Piguła Napisano wczoraj o 13:35 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:35 Kalinowski nie kompromituj się! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano wczoraj o 14:13 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 14:13 37 minut temu, Piguła napisał: Kalinowski nie kompromituj się! Kompromitacja to jest Szkołutowa I ten Przykurcz syn Andrzeja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Eszko Ińska Napisano wczoraj o 19:59 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 19:59 Kalinowski najgorsze co mogło przypelznąć do Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano wczoraj o 20:00 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 20:00 No i ten jego judasza pisowskiego uśmiech Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiesia Napisano wczoraj o 20:05 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 20:05 Pan aptekarz ukrył się pod profilem echo Ińska i myśli że nikt nie wie. A ten profil to totalne dno, a w dodatku wszystkie niedogodne komentarze usuwa. A taki on dobroduszny. To już podchodzi pod prześladowanie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaś Napisano wczoraj o 20:50 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 20:50 44 minuty temu, Wiesia napisał: Pan aptekarz ukrył się pod profilem echo Ińska i myśli że nikt nie wie. A ten profil to totalne dno, a w dodatku wszystkie niedogodne komentarze usuwa. A taki on dobroduszny. To już podchodzi pod prześladowanie Dla mnie on jest poprostu głupkiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ela Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 9 godzin temu, Wiesia napisał: Pan aptekarz ukrył się pod profilem echo Ińska i myśli że nikt nie wie. A ten profil to totalne dno, a w dodatku wszystkie niedogodne komentarze usuwa. A taki on dobroduszny. To już podchodzi pod prześladowanie Już wszyscy wiedzą a taki "uczciwy''🤔 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Polonistka Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Ela napisał: Już wszyscy wiedzą a taki "uczciwy''🤔 On taki uczciwy jak Szkołutowa nierób który co miesiąc kasuje po 17 tys i śmieje wam się wszystko w twarz ,rok czasu i cofnęliśmy sie do ery kamienia łupanego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIE Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Polonistka napisał: On taki uczciwy jak Szkołutowa nierób który co miesiąc kasuje po 17 tys i śmieje wam się wszystko w twarz ,rok czasu i cofnęliśmy sie do ery kamienia łupanego Te Polonistka ty sie nie odzywaj bo poloniści sie u nas nie sprawdzają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tyrx Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dzisiaj w gminie nie ma wierchuszki bo zdjęcia sobie w szkole z ósmoklasistami robią. Fałszywe uśmiechy na gębach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Karol Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Tyrx napisał: Dzisiaj w gminie nie ma wierchuszki bo zdjęcia sobie w szkole z ósmoklasistami robią. Fałszywe uśmiechy na gębach Gamonica do niczego się nie nadaje tylko oświadczenia umie pisać to znaczy że ma coś na sumieniu, zamiast zdobywać fundusze na rozwoj Gminy to Rozprawki piszę na Facebooku to nie szkoła tylko Urząd Gminy tu trzeba z********** a jak nie to wyjazd z Gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dzieciaki Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolo Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Tak mi przykro że oddałem głos na kobietę która cały czas kłamie, jest pani KŁAMCZUCHA , cztery głosy cztery głosy z mojej rodziny poszły w pisdu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja z rodzinką Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Kolo napisał: Tak mi przykro że oddałem głos na kobietę która cały czas kłamie, jest pani KŁAMCZUCHA , cztery głosy cztery głosy z mojej rodziny poszły w pisdu A ja się bardzo cieszę, że moja rodzinka głosowała na panią burmistrz i oddaliśmy 23 głosy i nie były zmarnowane.Lewak i kopciuch odeszli w siną dal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lukrecja Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ula Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Do lansowania się to ona pierwsza ale co robił jest łysy zastępca od siedmiu boleści? Bał się sam zostać w gminie jak ktoś jest? Na to wychodzi, bo siedzi do późnych godzin w gminie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Ula napisał: Do lansowania się to ona pierwsza ale co robił jest łysy zastępca od siedmiu boleści? Bał się sam zostać w gminie jak ktoś jest? Na to wychodzi, bo siedzi do późnych godzin w gminie Powinnaś go odwiedzić to później śpiewałby U la,la la. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Karuzela Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, lukrecja napisał: Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Teściowa ją nauczyła jak lawirować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, lukrecja napisał: Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni BURMISTRZ. Bardzo ładnie Wojtaszkowa daj już spokój masz już pracę to nie liż już jej dupska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Leszek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, tak napisał: Powinnaś go odwiedzić to później śpiewałby U la,la la. Proca by wolał jakby z Pierogów by go odwiedził wtedy by śpiewał jak skowronek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Olek napisał: Wojtaszkowa daj już spokój masz już pracę to nie liż już jej dupska To już przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wolę szkolutowa niż tego bez muzga aptekarza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Prawda napisał: Wolę szkolutowa niż tego bez muzga aptekarza Jedno drugiego warte Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi