Niestety Napisano wczoraj o 07:35 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 07:35 8 minut temu, Ort napisał: Ciekawe wyrażenie Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Doskonale pokazuje, że autor również nie do końca opanował swoje wykształcenie Zwróć uwagę Ort i na to,co sam napisałeś. „bez muzga” Czy mam zrozumieć,że to wyrażenie oznacza,że jestem bez muzyki?Muzyki ci u mnie dostatek... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano wczoraj o 09:43 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:43 2 godziny temu, janinka napisał: Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Wojtaszkowa ty już naprawdę się nie kompromituj masz pracę to przestań już ru wypisywać za uczniów,a ten babsztyl niech się w końcu weźmie za normalną pracę a nie fotki sobie tylko strzela Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Okiem sójki Napisano wczoraj o 10:56 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 10:56 Ten babsztyl jak ktoś pisze kompletnie nie rozumie potrzeb gminy.Imprezy wszelkiego typu to powinien być tylko dodatki do działań związanych z inwestycjami służącymi gminie.Dobrze,że i tak są realizowane działania rozpoczęte za poprzedników.Inaczej nic by nie powstało.Jest już ponad rok i co rozpoczeła od zera? Nic, nawet nie rozwiązała sprawy paneli na szkole,które niby są ale tylko zagrożeniem.Podobnie z fikcyjnymi dzierżawami,łamaniem prawa o ruchu drogowym a kończąc na mądrym wykorzystaniu bezrobotnych.Przecież to pielenie chodników woła o pomstę.Gospodarz gminy musi widzieć globalnie tozwój a nie tylko imprezki z Waldusiem przy boku.Szkoda gadać tylko taczka i wio... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
EWA Napisano wczoraj o 11:06 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:06 Super P. Ewo jestem bardzo zadowolona z Pani pracy i moja rodzina też .Życzę dalszych sukcesów, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano wczoraj o 12:49 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:49 1 godzinę temu, EWA napisał: Super P. Ewo jestem bardzo zadowolona z Pani pracy i moja rodzina też .Życzę dalszych sukcesów, A moja rodzina nie szkoda 4 głosów liczę na referendum i odwołanie tej Pani I tego nadętego zastępce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano wczoraj o 13:13 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:13 20 minut temu, Kazik napisał: A moja rodzina nie szkoda 4 głosów liczę na referendum i odwołanie tej Pani I tego nadętego zastępce Uszykuj się już dziś na referendum,bo to już jutro.Weź ze sobą rodzinkę... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do bezmózgów Napisano wczoraj o 13:14 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:14 2 godziny temu, Okiem sójki napisał: Ten babsztyl jak ktoś pisze kompletnie nie rozumie potrzeb gminy.Imprezy wszelkiego typu to powinien być tylko dodatki do działań związanych z inwestycjami służącymi gminie.Dobrze,że i tak są realizowane działania rozpoczęte za poprzedników.Inaczej nic by nie powstało.Jest już ponad rok i co rozpoczeła od zera? Nic, nawet nie rozwiązała sprawy paneli na szkole,które niby są ale tylko zagrożeniem.Podobnie z fikcyjnymi dzierżawami,łamaniem prawa o ruchu drogowym a kończąc na mądrym wykorzystaniu bezrobotnych.Przecież to pielenie chodników woła o pomstę.Gospodarz gminy musi widzieć globalnie tozwój a nie tylko imprezki z Waldusiem przy boku.Szkoda gadać tylko taczka i wio... Skupiacie się na pierdollach nie istotnych dla wybirców.Przecież wszyscy wiedzą,że tutaj są kliki jako dostarczyciele "za " lub "przeciw".To tylko gra pozorów poszczególnych grup będących przy dobrych,gminnych korytach.Dlaczego nie rozumiecie istoty gminy jako calości? Gdzie wasza "niby" resztka inteligencji? Znowu palniecie swoje tak lub nie.Szkoda tego forum dla grupowo upośledzonych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dumi Napisano wczoraj o 18:22 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 18:22 7 godzin temu, EWA napisał: Super P. Ewo jestem bardzo zadowolona z Pani pracy i moja rodzina też .Życzę dalszych sukcesów, Podpisali kuryluki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jestem ciekawa Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, Dumi napisał: Podpisali kuryluki Co to jest te kuryluki,kto wie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ort Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu 13 godzin temu, Niestety napisał: Zwróć uwagę Ort i na to,co sam napisałeś. „bez muzga” Czy mam zrozumieć,że to wyrażenie oznacza,że jestem bez muzyki?Muzyki ci u mnie dostatek... Dlatego to wyrażenie zostało wzięte w nawias żeby pokazać błąd poprzednika, bo nie ode mnie to wyszło. A muzyka to nie wiem, skąd ci się wzięła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
balbina Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 11 godzin temu, Jestem ciekawa napisał: Co to jest te kuryluki,kto wie? To największa rodzina ,która nie dała głosów liwakowi przy wyborach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, Jestem ciekawa napisał: Co to jest te kuryluki,kto wie? Kaziuki to wielkie święto na Litwie. Kuryluki to też wielkie świeto ale na Białorusi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Uwaga Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Klisiu za te twoje zebrania w klubie i wykorzystywanie obiektu do spraw politycznych ciebie halejka i smole wywiozą z tego klubu . Wasz czas nieudaczniki już się zbliża Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysiek Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Uwaga napisał: Klisiu za te twoje zebrania w klubie i wykorzystywanie obiektu do spraw politycznych ciebie halejka i smole wywiozą z tego klubu . Wasz czas nieudaczniki już się zbliża Wywieziemy to szybciej tych nieudacznikow ktorzy rządzą w tej Gminie od chłopaków wara bo nawet im do pięt niedorastasz .Wojtaszkowa do roboty w końcu się weź a nie latasz w godzinach pracy po mieście Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mów Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ciekawe co dziś szykują na sesję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gawron Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Krzysiek napisał: Wywieziemy to szybciej tych nieudacznikow ktorzy rządzą w tej Gminie od chłopaków wara bo nawet im do pięt niedorastasz .Wojtaszkowa do roboty w końcu się weź a nie latasz w godzinach pracy po mieście To totalni bezmózgi ,co chcą pieniądze na kopanke,nic po za tym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oceniam Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, Uwaga napisał: Klisiu za te twoje zebrania w klubie i wykorzystywanie obiektu do spraw politycznych ciebie halejka i smole wywiozą z tego klubu . Wasz czas nieudaczniki już się zbliża To wywrotowcy byłej władzy i żwirkwni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hendryk Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Oceniam napisał: To wywrotowcy byłej władzy i żwirkwni. To uje głupe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Waldek Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Widać że sesja się zbliża bo te przygłupy od Szkołutowej zaczynają się już bać i chcą przykryć swoje nieróbstwo wpisami ,Agnieszki ,Anity popiszcie sobie tyle waszego ,Anita tylko do pracy się nie spóznij Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Urszula Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Waldek napisał: Widać że sesja się zbliża bo te przygłupy od Szkołutowej zaczynają się już bać i chcą przykryć swoje nieróbstwo wpisami ,Agnieszki ,Anity popiszcie sobie tyle waszego ,Anita tylko do pracy się nie spóznij Daj spokój tym kobitom ,macie obsesje na ich punkcie, patrzcie co wy wyprawiacie od początku waszej kadencji. WSTYD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Urszula napisał: Daj spokój tym kobitom ,macie obsesje na ich punkcie, patrzcie co wy wyprawiacie od początku waszej kadencji. WSTYD Poproszę o protokoły pokontrolne o dzierżawie pola namiotowego i OPSu no to już skandal jest że Ewka nic nie zrobiła do dziś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PrOpozycja Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Pytanie do Banana.Obiecałeś że mieszkańcy będą mogli brać udział w sesjach a nawet w wolnych wnioskach powiedzieć co im się nie podoba.Czy Kliś i reszta waszych geniuszy nas reprezentuje?Boicie się,że zostaniecie ośmieszeni jako pajace waszych sponsorów?To może wzorem Warszafki będziecie wpuszczać swoich zwolenników? Gmina nie wyżyje z waszych fikołków i festiwali dla POst komuny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu O której transmisja sesji Rady Miejskiej w Ińsku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sesja Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Sesja się zaczęła i od razu maryśka udowodniła że jest wieśniarą bo nawet nie potrafi przywitać gości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Też Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Sesja napisał: Sesja się zaczęła i od razu maryśka udowodniła że jest wieśniarą bo nawet nie potrafi przywitać gości. Cała rada jest wieśniacka. Smoła jak zwykle w kufajce a żaden radny nie ma garnituru. Przychodzą jak do kuźni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi