Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4.2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

44 minuty temu, Wiesia napisał:

Pan aptekarz ukrył się pod profilem echo Ińska i myśli że nikt nie wie. A ten profil to totalne dno, a w dodatku wszystkie niedogodne komentarze usuwa. A taki on dobroduszny. To już podchodzi pod prześladowanie 

Dla mnie on jest poprostu głupkiem

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Wiesia napisał:

Pan aptekarz ukrył się pod profilem echo Ińska i myśli że nikt nie wie. A ten profil to totalne dno, a w dodatku wszystkie niedogodne komentarze usuwa. A taki on dobroduszny. To już podchodzi pod prześladowanie 

Już wszyscy wiedzą a taki "uczciwy''🤔

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Ela napisał:

Już wszyscy wiedzą a taki "uczciwy''🤔

On taki uczciwy jak Szkołutowa nierób który co miesiąc kasuje po 17 tys i śmieje wam się wszystko w twarz ,rok czasu i cofnęliśmy sie do ery kamienia łupanego 

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Polonistka napisał:

On taki uczciwy jak Szkołutowa nierób który co miesiąc kasuje po 17 tys i śmieje wam się wszystko w twarz ,rok czasu i cofnęliśmy sie do ery kamienia łupanego 

Te Polonistka ty sie nie odzywaj bo poloniści sie u nas nie sprawdzają.

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Tyrx napisał:

Dzisiaj w gminie nie ma wierchuszki bo zdjęcia sobie w szkole z ósmoklasistami robią. Fałszywe uśmiechy na gębach

Gamonica do niczego się nie nadaje tylko oświadczenia umie pisać to znaczy że ma coś na sumieniu, zamiast zdobywać fundusze na rozwoj Gminy to Rozprawki piszę na Facebooku to nie szkoła tylko Urząd Gminy tu trzeba z********** a jak nie to wyjazd z Gminy 

Odnośnik do odpowiedzi
ja z rodzinką
6 minut temu, Kolo napisał:

Tak mi przykro że oddałem głos na kobietę która cały czas kłamie, jest pani KŁAMCZUCHA , cztery głosy cztery głosy z mojej rodziny poszły w pisdu

A  ja się  bardzo cieszę, że moja rodzinka głosowała na panią  burmistrz i oddaliśmy 23 głosy i nie były  zmarnowane.Lewak i kopciuch odeszli w siną dal

Odnośnik do odpowiedzi

Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni  BURMISTRZ.                                                                                                                                                      Bardzo ładnie

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Ula napisał:

Do lansowania się to ona pierwsza ale co robił jest łysy zastępca od siedmiu boleści? Bał się sam zostać w gminie jak ktoś jest? Na to wychodzi, bo siedzi do późnych godzin w gminie

Powinnaś go odwiedzić to później śpiewałby U la,la la.

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, lukrecja napisał:

Super się zachowała,przyszła do ósmoklasistów ,wręczyła im upominki ,dodała im otuchy przed egzaminem .WIELKIE dzięki Pni  BURMISTRZ.                                                                                                                                                      Bardzo ładnie

Teściowa ją nauczyła jak lawirować.

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, lukrecja napisał:

Wojtaszkowa daj już spokój masz już pracę to nie liż już jej dupska

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...