Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Ciekawe że na fb najbardziej ruszyły puchary tych co nie mieszkają w naszej gminie najwięcej to że Starej Dąbrowy zainteresowanych mącicieli podburzających do referendum niech pilnują swego podwurku i ci z gminy Węgorzyno też 

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Piotr napisał:

Ciekawe że na fb najbardziej ruszyły puchary tych co nie mieszkają w naszej gminie najwięcej to że Starej Dąbrowy zainteresowanych mącicieli podburzających do referendum niech pilnują swego podwurku i ci z gminy Węgorzyno też 

Mamu dużo wspólnego. Burmistrz Ińska i Wójt Starej Dąbrowej najniżej oceniani zarządcy w Polsce według polityka.pl Ludzkie widzą co się dzieje a reszta otwiera oczy. 

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałam dziś Panią Burmistrz na Wisoli, sama, w odosobnieniu. Nikt nie podchodził, jakby nagle zabrakło zwolenników. Smutny to widok, bo samotność i rzeczywistość potrafią zaboleć. A jedyną osobą przy Pani była ta pełna jadu hejterka, która nie robi nic poza obrażaniem ludzi. To właśnie pokazuje, jak wygląda upadek – kiedy zostaje się tylko w takim towarzystwie.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Mieszkanka napisał:

Widziałam dziś Panią Burmistrz na Wisoli, sama, w odosobnieniu. Nikt nie podchodził, jakby nagle zabrakło zwolenników. Smutny to widok, bo samotność i rzeczywistość potrafią zaboleć. A jedyną osobą przy Pani była ta pełna jadu hejterka, która nie robi nic poza obrażaniem ludzi. To właśnie pokazuje, jak wygląda upadek – kiedy zostaje się tylko w takim towarzystwie.

Oj to widziałaś ale wybiórczo. Ja widziałam przy P.Burmistrz wiele osób ja rozmawiali. Nasi strażacy, p.Pluta, p.Mazurek i wielu innych. Ani chwili nie była sama. Biegi wokół Wisoli były pod patronatem Burmistrz. 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Ala napisał:

Oj to widziałaś ale wybiórczo. Ja widziałam przy P.Burmistrz wiele osób ja rozmawiali. Nasi strażacy, p.Pluta, p.Mazurek i wielu innych. Ani chwili nie była sama. Biegi wokół Wisoli były pod patronatem Burmistrz. 

Ala pisz w przyszłości pod swoim prawdziwym imieniem.  

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Ala napisał:

No rzeczywiście Mazurek to rzeczywiście ważną osobistośc tak samo jak Prezydent Szczecina od którego Burmistrzowa chciała dofinansowanie na Gminę śmiech na sali ,nie pod patronatem jej tylko Gminy matole

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Jolka napisał:

Jakimi osobistościami są radni byłych burków,kto z nich ma chociaż jakiekolwiek studia wyższe?Pomijam politologów i historyków.Co najwyżej fikołki żwirków.

Jolka,Jolka pamiętam,że często trafiasz w sedno.Trzymaj się!!!

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Jolka napisał:

Jakimi osobistościami są radni byłych burków,kto z nich ma chociaż jakiekolwiek studia wyższe?Pomijam politologów i historyków.Co najwyżej fikołki żwirków.

Co ma piernik do wiatraka? Dziś mamy wielu biznesmenów bez wykształcenia, podczas gdy profesorowie ledwo wiążą koniec z końcem. W czasach, gdy poziom nauczania jest bardzo niski, wykształcenie to już tylko dodatek.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Jan napisał:

Co ma piernik do wiatraka? Dziś mamy wielu biznesmenów bez wykształcenia, podczas gdy profesorowie ledwo wiążą koniec z końcem. W czasach, gdy poziom nauczania jest bardzo niski, wykształcenie to już tylko dodatek.

Odnośnik do odpowiedzi

Burmistrzem to się czasami bywa.Mądrym burmistrzem trudno być skoro pamiątki gminne traktuje się jak wroga.Nikt,nikomu nie dał prawa do usuwania tego typu artefaktów.To kolejny gwóźdź do referendum.Gdyby głupota miała skrzydła to by była orlicą.A tak to tylko mierna bezmyślność.

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Mariusz napisał:

Burmistrzem to się czasami bywa.Mądrym burmistrzem trudno być skoro pamiątki gminne traktuje się jak wroga.Nikt,nikomu nie dał prawa do usuwania tego typu artefaktów.To kolejny gwóźdź do referendum.Gdyby głupota miała skrzydła to by była orlicą.A tak to tylko mierna bezmyślność.

Mariusz pier.do.lisz jak potłuczony. Weż se te puchary do domu to zobaczysz jak na to zareaguje żona

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, jprdl napisał:

Mariusz pier.do.lisz jak potłuczony. Weż se te puchary do domu to zobaczysz jak na to zareaguje żona

I słusznie.Gdyby puchary były za efekty pracy burmistrza obecnego to ok,ale one były za efekty pracy poprzednika.

Odnośnik do odpowiedzi

Jak brakuje argumentów to są zawsze wyzwiska, puchary były dla burmistrzów i gminy a nie dla szkołutowej ona nie będzie się miała czym pochwalić chyba że zniszczeniem dorobku poprzedników a tak na marginesie to czemu samochód gminny jest wykorzystywany do celów prywatnych 

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Mariusz napisał:

Juz jeden mądry burmistrz był i mamy żwirownię szlaban u komucha na drodze publicznej i  zagrodzone przejście brzegiem jeziora ! Lewak też Żyd niezły z każdej imprezy na której był na krzywy ryj żarcie wynosił do domu dla Kasi 🤨 umarłemu z ucha by wypił 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...