Widz Napisano Wtorek o 05:50 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 05:50 9 godzin temu, Turysta napisał: Żaden burmistrz nie trwonił tyle kasy co ta władza, podatki uciekają,na plaży tyko lodziarz i futtrak,a jeszcze rok temu był bar dmuchane zjeżdżalnie rowerki .władzo jesteś do niczego automaty parkingowe gdzie nikt nie opłaca wszędzie bałagan wstyd No przecież jak to było rok temu to najeżdżaliscie że kuźwa wam to się nie podoba, a o parkingi to Klis walczył żeby postawić najbardziej o ten przy szkole Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano Wtorek o 06:05 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 06:05 18 minut temu, Kazik napisał: Ani wiedzy ani aparycji prawdziwa niemota weekendowa impreza pokazała gdzie ludzie mają jej imprezy niech dalej z Dzialoszewską działa to wyjdzie jak Zabłocki na mydle ludzi więcej w kościele na mszy niż na tych przebieranych imprezach LGBT Czy stać nas Ińszczan na obiektywizm?Zauważyłem ,że większość wypowiedzi to "huzia na józia" na Panią Burmistrz,a przecież koncerty wykonawców były wyśmienite.Nie przypadkiem wykonawcy sięgnęli po repertuar historyczny,wszak to była 725 rocznica nadania naszej miejscowości praw miejskich.Wykonawcy wzbogaceni zostali scenografią.Gdy pytałam inne osoby o wrażenia z koncertów,to wszyscy było pod wrażeniem wysokiego poziomu wykonawców.I ja też tak oceniam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wieza Napisano Wtorek o 06:20 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 06:20 Najlepszą atrakcją była teresa przebrana za kozaka czy tam konia jak tańczyła poloneza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano Wtorek o 08:10 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 08:10 Co z autem Gminnym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Antek Napisano Wtorek o 08:23 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 08:23 12 minut temu, Wiem napisał: Co z autem Gminnym Procyk po robocie na taśmę klei Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Karina Napisano Wtorek o 08:54 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 08:54 2 godziny temu, tak napisał: Czy stać nas Ińszczan na obiektywizm?Zauważyłem ,że większość wypowiedzi to "huzia na józia" na Panią Burmistrz,a przecież koncerty wykonawców były wyśmienite.Nie przypadkiem wykonawcy sięgnęli po repertuar historyczny,wszak to była 725 rocznica nadania naszej miejscowości praw miejskich.Wykonawcy wzbogaceni zostali scenografią.Gdy pytałam inne osoby o wrażenia z koncertów,to wszyscy było pod wrażeniem wysokiego poziomu wykonawców.I ja też tak oceniam. Naprawdę było na co popatrzeć i co posłuchać a wiadomo liwakowcy już się odpalili więc będą smarować dalej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano Wtorek o 09:23 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 09:23 Mieszkańcy ja olali, o czym ty piszesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano Wtorek o 09:44 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 09:44 14 minut temu, Mieszkanka napisał: Mieszkańcy ja olali, o czym ty piszesz Co ty piszesz.Wybory już ponad rok temu odbyły się,a ty ciągle płaczesz i narzekasz.Ciekawe na kogo głosowałeś w wyborach prezydenckich.Ja głosowałam na Karola i jestem zadowolona że wygrał!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Przybrzeżna Napisano Wtorek o 12:40 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 12:40 Konopka niezapomnij sprawdzić wydatki na 725 Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niki Lauda Napisano Wtorek o 18:15 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 18:15 Jak to jest,że droga powiatowa przez Linówko ma zakaz wjazdu lojazdów pow.10 ton a ta sama droga na Kamienny Most nie ma takich zakazów.Czyżby prawo działalo tak jak je postrzega Burmistrzyni i zainteresowany sprawą radny,policjant Helejcio?Śmierdzi lokalnym układem i nieuczciwym wykonywaniem obowiązków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 17 godzin temu, Niki Lauda napisał: Jak to jest,że droga powiatowa przez Linówko ma zakaz wjazdu lojazdów pow.10 ton a ta sama droga na Kamienny Most nie ma takich zakazów.Czyżby prawo działalo tak jak je postrzega Burmistrzyni i zainteresowany sprawą radny,policjant Helejcio?Śmierdzi lokalnym układem i nieuczciwym wykonywaniem obowiązków. Bo pojazdy z dużym tonażem uszkodziły by jezdnię w Linówku,a Kamienny Most jest trwały jak skała i wytrzyma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Trzask Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Tak przeglądam tą Gminą stronę i nie żeby się dopiwrdolić ale tam już takie bzdury wrzucają typu Polonez i oczywiście w roli Głównej Ewka ona się nadanje na majstra na budowie a nie Burmistrza, gdzie kasa z zewnątrz, gdzie ma jakieś swoje inwestycje chyba że jej inwestycje to zwalnianie ludzi i przyjmowanie jako przechowalnię ludzi z PO wide Dyrektor ICK którą pogoniono że Stargardu za procenty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Trzask napisał: którą pogoniono że Stargardu za procenty Powielasz plotki.Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Woda Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Znalazł się abstynent, jak by tak sprawdzać kino jak pracowała Asia to za procenty wszystkie by wyleciały Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Prawda jest taka, że ze Stargardu ją wyrzucili. Oczywiście jej koleżance wcale to nie dało do myślenia i od razu ją wzięła. I jeszcze po miesiącu odznaczyła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Trzask Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Niestety napisał: Powielasz plotki.Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Nie plotki tylko prawda popytaj ludzi ze Stargardu to się dowiesz wszystko o Pani Dyrektor Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Klimek Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Polonezem to ona powinna jeździć, auta brak. ASO już by dawno zrobiło, czeka na wypłatę bo za dużo by ją części wyszły. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tak to działa Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Zasada auto-casco polega na tym,że kolejne ubezpieczenie że względu na incydent staje się droższe.Czyli kolejne ubezpieczenie będzie wyższe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gent Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 39 minut temu, Tak to działa napisał: Zasada auto-casco polega na tym,że kolejne ubezpieczenie że względu na incydent staje się droższe.Czyli kolejne ubezpieczenie będzie wyższe. Wy debilne kutasiory leczyć się przegraną wasza doprowadza was do ciężkiej choby, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
KOKS Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu A lewak i dekiel kopciuch to przyjmowali SAMYCH KOLESIÓW. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, KOKS napisał: A lewak i dekiel kopciuch to przyjmowali SAMYCH KOLESIÓW. A co nas obchodzi palancie liwak I Kupa jest Szkołutowa I ona zwalnia ludzi z Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ryba Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, gent napisał: Wy debilne kutasiory leczyć się przegraną wasza doprowadza was do ciężkiej choby, Ciągnij się flecie idz tam pod stół i szczekaj swojej Pani Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
W imię czego... Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu W dniu 30.05.2025 o 22:50, Ula napisał: Ja mam info z pierwszej ręki że sportowcy stracili radnego. Halejciuk ponoć dziś był w urzędzie z wnioskiem zrzeknięcie się mand Do tego trzeba mieć jaja,których jemu brak. Dwulicowość nie zna granic. Niby gra z radnymi niby z Panią Burmistrz. Nikt na niego liczyć nie może. Gdzie nie ma interesu tam go nie ma... Mandat Radnego to nie żart odgrywany w kabarecie. A kabaretów tu nie mało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi