Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Ort napisał:

Ciekawe wyrażenie  Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni  BURMISTRZ.                                                                                                                                                      Bardzo ładnie Doskonale pokazuje, że autor również nie do końca opanował swoje wykształcenie 

Zwróć uwagę Ort  i na to,co sam napisałeś.  „bez muzga”  Czy mam zrozumieć,że to wyrażenie oznacza,że jestem bez muzyki?Muzyki ci u mnie dostatek...                                                                                                                                                 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 4.3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

2 godziny temu, janinka napisał:

Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni  BURMISTRZ.                                                                                                                                                      Bardzo ładnie

Wojtaszkowa ty już naprawdę się nie kompromituj masz pracę to przestań już ru wypisywać za uczniów,a ten babsztyl niech się w końcu weźmie za normalną pracę a nie fotki sobie tylko strzela

Odnośnik do odpowiedzi

Ten babsztyl jak ktoś pisze kompletnie nie rozumie potrzeb gminy.Imprezy wszelkiego typu to  powinien być tylko dodatki do działań związanych z inwestycjami służącymi gminie.Dobrze,że i tak są realizowane działania rozpoczęte za poprzedników.Inaczej nic by nie powstało.Jest już ponad rok i co rozpoczeła od zera? Nic, nawet nie rozwiązała sprawy paneli na szkole,które niby są ale tylko zagrożeniem.Podobnie z fikcyjnymi dzierżawami,łamaniem prawa o ruchu drogowym a kończąc na mądrym wykorzystaniu bezrobotnych.Przecież to pielenie chodników woła o pomstę.Gospodarz gminy musi widzieć globalnie tozwój a nie tylko imprezki z Waldusiem przy boku.Szkoda gadać tylko taczka i wio...

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, EWA napisał:

Super P. Ewo  jestem bardzo zadowolona z Pani pracy i moja rodzina też .Życzę dalszych sukcesów,

A moja  rodzina nie szkoda 4 głosów liczę na referendum i odwołanie tej Pani I tego nadętego zastępce

Odnośnik do odpowiedzi
Do bezmózgów
2 godziny temu, Okiem sójki napisał:

Ten babsztyl jak ktoś pisze kompletnie nie rozumie potrzeb gminy.Imprezy wszelkiego typu to  powinien być tylko dodatki do działań związanych z inwestycjami służącymi gminie.Dobrze,że i tak są realizowane działania rozpoczęte za poprzedników.Inaczej nic by nie powstało.Jest już ponad rok i co rozpoczeła od zera? Nic, nawet nie rozwiązała sprawy paneli na szkole,które niby są ale tylko zagrożeniem.Podobnie z fikcyjnymi dzierżawami,łamaniem prawa o ruchu drogowym a kończąc na mądrym wykorzystaniu bezrobotnych.Przecież to pielenie chodników woła o pomstę.Gospodarz gminy musi widzieć globalnie tozwój a nie tylko imprezki z Waldusiem przy boku.Szkoda gadać tylko taczka i wio...

Skupiacie  się na pierdollach nie istotnych dla wybirców.Przecież wszyscy wiedzą,że tutaj są kliki jako dostarczyciele "za " lub "przeciw".To tylko gra pozorów poszczególnych grup będących przy dobrych,gminnych korytach.Dlaczego nie rozumiecie istoty gminy jako calości? Gdzie wasza "niby" resztka inteligencji? Znowu palniecie swoje tak lub nie.Szkoda tego forum dla grupowo upośledzonych.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...