Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Doigrali się nasi wywrotowcy, Kalinosiu i DiDi Szymuś. W Starej Dąbrowie namawiali do referendum płacąc stówę od głowy. Nakryła ich policja i zapłacili mandaty na  miejscu. Sprawa poszła do Prokuratury. Czyli jest grubo. Zrobili sobie trening przed ewentualnym referendum u nas. Głupio to  wyszło panowie kamraci. Dalej się słuchajcie Liwaka i Kopciucha to zobaczycie co będzie z waszymi biznesami. Nadepneliście na odciski znaczenie wyżej niż poziom Gminy Stara Dąbrowa?!

.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 4.7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

9 minut temu, Referendum napisał:

Doigrali się nasi wywrotowcy, Kalinosiu i DiDi Szymuś. W Starej Dąbrowie namawiali do referendum płacąc stówę od głowy. Nakryła ich policja i zapłacili mandaty na  miejscu. Sprawa poszła do Prokuratury. Czyli jest grubo. Zrobili sobie trening przed ewentualnym referendum u nas. Głupio to  wyszło panowie kamraci. Dalej się słuchajcie Liwaka i Kopciucha to zobaczycie co będzie z waszymi biznesami. Nadepneliście na odciski znaczenie wyżej niż poziom Gminy Stara Dąbrowa?!

Dalej się słuchajcie Liwaka i Kopciucha to zobaczycie co będzie z waszymi biznesami.Próba generalna nie wyszła.Klapa na cełego!!! Być nawiedzonym nie wychodzi na dobre!!!

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Referendum napisał:

.

Pomyliło Ci się tobie płacili po 100 Ukraińcy bo dobrze ich obsłużyłas i dałaś kartki na mięso 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Referendum napisał:

.

To i tak dobrze płacili konopek dawał po dwie dychy żeby radnym zostal

Odnośnik do odpowiedzi
Sensacje XXI wieku
51 minut temu, Ula napisał:

Ja mam info z pierwszej ręki że sportowcy stracili radnego. Halejciuk ponoć dziś był w urzędzie z wnioskiem zrzeknięcie się mand

To tak opcja wymienna policji?Teraz zastąpi go inny też policjant.Tak czy inaczej śmierdzi z tą policją.

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Ula napisał:

Ja mam info z pierwszej ręki że sportowcy stracili radnego. Halejciuk ponoć dziś był w urzędzie z wnioskiem zrzeknięcie się mand

Szkoda dobry radny. Zawsze potrafi się wypowiedzieć. Wie czego chce i dużo zrobił jak na jedną kadencję 

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty gadasz najpierw jego ojciec w  dupe właził liwakowi razem z renia ona myślała że linowko jej a potem zrezygnował i został synuś sepleniący, gadał co mu liwak kazal, czy wy tego nie widzicie jak temat dotyczący ludzi liwaka to zaraz robią przerwę w sesji żeby zdążyli się porozumieć albo czekać na kogoś kto może pogrążyć Ewę żeby potem się nabijać. Cała rada jest do kitu 

Odnośnik do odpowiedzi
Widziałam na własne oczy

Przecież te lewaki poliwackie chcą po prostu dobić gminę finansowo.Ta POst komusza klika za cel obrała sobie dobijać finansowo gminę.Wieża za plecami pościąganych komuchów robi swoją wywrotową politykę.

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Kghm napisał:

Cała ta impreza bez konsultacji z radnymi,w sumie z nikim ,pomysły burmistrzowej ambicje procyka porażka szkoda kasy dni

To impreza dla nich. Nie dla nas. Nie ma nikogo z Ińska, żadnego zespołu, dzieci, młodzieży. I to jest święto miasta?

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Mieszkaniec napisał:

To impreza dla nich. Nie dla nas. Nie ma nikogo z Ińska, żadnego zespołu, dzieci, młodzieży. I to jest święto miasta?

Przykre to,że poprzednicy zrobili wszystko,by nie wystąpiły dzieci i młodzież z Ińska.To są efekty nienawiści do tych,którzy potrafili zmobilizować i przygotować dzieci i młodzież.

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Niestety napisał:

Przykre to,że poprzednicy zrobili wszystko,by nie wystąpiły dzieci i młodzież z Ińska.To są efekty nienawiści do tych,którzy potrafili zmobilizować i przygotować dzieci i młodzież.

Uwierz mi dzieci są I to nie jest wina poprzedniej Dyrektor tylko i wyłącznie Pani Szkołut, ponieważ pokłóciła całe Ińsko 

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Ytr napisał:

Uwierz mi dzieci są I to nie jest wina poprzedniej Dyrektor tylko i wyłącznie Pani Szkołut, ponieważ pokłóciła całe Ińsko 

Co Ty pieerdoolisz ? Kto pokłócił ? Oczy i uszy ci pieezdą zarosły ? Zobacz co robią radni Livaka na sesjach i poza. Co robi piguła Krzysio ? Porozwieszali banery i plakaty  na FB i wodę z mózgu ludziom robią. Na każdym kroku nogę kobiecie podkładają. Nie dali rady kartą wyborczą, to oszczerstwa i hejt poszedł w ruch. Ale przejadą się na skórce od banana, jak to się zdarzyło w Starej Dąbrowie. Brawo wy !

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Ytr napisał:

To jest wina decydenta,który stanowisko kadry w ICK obsadził byłymi członkami KADAM.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...