Niestety Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Ort napisał: Ciekawe wyrażenie Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Doskonale pokazuje, że autor również nie do końca opanował swoje wykształcenie Zwróć uwagę Ort i na to,co sam napisałeś. „bez muzga” Czy mam zrozumieć,że to wyrażenie oznacza,że jestem bez muzyki?Muzyki ci u mnie dostatek... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, janinka napisał: Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Wojtaszkowa ty już naprawdę się nie kompromituj masz pracę to przestań już ru wypisywać za uczniów,a ten babsztyl niech się w końcu weźmie za normalną pracę a nie fotki sobie tylko strzela Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Okiem sójki Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ten babsztyl jak ktoś pisze kompletnie nie rozumie potrzeb gminy.Imprezy wszelkiego typu to powinien być tylko dodatki do działań związanych z inwestycjami służącymi gminie.Dobrze,że i tak są realizowane działania rozpoczęte za poprzedników.Inaczej nic by nie powstało.Jest już ponad rok i co rozpoczeła od zera? Nic, nawet nie rozwiązała sprawy paneli na szkole,które niby są ale tylko zagrożeniem.Podobnie z fikcyjnymi dzierżawami,łamaniem prawa o ruchu drogowym a kończąc na mądrym wykorzystaniu bezrobotnych.Przecież to pielenie chodników woła o pomstę.Gospodarz gminy musi widzieć globalnie tozwój a nie tylko imprezki z Waldusiem przy boku.Szkoda gadać tylko taczka i wio... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
EWA Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Super P. Ewo jestem bardzo zadowolona z Pani pracy i moja rodzina też .Życzę dalszych sukcesów, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, EWA napisał: Super P. Ewo jestem bardzo zadowolona z Pani pracy i moja rodzina też .Życzę dalszych sukcesów, A moja rodzina nie szkoda 4 głosów liczę na referendum i odwołanie tej Pani I tego nadętego zastępce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Kazik napisał: A moja rodzina nie szkoda 4 głosów liczę na referendum i odwołanie tej Pani I tego nadętego zastępce Uszykuj się już dziś na referendum,bo to już jutro.Weź ze sobą rodzinkę... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do bezmózgów Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Okiem sójki napisał: Ten babsztyl jak ktoś pisze kompletnie nie rozumie potrzeb gminy.Imprezy wszelkiego typu to powinien być tylko dodatki do działań związanych z inwestycjami służącymi gminie.Dobrze,że i tak są realizowane działania rozpoczęte za poprzedników.Inaczej nic by nie powstało.Jest już ponad rok i co rozpoczeła od zera? Nic, nawet nie rozwiązała sprawy paneli na szkole,które niby są ale tylko zagrożeniem.Podobnie z fikcyjnymi dzierżawami,łamaniem prawa o ruchu drogowym a kończąc na mądrym wykorzystaniu bezrobotnych.Przecież to pielenie chodników woła o pomstę.Gospodarz gminy musi widzieć globalnie tozwój a nie tylko imprezki z Waldusiem przy boku.Szkoda gadać tylko taczka i wio... Skupiacie się na pierdollach nie istotnych dla wybirców.Przecież wszyscy wiedzą,że tutaj są kliki jako dostarczyciele "za " lub "przeciw".To tylko gra pozorów poszczególnych grup będących przy dobrych,gminnych korytach.Dlaczego nie rozumiecie istoty gminy jako calości? Gdzie wasza "niby" resztka inteligencji? Znowu palniecie swoje tak lub nie.Szkoda tego forum dla grupowo upośledzonych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi