Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Jamroży leń

Za ten "najlepszy" dyrektor szkoły bierze pieniądze? Za brak przeglądów instalacji elektrycznej, za brak czyszczenia kominów, za brak przegladów instalacji fotowoltaicznej, za remont stołówki "na gębę" za niedziałające panele, za nieobrobione kominy, za brak odgromników, za nieobrobione okna po wymianie. Mam wymieniać dalej? 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

2 godziny temu, Jamroży leń napisał:

Za ten "najlepszy" dyrektor szkoły bierze pieniądze? Za brak przeglądów instalacji elektrycznej, za brak czyszczenia kominów, za brak przegladów instalacji fotowoltaicznej, za remont stołówki "na gębę" za niedziałające panele, za nieobrobione kominy, za brak odgromników, za nieobrobione okna po wymianie. Mam wymieniać dalej? 

A twoja caryca zaco odpowiada chyba za nic szuja jakich mało ale już niedługo 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Daniel napisał:

A twoja caryca zaco odpowiada chyba za nic szuja jakich mało ale już niedługo 

Ty sobie jaja robisz. Po to jest dyrektor szkoły i po to zarabia więcej od burmistrza żeby dbał o szkołę i o nasze dzieci a zwłaszcza o ich bezpieczeństwo a jeżeli rychu swoje obowiązki olewa to wypad i tyle.

Odnośnik do odpowiedzi
Szkoła w rozsypce

A to przypadkiem nie bananowa żona powinna zajmować się, lub nie zajmowała dokumentacją przeglądów kominów, elektryki itp.?

80-lecie szkoły? proszę bardzo! Przecież w szkole pracuje przewodnicząca rady słynna maryśka Wieśniara niech więc się tym zajmie. Będziemy mieli obchody pod jej patronatem. 

A nad wszystkim czuwał i będzie czuwał naczelny dzieciorób Ińska rychu.

Za pomysł nie dziekujcie. Do dzieła liwakowcy!

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Szkoła w rozsypce napisał:

A to przypadkiem nie bananowa żona powinna zajmować się, lub nie zajmowała dokumentacją przeglądów kominów, elektryki itp.?

80-lecie szkoły? proszę bardzo! Przecież w szkole pracuje przewodnicząca rady słynna maryśka Wieśniara niech więc się tym zajmie. Będziemy mieli obchody pod jej patronatem. 

A nad wszystkim czuwał i będzie czuwał naczelny dzieciorób Ińska rychu.

Za pomysł nie dziekujcie. Do dzieła liwakowcy!

Stanem obiektu budynku szkoły powinien zająć się Inspektor d.s.Budownictwa zatrudniony w urzędzie gminnym.To na podstawie jego opinii pozytywnej następują płatności za wykonanie pracy.

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Niestety napisał:

Mam gorącą prośbę do osób piszących na tym profilu.Święto Wielkiej Nocy to święto wszystkich ludzi oczekujących na radość życia i miłość.Postarajmy się chociaż podczas Świąt nie używać jadu i wulgarności.

A gdzie tutaj jest jad czy wulgarność?

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.04.2025 o 18:43, TRS napisał:

W końcu ktoś także zauważył- nie tylko ja - jaki ,,bajzel,, jest w mieście i gminie. Brud , dziurawe chodniki....wszędzie pełno śmieci. Nikt z radnych tego nie widzi ? ,,Przelotową,, ulicę remontują- Ok. A co z pozostałymi ? Pewnie w Urzędzie czekają aż ktoś zgłosi szkodę powstałą w wyniku dziurawych jezdni i pozapadanych chodników.  W wielu miejscach na mieście - w gminie też- leżą sterty śmieci.  Wylęgarnia szczurów , karaluchów ....Tylko patrzeć jak zaczną wychodzić na ulicę i do domów... Raz juz w tym roku miałem okazję zaobserwować na jednej z ulic....szczura !! Niestety nie zdążyłem  jego sfotografować.  Dlatego nie piszę na której to było ulicy. W każdym bądź razie było to blisko Urzędu Miasta....

Odnośnik do odpowiedzi

Co za bzdury. Możecie sobie tu różne rzeczy wypisywać. A i tak wybrana władza będzie robić to co będzie chciała. Wylewajcie te swoje pomyje. Jesteście tak niezorganizowani i jedyne to co potraficie to wyrzygiwanie tych swoich frustracji. Piszcie sobie tu dalej. Obecna władza ma to i tak głęboko w tyle.

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie czytam te wszystkie wasze wypowiedzi z miesiąca i mam kilka wątpliwości... Skoro Pani burmistrz taka nieskazitelna czemu nie potrafi w dalszym ciągu rozmawiać z mieszkańcami? Skąd ta cenzura ? Przecież każdy ma prawo dodać swój komentarz. Jeśli jest idiotyczny po prostu się nie reaguje... Jeśli chodzi o Pana dyrektora szkoły... Co kogo obchodzi jego życie ? Każdy żyje jak chce... A swoje obowiązki najwyraźniej wykonuje należycie skoro nie jest jeszcze zwolniony... Wracając do Pani kierownik ops.. piszecie , że uciekła na zwolnienie.. a kto z was chciałby pracować w atmosferze wiecznego szukania "haka"? Chyba tylko idiota dalej robiłby dobra minę do złej gry.. ale pamiętajmy że ops to nie tylko kierownik ale też leniwi pracownicy którzy w sumie się tam zasiedzieli i w nosie mają tak naprawdę prawdziwe dobro ludzi.. z wlasnej kieszeni dają ludziom pomoc? Chyba nie... A niestety kierują się ewidentnie własnymi stosunkami do mieszkańców... Chciałabym mieć taką kasę jak one za picie kawki i ciągle ploteczki... Patrzmy dalej.. a nawet jeśli Pan Klis kandydowałby na burmistrza to i co ? Kogo to boli ? Facet jest konkretny , wymagający... A jak nie on to może ktoś inny... Każdy chyba byłby lepszy niz obecna wladza.. wchodząc do tego urzędu czuję się tylko negatywną atmosferę.. jak Pani Ewa potrzebowała głosów to wyszla do wszystkich.. jest na nią teraz hejt? No jest.. ale czy to jest powodem zaprzestania rozmowy z ludźmi ?? Sądzę że wcześniej bardziej kierowała się sercem a teraz chyba kiepskimi doradcami bo nie chce mi się wierzyć, że aż tak można się zmienić ... Rozwaliła samochód? Każdemu może się to przytrafić.. niech uderzy w stół ten kto nigdy do własnych celów nie wykorzystał auta służbowego... Zastanówmy się tez nad postawa pana z apteki... Ma rację w wielu kwestiach ale jego chęć zemsty urosła chyba do rangi obsesji.. mając pieniądze nie jesteście nietykalni... Niech zapanuje porzadek bo nie da się tu żyć...

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Fan napisał:

Tak sobie czytam te wszystkie wasze wypowiedzi z miesiąca i mam kilka wątpliwości... Skoro Pani burmistrz taka nieskazitelna czemu nie potrafi w dalszym ciągu rozmawiać z mieszkańcami? Skąd ta cenzura ? Przecież każdy ma prawo dodać swój komentarz. Jeśli jest idiotyczny po prostu się nie reaguje... Jeśli chodzi o Pana dyrektora szkoły... Co kogo obchodzi jego życie ? Każdy żyje jak chce... A swoje obowiązki najwyraźniej wykonuje należycie skoro nie jest jeszcze zwolniony... Wracając do Pani kierownik ops.. piszecie , że uciekła na zwolnienie.. a kto z was chciałby pracować w atmosferze wiecznego szukania "haka"? Chyba tylko idiota dalej robiłby dobra minę do złej gry.. ale pamiętajmy że ops to nie tylko kierownik ale też leniwi pracownicy którzy w sumie się tam zasiedzieli i w nosie mają tak naprawdę prawdziwe dobro ludzi.. z wlasnej kieszeni dają ludziom pomoc? Chyba nie... A niestety kierują się ewidentnie własnymi stosunkami do mieszkańców... Chciałabym mieć taką kasę jak one za picie kawki i ciągle ploteczki... Patrzmy dalej.. a nawet jeśli Pan Klis kandydowałby na burmistrza to i co ? Kogo to boli ? Facet jest konkretny , wymagający... A jak nie on to może ktoś inny... Każdy chyba byłby lepszy niz obecna wladza.. wchodząc do tego urzędu czuję się tylko negatywną atmosferę.. jak Pani Ewa potrzebowała głosów to wyszla do wszystkich.. jest na nią teraz hejt? No jest.. ale czy to jest powodem zaprzestania rozmowy z ludźmi ?? Sądzę że wcześniej bardziej kierowała się sercem a teraz chyba kiepskimi doradcami bo nie chce mi się wierzyć, że aż tak można się zmienić ... Rozwaliła samochód? Każdemu może się to przytrafić.. niech uderzy w stół ten kto nigdy do własnych celów nie wykorzystał auta służbowego... Zastanówmy się tez nad postawa pana z apteki... Ma rację w wielu kwestiach ale jego chęć zemsty urosła chyba do rangi obsesji.. mając pieniądze nie jesteście nietykalni... Niech zapanuje porzadek bo nie da się tu żyć...

Ja na miejscu Pani kierownik ops to bym wszystkie szuje w**********.. wielkie koleżanki a jedna to zwłaszcza lata tam na górę donosić . Miała rację , że stamtąd poszła 

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Freddie napisał:

Ja na miejscu Pani kierownik ops to bym wszystkie szuje w**********.. wielkie koleżanki a jedna to zwłaszcza lata tam na górę donosić . Miała rację , że stamtąd poszła 

Czekaj czekaj.. jak dobrze przeanalizowales ten raport o który była wojna na sesji to wynika , że kadrowa dała ciała bo dopuściła do pracy pracownika który nie mógł pracować... Jaja jak berety... Ta Monika to też niewiadomo skąd tyle lat tam siedzi.. wiedzy tyle co nic 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...