Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Klub napisał:

Tak piszesz bo jak widać nie po nosie Wam, że wychodzi na to że kierowniczka ops brała kasę za nicnierobienie, kierowniczka kina za pierdzenie w stołek i jeszcze inne kwiatki. A Macioszkowa jeszcze mówi że ona to tylko kierownikiem może być 😃

Tak i Szkołutowa z Procykiem w kosmos polecieli ale wychodzą jesteście durni i jeszcze Węglarzowa została Burmistrzem a Sikorska Biskupem 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 4.5 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Byłam u lekarza w Stargardzie, lekarz widząc moj adres mówi: co tam się wyprawia w tym Ińsku. Pojechałam później do Starostwa w Stargardzie to samo. Dlaczego nas tak ludzie zewnątrz odbierają. Nigdy się nie spotkałam z takim czymś, zawsze jak mówiłam Ińsko to wszyscy jak u was pięknie, zazdroszcze.

Teraz to wstyd mówić że jest się z Ińska.  Co się dzieje z naszą Gminą, to naprawdę Burmistrzowa aż tak się nie nadaję. Było mi wstyd

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Manhatan napisał:

Byłam u lekarza w Stargardzie, lekarz widząc moj adres mówi: co tam się wyprawia w tym Ińsku. Pojechałam później do Starostwa w Stargardzie to samo. Dlaczego nas tak ludzie zewnątrz odbierają. Nigdy się nie spotkałam z takim czymś, zawsze jak mówiłam Ińsko to wszyscy jak u was pięknie, zazdroszcze.

Teraz to wstyd mówić że jest się z Ińska.  Co się dzieje z naszą Gminą, to naprawdę Burmistrzowa aż tak się nie nadaję. Było mi wstyd

Nie ma się czego wstydzić.Chodniki w centrum Ińska są naprawiane,a plac przy Rondzie Niepodległości, zaniedbany od wielu lat,nabiera właściwych  kształtów.

Odnośnik do odpowiedzi

Zbliżają się uroczystości 725 lecia nadania praw miejskich Nörenberg i Ińska.Nagrobki niemieckie zostały usunięte,a to świadczy o niskiej kulturze historycznej władzy komunistycznej.Plac po cmentarzu niemieckim jest czyszczony przez nasz ZUBiK,a cmentarz polski jest wyjątkowo zadbany przez ZUBiK i Pana Bogdana Sałdaka.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tak napisał:

Nie ma się czego wstydzić.Chodniki w centrum Ińska są naprawiane,a plac przy Rondzie Niepodległości, zaniedbany od wielu lat,nabiera właściwych  kształtów.

To robi powiat, a załatwił to Liwak

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tak napisał:

To robi powiat, a załatwił to Liwak

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mieszkanka napisał:

Za panowania P.burmistrz, IŃSKO staje się bardzo ładne ,nie mamy powodu do narzekania ,oby tak dalej .Powodzenia życzę

I portrety hitlerowców i Stalina z Leninem wstyd I jeszcze raz wstyd widać że Szkołut to stara komunistka

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Juchas napisał:

I portrety hitlerowców i Stalina z Leninem wstyd I jeszcze raz wstyd widać że Szkołut to stara komunistka

Taka była nasza historia.O mieszkańców Ińska z okresu powojennego chodziło,a nie o portrety i hasła.

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Niestety napisał:

Taka była nasza historia.O mieszkańców Ińska z okresu powojennego chodziło,a nie o portrety i hasła.

To k**** nie było innych zdjęć tylko te ,trzeba było wrzucić zdjęcia starego kościoła, ciuchci,plaży, z wiosek itp A nie hasła Stalina i Lenina czyli komusze nasienie ale pewnie działacza zPZPR Tereska jej kazała 

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, cfedte napisał:

Te zdjęcia są o ludziach ,którzy tutaj żyli w okresie powojennym, a hitlerowcy to nie wojsko,a strażacy niemieccy.

To mogła dać normalne zdjęcia a nie takie przypałowe ale jak Burmistrz takie zdjęcia 

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Tomek napisał:

To mogła dać normalne zdjęcia a nie takie przypałowe ale jak Burmistrz takie zdjęcia 

Wam się nic nie podoba ,tylko krytykujecie,odpuście, bo to nie tędy droga do  kompromisu.Wstyd że ludzie z Ińska tak mogą się zachowywać i opluwać sąsiada

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, barbara napisał:

Wam się nic nie podoba ,tylko krytykujecie,odpuście, bo to nie tędy droga do  kompromisu.Wstyd że ludzie z Ińska tak mogą się zachowywać i opluwać sąsiada

Puknij się w łeb i zobacz czy masz mózg ,te Babsko nie nadaje się na tą funkcje zero pomysłów, zero konkretów 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...