Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Kędzior napisał:

o******** się Sareło od chłopaków z Iny ty dziadu nic tu nie wniosłeś do tej Gminy tylko siejesz zamęt tak jak ten Aptekarz

Akurat jestem Ińszczaninem od urodzenia.Zawsze zależało mi na rozwoju w kierunku wypoczynkowym nie tylko Ińska,ale całej naszej gminy.Dewastacja dróg i dalsze wykopywanie żwiru wpłynie negatywnie na poziom wód w jeziorach  i brak możliwości wypoczynku.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 6.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

31 minut temu, Niestety napisał:

Akurat jestem Ińszczaninem od urodzenia.Zawsze zależało mi na rozwoju w kierunku wypoczynkowym nie tylko Ińska,ale całej naszej gminy.Dewastacja dróg i dalsze wykopywanie żwiru wpłynie negatywnie na poziom wód w jeziorach  i brak możliwości wypoczynku.

Od kiedy mieszkasz w Ińsku od urodzenia? 

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Krystyna napisał:

Jasiu, ludzie nie są ślepi i widzą, co wyprawiasz. Zamiast ciągle wtrącać się tam, gdzie cię nie chcą, czas spojrzeć w lustro! Może wtedy zobaczysz, kto naprawdę szkodzi innym swoim zachowaniem.

Pani Ścibor, Pani knucie i szczucie ludzi nie zostanie zapomniane. Ludzie widzą, co Pani robi, i nikt się na to już nie nabiera!

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Burmistrz czy na najblższej sesji można uzyskać informację jakie są dochody z istniejących kopalni żwiru firmy SKSM? Nie mamy prawa głosu na sesjach jako mieszkańcy więc może tą drogą uzyskamy fzw.informację publiczną.Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, tak napisał:

Droga mieszkanko.Pani Burmistrz zawsze odpowiada na zapytania.Proszę zadać to pytanie do Urzędu Miasta i Gminy w Ińsku.

Jasne na piśmie przez sekretariat i najlepiej dwa tygodnie wcześniej.

Odnośnik do odpowiedzi
Zatroskana mama

Byłam z dziećmi na spacerze wzdluż promenady.Dziecko chciałi siu siu.Tylko krzaki.

Toaleta przenośna Standard

duży szczelny zbiornik zamknięty z deską sedesową

pisuar z odprowadzeniem do zbiornika

dwa niezależne systemy wentylacji grawitacyjnej

zamek wolne/zajęte

zamykanie na kłódkę

system sprężynowego domykania drzwi

otwory w podstawie umożliwiające zakotwienie toalety do podłoża

pojemnik na cztery rolki papieru toaletowego

dach mleczny przepuszczający światło dzienne

wymiary: 1,2 x 1,15 x 2,35 m

Odnośnik do odpowiedzi
Sikać pod krzaki?
1 godzinę temu, Wyborca napisał:

Takie coś postawił liwak nagle teraz placzesz 

Kiedyś był wychodek ale czynny cały rok.Teraz trzeba czekać do sezonu aby się wysikać?Pęcherz nie wytrzyma.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kto to sprzątnie? napisał:

Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku.

A to droga wojewódzka to należy do gminy że p, burmistrz ma to sprzątać najlepiej niech sprząta wszystkie posesje nasze ogródki i obejścia a my będziemy tylko gderać

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kto to sprzątnie? napisał:

Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku.

Nich ci ścieżkę posprząta Tomczyk-oszust, to jego poroniony pomysł. Ścieżka od Ińska pod Drawsko i dwie osoby tygodniowo po niej spacerujące.

Odnośnik do odpowiedzi
Ciągłość władzy jest?
Godzinę temu, Nie wiesz napisał:

Droga wojewódzka to jest a nikt nie będzie za nich sprzątał

Droga wojewódzka? W obrębie granic miasta to zadanie gminy. Czy wy w tej gminie sprzątacie tylko koło siebie? My też płacimy podatki i łaski nikomu nie robicie.Rozumiem,że drogę wojewódzką w kierunku Recza gmina nie sprząta ul.Sienkieeicza?

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Storkowo napisał:

Nich ci ścieżkę posprząta Tomczyk-oszust, to jego poroniony pomysł. Ścieżka od Ińska pod Drawsko i dwie osoby tygodniowo po niej spacerujące.

Weź Przestań głupoty pisać matole tą ścieżka codziennie chodzi bardzo dużo osób 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...