska przywież brzózki do koscioła na ołtarze bo jutro Boże Ciało procesja jest a na ciebie jest kolejka do sprzątania więc do roboty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ktoś Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Radna bezradna napisał: Radna Banaszewska przywież brzózki do koscioła na ołtarze bo jutro Boże Ciało procesja jest a na ciebie jest kolejka do sprzątania więc do roboty kobiety czekają pod kściołem chcą ubierać ołtarze a brzózek nie ma bo radna ma to w duupie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rupert Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, ktoś napisał: kobiety czekają pod kściołem chcą ubierać ołtarze a brzózek nie ma bo radna ma to w duupie Ona nie jest radna dla całej wsi tylko dla swoich koleżanek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Radna Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, ktoś napisał: kobiety czekają pod kściołem chcą ubierać ołtarze a brzózek nie ma bo radna ma to w duupie Jest jakiś kodeks i jest tam napisane że brzózki radna ma załatwiać? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, ktoś napisał: kobiety czekają pod kściołem chcą ubierać ołtarze a brzózek nie ma bo radna ma to w duupie O cała prawda o was, dzisiaj tu smarujecie a jutro pójdziecie do kościoła udawać świętych. Masz coś do Magdy to idź do niej jedna z drugą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gdzie protokół i wnioski? Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Wzorem szkoły oceniam na 1 napisał: Tak wybraliście to macie swoje cudo.Osobiście nie widziałam tej burmistrzyni,chociażby gdziekolwiek na bocznych ulicach celem zapoznania się ze stanem tych ulic.O drodze dojazdowej na cmentarz i potencjalnym parkingu dla odwiedzających trudno ciągle przypominać.Ta kobieta po prostu nie nadaje się na funkcję zarządzającego gminą.Przejęła praktycznie styl poprzedników polegający na odlewaniu mieszkańców. Czy to cudo da głos,np:w sprawie dzierżaw pola namiotowego,osrodków na terenach Lasów Państwowych czy bezprawne zagrodzeniem miejskiej ulicy?A może już się dogadaliście z komuchem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pisz Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 38 minut temu, Radna napisał: Jest jakiś kodeks i jest tam napisane że brzózki radna ma załatwiać? 35 minut temu, Mieszkaniec napisał: O cała prawda o was, dzisiaj tu smarujecie a jutro pójdziecie do kościoła udawać świętych. Masz coś do Magdy to idź do niej jedna z drugą. Radna Banaszewska ma teraz kolejke do sprzątania kościoła a jest Boże Ciało i wiadomo że brzózki potrzebne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Brooklyn Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Andrzej napisał: To proszę zapytać Panią Burmistrz czemu nie zapraszała Radnych i Radną Pani Deska d eska nie zaprasza nikogo!!! samowystarczalna lola wybitny wychowawca w tpd , nawet dzieci nie potrafi zainteresować, dzieci w świetlicy brak , posmaruje chlebek z masłem i myśli że biedota się rzuci , kawkę z psiapsi odpije i czas leci , kasa - leci .Jak nie może się wykazać w ściennym to zabierzecie ją do ICK tam będzie działać!!! kościół to nie miejsce do siania propagandy politycznych , ulotki i gazetki to możesz roznieść a nie w kościele rozdawać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Radna banaszewska wogóle sie nie interesuje wsią a remont drogi olewa całkowicie, zero zainteresowania zresztą ona na niczym sie nie zna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Droga Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Wiem napisał: Radna banaszewska wogóle sie nie interesuje wsią a remont drogi olewa całkowicie, zero zainteresowania zresztą ona na niczym sie nie zna Ona nie przychodzi na rade budowy bo ona ciemna jak tabaka w rogu i o czym ona bedzie z fachowcami gadać? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fucha Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Droga napisał: Ona nie przychodzi na rade budowy bo ona ciemna jak tabaka w rogu i o czym ona bedzie z fachowcami gadać? A co ona sie bedzie produkowaC? Załatwiła sobie fuchę w szkole i na tym koniec działania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kobuz Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu A idż pan w uj z taką radną 20 minut temu, Fucha napisał: A co ona sie bedzie produkowaC? Załatwiła sobie fuchę w szkole i na tym koniec działania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
LEWIK Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Szkoła napisał: Adamska jeszcze nie jest Dyrektorem a już stanowiska obsadza ,dziewczyno ty się nadajesz na Dyrektora jak ja na Biskupa następny gamoń jak Szkołutowa czy wy nie macie za grosz honoru JAK Adamska zostanie dyr ,to zaraz wezmie męża do pracy i Pacieja będzie tak jak rodzinka Huków cała po znajomości pracuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Arek Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Wiem napisał: Radna banaszewska wogóle sie nie interesuje wsią a remont drogi olewa całkowicie, zero zainteresowania zresztą ona na niczym sie nie zna Dobrze że ta stara lampicera się interesuje jak rządził Liwak to jemu dupsko lizała a teraz Szkołutową po dupsko całuję fałszywa Świnia i jeszcze dary wynosi ze Świetlice fuj Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hans Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Gdzie protokół i wnioski? napisał: Czy to cudo da głos,np:w sprawie dzierżaw pola namiotowego,osrodków na terenach Lasów Państwowych czy bezprawne zagrodzeniem miejskiej ulicy?A może już się dogadaliście z komuchem? Kopka pytaj?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ścienne Napisano 56 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 56 minut temu 3 godziny temu, Radna napisał: Jest jakiś kodeks i jest tam napisane że brzózki radna ma załatwiać? A co lubisz jak stary cię tymi brzózkami napierdala oj Deska lepiej niech sztachetę weźmie i ci mózg naprawi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 12 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 minut temu Co ty pier....sz, liwak i poprzednicy też drogi na cmentarz nie zrobili to duża inwestycja, cmentarz jest tam nie od dwóch lat jakoś się nie czepialiście ich, żal wam dupe ściska że to Burmistrz która dba o dobro mieszkańców i na tą chwilę naprawia błędy po poprzednik, który za wszelką cenę chciał zostać burkiem a niestety mieszkańcy wybrali Ewę, to tak jak z Nawrocki dużo osób też go nie lubi a jednak jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi